Guest Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 utvrdio sam da je dovoljno 5h i jedna forumska ženka da ceo forum povileni.. toliko ste ugušili pokušajima muvanja riba preko foruma da ću videti sa lakijem da za sledeću rur žurku dovedemo kuposlovnu pratnju.. ili, što bi rekli pederi sa b92, dosta ste vežbali -- u grad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 videti sa lakijem da za sledeću rur žurku dovedemo kuposlovnu pratnju.. ← shta obucicesh dopichnjak ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ja sam lepo rekao da otvorite jedan podforum za muvanje:)...btw, zvao silne neke ljude, svi su jebeno bolesni...izglea da pocinje epidemja gripa:)...odoh da hasam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Umalo da se uspavam, pa da zakasnim na prvi chas... :| Prvih par chasova sam se zeshce smarao, ali je na poslednja 2 vladao konstantan smeh, pa sam se oraspolozio... :) Sutra gubim prvi chas, pa se radujem(o)... Sad dolazi ortakinja kod mene, pa posle idemo na neki sastanak, a posle cu verovatno o5 da odgledam Saw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ili, što bi rekli pederi sa b92, dosta ste vežbali -- u grad! ← gay diskusija pa još i b92 forum? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 bio u skoli......pa do ortaka.....pokupio neke filmove.....sad cu jedem pa palim napolje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 pa i nije samnom inache, ne znam shta tju. zujim po sobi, od zida do zida. idem pod tush pa tju neki kakao da smutjkam da se smirim. ← well, that explains it ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 well, that explains it ;))) ← ja lepo a ti tako Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ja lepo a ti tako ← ihih.. don't be sad ja to, onako, zabave radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 shta obucicesh dopichnjak ? ← wub wub muahah � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Bio stalja do mene,blejali,odgledali ona South Park, LOTR Epizoda.Znači pišanje :)) ponovo sam se nalošio na SP :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Doso iz skole smoren i umoran ko kuce idem da odigram nesto na netu da se odmorim i idem da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 jutros izasao u 8 iz kuce, sad sam dosao i nisam nesto umoran da overim ruric, pa da se bacim na neko crtanje il da se bacim na kompjuter~ idem na kop 18-26 da napunim mesec dana na snegu ove sezone! ako je neko tamo nek se javne~ mozemo da vozimo zajedno \o/ bah. a u drugu stranu, dan nije bio nesto produktivan~ ramirez: necu nista ti pricam :) dzast dont fol for it ~ maj tu sents p.s sejnt je zao~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Bio stalja do mene,blejali,odgledali ona South Park, LOTR Epizoda.Znači pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Blejim na faxu, skindam Gentoo, valjda ću se snaći. ← Ali i ne slutis sta ti se sprema Inace sada sam gledao na TV neke ruske specialce iz '96 jao boze one bede.. kuku lele... Ali avaj... Sutra sam izcimao ortaka pa cemo da montoramo neke police za caleta tako da mi propada pre podne. pih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ^^^oce..samo nemoj da se skidas sa toga jos ta 4 dana :))) ide neko da Kseroks i Iluminejshn??? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 zakone/skripte/knjige. sakupio sam ukupno 8 zakona, 2 izmene i dopune, 2 skripte i 3 knjige iz kojih ljudi spremaju. si saj te lud zbunjenog, a profa redom ← Ako ti trebaju neki zakoni mozes da me cimnes, ovi kod mene na poslu imaju one neke softvere u kojima imaju zakoni po datumima izdavanja, sa sve izmenama dopunama i sl. Naravno moras da znas sta ti konkretno treba, tj koji zakon, jer ja nemam pojma da ti tamo to pretrazujem Dosao kuci, danas dan bio ludnica, sad malo relaksiram. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Odoh na kunt,sutra se mora poraniti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Vratio se iz vishechasovne, nocne voznje bajsem po zaledjenoj Adi... Dokazi ce biti najverovatnije sutra objavljeni... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ali da vidite shta mi se danas dogodilo... Znachi ulazi lik u trolu na 1. stanici kad i ja, posle izvesnog vremena nechujno prdne, zasmrdi CELU trolu, izadje iz iste i sacheka sledecu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Posle desetak dana godisnjeg odmora, eto mene nazad :) Ne zelite da vam kazhem koliko mi je sati trebalo da overim sve aktivne topice od poslednje posete, ali sta cu, to mi je posao. Ako hocete savet - nemojte da izostajete duzhe od 2-3 dana maksimalno :) Aj' pricajte mi ne pada napamet da citam od tamo neke 30. stranice pa sve do ove sada, procitah par poslednjih i to je dosta :) Izuzetna kolicina posla se pojavila krajem Januara, pa evo sve do sada kada se polako stvari smiriju, sto je glavni razlog nedolazenja, ali sada sam ponovo tu. Ono sto je zasigurno jeste da ce ovo biti (ako se sve nastavi kako je pocelo) krajnje zanimljivo prolece. utvrdio sam da je dovoljno 5h i jedna forumska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) @Krule: Brutalna signa :) (ovaj deo sa obrojavanjem, posto ih jelte imas vise ) Motam se po kuci i trazim nesto za has :) napolju je bas ladno da bi se nesto cimao. Inace da li ste primetili da uvek imate barem nekoliko "prijatelja" koji vas zovu tipa na svaka 2-3 meseca kada im je potrebna samo neka usluga & stuff?? Ono meni je to juce dobizdelo da sam sve u kurac oterao sada se mnogo bolje osecam Edited February 9, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 @Krule: Brutalna signa :) (ovaj deo sa obrojavanjem, posto ih jelte imas vise ) Motam se po kuci i trazim nesto za has :) napolju je bas ladno da bi se nesto cimao. Inace da li ste primetili da uvek imate barem nekoliko "prijatelja" koji vas zovu tipa na svaka 2-3 meseca kada im je potrebna samo neka usluga & stuff?? Ono meni je to juce dobizdelo da sam sve u kurac oterao sada se mnogo bolje osecam ← statore ovi tvoji stripovi mi ubijaj smisao za humor prekini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ustao...gledao jedini normalan crtani na cartoon networku...johny bravo... malo bleja na netu,posle cu valjda kod ortaka da rezem nesto...pa u skolu... mozda i odigram jednu partiju tft-a...posto sad nema nekog laga... fuckin' 56k.... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts