MaudDib Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 bio u bioskopu pa u meku .. sada da se skine neka prahistoriska igra da vidim dal radi (tj prvo da vidim dal je to to ) pa loma tv pa kunt .. cilj za 2 dana preci 130str • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 LOl za sliku odo sad do ortaka na splav da blejim 3-4 sata pa onda kad se vrtim na kunt pa na voznju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ukinuo sam se od smeha upravo Ostavio sam hard da se defragmentuje, satju palim na kunt, mrzi me da kucam sta sam sve radio danas, a i nije nista specijalno. ← MOram da kupim bilbord i nalepim ovo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Probudio me fon... Mama me budila, blago meni... Polako se budim uz kafu, a onda sa kevinim dragim palim na selo po mog lichnog kucnog teroristu... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Devojcica mi se ponovila za jednog jugica! woohoo napokon se neko od nas dvoje motorizovao :) Inace juce nam je bilo 2 meseca ali se nismo videli :( jer je bio kijamet a i ona je "podizala" kola. Drugari iz bloka oce da organizuju neki PB i kao zvali me ali se ispostavilo da sam jedini ja od svih njih nekada pre to igrao... Ala ce da mi bude veselo :) Definitivno bi morao da intenziviram ucenje ali ono ne da mi se nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 @stator obavezno ponesi laser evo me kod ćaleta na poslu,došao da skinem najnoviji directx i catalyst drivere pa pravac kući da završim reinstalaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nisam znao da ti je riba umeshna sa kalauzom ← Umesna je ona sa mnogim stvarima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nikakav dobar penal ne bi mogao da izvuces iz ovoga :) (eventualno ako bi naso neku sliku gde neka riba pravi prugu za voz ili tako nesto ) Dobro si primetio i srba nam zataio.. mada on ima opravdanje.. verovatno se zaledio na stanici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 legao u 19h, ustao sad svez i odmoran, sad odo na fax :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Na poslu, dok napolju pingvini stoje u redu i zickaju za chaj А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Danas je kao temperatura zvanicno visha, al' zato duva pa kad onako prodjes kroz "ruzhu vetrova" a ono ne znas 'di se nalazis. Sad saljem neke mailove od 10ak MB a posle moram da zovem da vidim dal' su stigli, a o nesretje, ljudi koje zovem da to proverim nemaju pojma sa kompovima. Ako nije stiglo, moracu da saljem nekoga da nosi neke cdove na banovo brdo, a ne bih da cimam coveka bez potrebe. Cim to odradim idem kutji, jer oko 14h imam neke dalje obaveze za koje moram da se pripremim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Samo nas ti redovito obave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ubio komshiju, lesh spalio u kiselini, uzo pare da se fiksam... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 probudio me miris najbolje pite sa pecurkama, ne znam sta bi kevi da mi to pravi za dorucak, mora da ce da me smara da je vozim u merkator ili tako negde... : ))) nego, da ne otvaram poseban topic jel zna neko gde kod nas ima da se kupi zeleni marlboro, onaj mentolski? : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 U Nishu? :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Sinoc sam sanjao mnogo istripovan san.Fazon dolazim u skolu i kao ono idem u 4tu god kad dolazi razredna i kaze mi da sam pao 3cugod i da se vracam u 3.razred...Ja poludeo:))I tako u snu blejim ja u skoli i keva me budi ujutu i ja onako sav srecan ustanem i odem u prodavnicu.I onda sam ziveo srecno do kraja zivota :D THE END Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ^^ sad se setih stepinog sna i stepa mix by intruder Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ustao, kafa, cigar .. bacim neki has pa malo se vitlam sa nekom igrom pa krenem da chim .. jel zna neko gde kod nas ima da se kupi zeleni marlboro, onaj mentolski? : )) ← to je ubedljivo najgora cigara IKADA .. kewa mi je pre 5g zavalila box pod spikom "evo tebi meni suvishe jako i nema drugih pljuga dok to ne sabijesh" .. kad sam zavrshio sa njim bio sam blizu da ostavim pljuge =) nisam ga video nigde jedno 2-3 godine tako da kapiram da ga nema .. proveri iznad slavije kada, krenesh prema autokomandi, sa desne strane posle 100m imash okretnicu trolejbusa i 3-4 trafike .. ako tu nema nema nigde • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) Pa lepo pishe Mentol :) Edited January 19, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 proveri iznad slavije kada, krenesh prema autokomandi, sa desne strane posle 100m imash okretnicu trolejbusa i 3-4 trafike trole, kazhes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ustao bez potpuno ikakve ideje sta da radim danas... samo da se zavrsi skola, samo da se zavrsi skola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 pf prvi put vidim taj zeleni nego jel zna neko gde ima da se kupi obican sa belim filterom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Sa leve strane su valjda te trafike? Znaci zhasu, josh onu zelenu paklu kad vidim - sere mi se. Koja zvaka za seljaka, gora od zlatnog marlbora :) ← sa desne ako se krecesh u pravcu slavija - autokomanda trole, kazhes? ← pa da ? mislim mozda nije okretnica al je stanica onako zavuchena tj nije na glavnoj ili ti neshto drugo nije jasno ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Keva me smara da kupim nove patike pa moram sa njom da idem da ih pazarim...ali dobro kupicu i nove slushke za komp Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Da ga nabodesh ? Zashto ? Najebaces ti ako budesh "nabadao" ljude na ulici iz chista mira. Pogotovo u srbiji ;] ← [quote name='Ivan Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts