KalElen_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) da li su mogli gori trenutak za pochetak radova da nadju. kada stegne zima radovi tje morati da stanu i zbog toga trajati mnogo duze nego sho je neophodno. a u medjuvremenu u centru kolaps, pre neki dan mi je trebalo pola sata od brankovog mosta do politike... Edited January 5, 2006 by KalElen_ Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 pa jebiga...sledeci put od branka do politike idi peshke..to ti je 10 minuta max Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 mislim da su racunali na efekat zime na radove ... a dal su mogli gori pa realno neznam mislim da je ovako jos i dobro jel da je leti sva ona prasina leti okolo milion ljudi unutra ma uzas a ovako zimi guzva jos i podnosljiva :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 nije to toliko zbog nemanjine koliko zbog nove godine.. otkako je prošla, nisam nijednom upao u gužvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 meni radowi u nemanjinoj ni najmanje ne smetaju... ako bash moram tuda da prodjem, ja polako peshke... inache nije nemanjina jedina ulica i saswim lepo i brzo moze swugde da se stigne samo ako znash kako... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Radovi ce biti radjeni valjda do maja i vise Iako sam tuda svaki da prolazio za skolu ne smeta mi.Sad na 601 i isto. A i nisam primetio neku vec guzuve nego sto je pre bila od kada je menjina zatvorena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Pa bilo je guzhve do jaja kad su je zatvorili pa josh koji nedelju posle...sada je skroz kul..navikli se ljudi valjda Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 bogdanovic .. shta reci vishe Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 u normalnim zemljama ovakva prometna ulica, u gradu koji pati od problema sa saobracajem koliko i beograd, jedna ovako vazna saobracajnica u centru bi se radila i danju i nocu, i za praznike a sigurno, bilo kom iole inteligentnom opstinaru bi odmah palo na pamet da to radi kada nije toliki pritisak na saobracaj (drugim rechima tokom leta), umesto zimi a zna se sta bude u nashem u gradu cim padne i kap kishe. Ko zna koje su to priche kada se jedna ulica radi 134 dana (optimisticka pretpostavka). Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 jebiga, sta ste ocekivali...ja sam hepi ako mesto za parkiranje trazim manje od 15 minuta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 iskreno ne znam zasto ali u svakom gradu svi radovi tog tipa pochinju u tak onebulozno vreme.... mislim da to ima neke veze sa budzetom koji se u to vreme otprilike popunjava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ko mora da prolazi tu stalno... morace da se strpi do jula :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Kog bre Jula Radovi treba da se zavrse do marta valjda(znam da nece ali de bas jul nadje, pa nisu toliko nesposobni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 mislm da je urachunato nekih 15 dana ne rada u kalkulaciju, ali nece se raditi samo ako bude bilo nekog nevremena, -10 ili neshto slichno. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 mislim da su racunali na efekat zime na radove ... ← Zato nisu racunali na efekat nasih radnika,ima ovo da rade do sledece nove. Inace kad iz Zarkova idem na Lion kod ortaka,popizdim,jer vise nema trandze br. 12 s kojim je krajnje jednostavno doci do Vukovog spomenika. Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 jebiga, sta ste ocekivali...ja sam hepi ako mesto za parkiranje trazim manje od 15 minuta... Garazha pa malo peshke, ne znam sto vam je tesko? :) Ionako platjas parking i na ulici i ovde, a fino se umuvas unutra, izadjes, malo se shetnes tu u krugu od 200 metara, odradis sta imas i ajd' nazad. Sto se Nemanjine tiche, meni smeta jerbo vise tuda ne ide 83ka, ali ne bih imao nikakav problem sa tim jer iovako idem skroz do Zemuna da ta 83ka nema problem sa centrom grada, odnosno potezom od meka na terazijama do Zelenjaka. Za tu deonicu joj stalno treba pola sata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Kome se ne sviđa, neka vodi računa da li će i idući put glasati za El hefea Beograda umesto za gradonačelnika Beograda! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 meni je ovako super, jos jedan bas vise od zemuna do zelenjaka (i uvek je polu-prazan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ccc, samo se zalite. Nije tachno da se u svetu sve brze radi nego kod nas. Da zivite u NY, Londonu ili Moskvi znali bi da je Beograd raj shto se saobracaja tiche. I da, Nesha je uradio za BGD vishe nego proshlih 10 gradonachelnika zajedno tako da STFU! Mislim stvarno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Kontam da je svima tako zato shto niko nije navikao da se neshto popravlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 da li su mogli gori trenutak za pochetak radova da nadju. kada stegne zima radovi tje morati da stanu i zbog toga trajati mnogo duze nego sho je neophodno. a u medjuvremenu u centru kolaps, pre neki dan mi je trebalo pola sata od brankovog mosta do politike... ← Ta guzva nema nikakve veze sa Nemanjinom ulicom, iako radovi u Nemanjinoj naravno uticu na sveopstu guzvu u gradu. Ta guzva u koju si ti upao je uglavnom zbog nove godine, kao i zbog cinjenice da mnogo vise ljudi sada radi na Novom Beogradu pa popodne ide u grad, tj kuci. Ako ste primetili ranije je po zavrsetku radnog vremena guzva bila uvek od grada ka Nbgdu, a sada je obrnuto. I naravno porastao standard, svi pokupovali kola, pa je samim tim guzva mnogo veca. Sto se tice radova zimi, jeste nelogicno, kao i mnoge stvari ovde kod nas, ali postoji jedno vrlo razumno objasnjenje koje se tice budzeta, kao sto je neko lepo primetio. Naime budzet za 2005. je planiran tako kako je planiran, i tim planom je Nemanjina trebala da se radi letos. Nazalost ovi iz MMF-a su skapirali da je Mladja malo preterao sa javnom potrosnjom i inflacijom, pa su u sred godine trazili rebalans tako da na kraju imamo suficit (koji sada i imamo). Naravno Mladja je onda kresao po najvecim potrosacima medju kojima je definitivno i Beograd, tako da su sve vece infrastrukturne radove pomerili za sest meseci. Dakako mogli su Nemanjinu da pomere i za godinu dana, ali to bi onda znacilo dalje pomeranje drugih poslova itd (zvuci cudno, ali u ovoj zemlji nema gradjevinskih kapaciteta da rade dva-tri projekta istovremeno, sve velike firme koje su to mogle da rade su manje-vise propale tokom 90ih). Da li je to prava odluka ili ne, ostaje pitanje, ali mislim da nije toliko dramaticno. Sa druge strane prituzbe na racun brzine izvodjenja poslova takodje stoje, ali imajte u vidu da sto se nesto brze radi veci su troskovi, radnike moras vise da platis kad rade nocu ili u vreme praznika. S obzirom da su za tu rekonstrukciju i ovako kukali kako previse kosta to bi onda jos vise pogorsalo situaciju. jebiga, sta ste ocekivali...ja sam hepi ako mesto za parkiranje trazim manje od 15 minuta... ← Vidis kako ti je Laki lepo resio problem sa garazom :) A Laki sta mi pilici da radimo kad nema mesta u garazi? Doduse to se malcice popravilo sa ovom garazom ispod Pionirskog parka. Problem je ovde, kao i u svim zemljama u tranziciji, sto grad nije projektovan na taj broj automobila koji se odjednom, tj u poslednjih 4-5 godina, stvorio na ulici. Sada placamo danak tome sto se infrastruktura nije ravnomerno razvijala u poslednjih 20 godina, pa smo sad u zakrcenju, a sa druge strane za razliku od recimo Madjara ili Slovaka, nemamo para da dovoljno brzo gradimo nove saobracajnice. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 I da, Nesha je uradio za BGD vishe nego proshlih 10 gradonachelnika zajedno tako da STFU! Mislim stvarno... ← Nesha!!! aj sve sve, ali NESHA!!!! najcrnje od svega je sto si u pravu. samo 'ajde da pogledamo stvari iz ovog ugla: on je imao neuporedivo vece mogucnosti da unapredi Beograd od poslednjih 5 gradonacelnika, a nije ih iskoristio ni 10%. most nije ni poceo da gradi, a trebaju nam 4, sve se svodi na sredjivanje ulica, parkova i fasada, presvlacenje asfalta na ulicama 2x godisnje, dok neke nisu uradjene po 10 godina... sminka, jeftina, a bljesti... a gde je tu infrastruktura? gde su sustinski krupni radovi? rasprodao je gradjevinsko zemljiste po Novom Beogradu i to je to. laki metro za grad kakav je Beograd, ej!!! kao nema se para!!! nije nego... jedan je Branko Pesic bio, ovi ostali mogu samo da ustanu, kad se on pomene. ali Nesha.... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Taj metro je toliko potrebna stvar, od glavnih gradova u Evropi ja mislim da samo Ljubljana i Tirana nemaju metro, naravno ni Beograd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) ccc, samo se zalite. Nije tachno da se u svetu sve brze radi nego kod nas. Da zivite u NY, Londonu ili Moskvi znali bi da je Beograd raj shto se saobracaja tiche. I da, Nesha je uradio za BGD vishe nego proshlih 10 gradonachelnika zajedno tako da STFU! Mislim stvarno... ← Shone je uradio to sto je uradio samo po centru i novom beogradu. Zadji malo po drugim delovima grada i videcesh da se tamosnji ljudi tretiraju kao stanovnici drugog reda, u najboljem slucaju. Ovde u Batajnici vec godinama kukamo da nam rekonstriushu glavnu ulicu i postave gradsko osvetljenje, da se ne bi desavale ceste nesrece sa pesacima koji prelaze ulicu, pogotovo zimi i kada je magla, u totalnom mraku. U decembru su samo u roku od 10 dana bila 2 slucaja saobracajki. u prvom slucaju covek je preziveo, ne znam kako, sudar sa mercedes kamionom, dok je u drugom slucaju covek poginuo prelazeci ulicu, i to ne neki levi Baba Darin kaljavi sokak, nego glavnu ulicu, koja je ujedno i magistralna saobracajnica ka Novom Sadu, pa je relativno prometna. Dobar gradonacelnik nije onaj koji zadje u predgradje samo kada treba, pred izbore, da otvori teren za kosarku, na kome je zamenio koseve. Njega to ne zanima. Edited January 6, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Vidis kako ti je Laki lepo resio problem sa garazom :) A Laki sta mi pilici da radimo kad nema mesta u garazi? Doduse to se malcice popravilo sa ovom garazom ispod Pionirskog parka. Upravo o njoj i pricham. Pre neki dan sam video samo da je bila popunjena kao, 20 praznih mesta ili slicno, a pre toga svaki put kad prolazim ima preko 100 praznih, a ljudi kao nemaju gde da se parkiraju u centru. Najgore je sto svi misle da im je blizhe da jure mesto "na ulici" a na kraju se ispostavi da em izgube vreme, em benzin potrese em se na kraju parkiraju dalje od te garazhe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts