lazica Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Taman sam hteo da reinstaliram Win, i banuo mi je neki papan, sa diskom punim "novih Stole Vole fora". Proveo sam sat vremena, slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Bio do plato+,igrao neki mix sa domiem,sabijali,sabijali nas....i tako :) Druzhe shta baronishesh, ko je nas cepao :) Sabijali smo ih sve :) Idem da gledam neki film, pa cu verovatno na wow nocas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Josh samo sutra u shkolu \o/ .Prosek ce mi valjda biti 3.53 ako dobijem 3 iz geografije.Danas ceo dan smooooooooor.Igrao wow i smorio se.Josh malo pa cu na qnt.Josh uvek ne znam gde cu za Novu . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Druzhe shta baronishesh, ko je nas cepao :) Sabijali smo ih sve :) Idem da gledam neki film, pa cu verovatno na wow nocas :) ← Kad se malo bolje setim,bilo je tako :D Serbia 4 ftw :) bio sam se setio kada nam je onaj smrad iz swe podelio 4 heda pa to napisah :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 sutra u 9 ujutru na polaganje voznjenemoj previshe da se okrecesh da ne bi zayrnuo vrat, pazi na matorce kji zakoraceh na put pa se vrate na trotoar i najvaznije nemoj previshe da korisish kvachilo;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Deca su primila svoje paketice a sutra mi stariji dobijamo svoje, ohohohoho, hepi madafakin jir. Nego, najozbiljnije, sutra cemo da napravimo ledilo na institutu, za Srbiju, jes. ← Isti fazon kod mene na poslu, danas klincima pravili neki hepening i delili im paketice, sto je znacilo da sam ja poprilicno nepotreban u celom desavanju, a sutra su u planu jagnjece brigade za starije, sto znaci da necu biti nepotreban :) Inace zavrsio brdo stvari danas, skoro pa uspeo da izbegnem guzvu i na kraju sedim kuci i blejim, hah uspesan dan. Jos povrh svega juce pominjani Rambo 3 je na TV-u, idem da kuliram i da pogledam kako ce da ih pobije sve, da mogu rodio bih mu 5-6 malih Ramba Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Deca su primila svoje paketice a sutra mi stariji dobijamo svoje, ohohohoho, hepi madafakin jir. Nego, najozbiljnije, sutra cemo da napravimo ledilo na institutu, za Srbiju, jes. Pequena, izdala si! sutra u 9 ujutru na polaganje voznje GL HF :> Ne zaboravi na "provere" i nadaj se da u 9h nece biti puno automobila na ulicama :) @ topic - Stig'o kutji iz opustenog odlaska na pitjence u gradu, probao sam na bilijar da odem, ali sve je stravicno puno, nikad nisam video da je tako pun grad u cetvrtak uveche, naravno, nova godina je i sve to. Idem da spavam, sutra nesto rano ustajem, pa onda odmor vetji deo dana, uveche kao sto krule reche novogodisnji RHH i to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 jos sutra.. jooos sutraaa..... i onda zlo btw sreo veceras drustvo ex ribe... kao isqsno me iskulirali... i ja kao isto :) ipak su oni mladji... red se zna ko se kome prvi javlja... inace, spremam se da spavam.. vec kasnim sa leganjem.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 brinem, imam neke probleme ovde sa skolom i sa diplomama ovde oko skole... ne znam ne znam ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 @Lucky Jebga, Koma, zivot me nije mazio. Izvini, vraticu se u velikom stilu. @Topik Idem da spavam, sutra je veliki dan. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 po starom dobrom obichaju nisam stigao sve da zavrshim danas nego moram da se cimam i sutra shto bi rekli u 5 do 12 ... jebiga takav je zivot sutra u 9 ujutru na polaganje voznje ← gde polazesh da dodjemo da zaustavimo saobracaj ;) gl • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 evo me, live from army pada neka glupa kisha... a danas pun dan obaveza... doduse, po gradu nema nesto puno, treba samo da odem da podignem poklon za devojcicu... posle frka u kuci, ovoono. pa konacno komiranje kad obavim sve.. kontam da nocas zabadam @home... mada se nikad ne zna... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 ni redovan sport ti ne pomaze? pa to je super, ako nemas problema sa budjenjem kao sto imas sa spavanjem, uzivaj onda :) mada, po broju popijenih kafa u toku dana, rekao bih da imas problema sa budjenjem :)) ← sa budjenjem nikada nisam imala problema, narawno kad uspem da zaspim :o) ali zato insomnia ubija powremeno, napadne tako s' wremena na wreme i onda su mi podochnjaci trade mark... btw, nocas o5 nisam oka sklopila, ishla sami u shetnju, popila litar mleka i josh koje kakwih gluposti, ali jok... owih dana sam izgleda u zestokoj swadji sa spawanjem... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 улазим у лифт и прво питање старијих колега, ни "добро јутро", него: "а докле се данас ради?" к'о деца... а ја направим тобоже збуњену фацу: "до пола 5, докле би се радило..." опет: "могао бих баш да дођем кући и пре 5, баш би ми се жена изненадила." сад већ имам и осмех: "и мени би одговарало да дођем кући у 12. пријатно колега..." "... пријатно..." ми нажалост овде нећемо имати никакве бригаде нити прославе, добили смо гомилу циркуларних честитки, што мејлом, што у папиру, и то је то. мада смо имали пријем прекјуче. а таааааако ми се јутрос није устајало, не могу да верујем. вечерас имам пар стварчица на списку, укључујући и новогодишњи RHH, на који ћу само да свратим, а сутра... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 (edited) Kupio sam juce devojcici poklon za novaka i ostao bez kesa (ono stavio sam samo za rhh i za taxi za povratak kuci sa novaka). Tako da ono danas cu kao malo da ucim sutra pre podne kod ortaka na heroje. Edited December 30, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 ^ sta si joj kupio ? ;) ja ovom mom necu nista , kao zajebavala sam ga juce da idem na pijacu danas da mu kupim poklon , on se jadan primio ko siroche ()() uf ,moram sad do grada da kupim krpe ... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Jebga, Koma, zivot me nije mazio. Izvini, vraticu se u velikom stilu. Ajde ajde, nemoj da te sanjam! Bez tebe sam izgubljen u surovom svetu ... :> Kupio sam juce devojcici poklon za novaka i ostao bez kesa (ono stavio sam samo za rhh i za taxi za povratak kuci sa novaka). Tako da ono danas cu kao malo da ucim sutra pre podne kod ortaka na heroje. Muka me u'vati kada krenem da razmisljam o tome sta sve treba pokupovati i poplatjati i sve tome slicno. BTW, Kru, 'esi polozhio? Daj javljaj, nemoj da nas drzhis u neizvesnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Zavrshavam josh jednu reklamu za Miller, pa idem u klub da iskopiram playliste i reklame za Novu godinu, pa kuci.... A sutra cu da spavam. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Danas nismo išli u školu već zapalili kod čika Stildže i razbili se od CS-a i COD-a,lepo je bilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 svaka cast kruko ;>. ae u zdravlje da vozis ;>. @ Topic. opet bih trebao da odem do grada. jurcam neke poklone. nadjem se sa ivom. samo sto se ona ne javlja. pf. treba mi kafa. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 svaka cast kruko!!!....sad samo da ja josh obnovim moju dozvolu i mozemo svi da se igramo "Kukavice", sa kolima kod mene u Surduku. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Die Schulle ist zu Ende.Ovo bi trebalo da znachi da je shkola zavrshena(to je sve shto sam nauchio iz nemachkog za godinu ipo ).Prosek mi je 3.53.Ja zadovoljan, matori zadovoljni i svima je lepo.Josh neam pojma gde cu za Novu i tako.Odo' da hasam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Odoh da kupujem frizider :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Zavr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 kupila sam majicu i carape za novaka ... posle krece "generalna proba" ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts