Jump to content

Bolesnici...

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovo na slici je Tb'87 ili jasnije Taurunum boys 1987, necu da ispadne da se kurcim ili nesto ali ja sam stvarno tu negde ali ne vidim se moguce ta siva kapuljaca malo dalje da je moja... [:)]

@Spu:To nisu salovi(neki jesu), nego je to zamagljeno da se ne vidi lice.

Edited by Ajkulica

Jeste da se kasno ukljucujem u prichu al da se nadovezem:

Znaci jednog dana dolaze nashe 2 ortakinje ova jedna sva sjebana,plakala,zadihana i brise rame maramicom.Gledam,sta joj je,da nije pala negde...I pitamo ja i ortaci sta ti je,kad ova kaze bile smo u busu malopre,sedele i bila isto tako guzva a iznad njih stajao neki matori i pribijao se stalno uz nju,kad bus zakoci i te fore...I kaze odjednom kao da joj je nesto kanulo na rame,ona se okrene i pogleda a matorom otkopchan shlic viri mu palamar...Istog trenutka ova krene da vristi i place i na sledecoj stanici istrce napolje.Znaci nisam mogao da verujem,rekoh shto nismo bili u busu sa njima tad...

Inace ortakinja ima 16 god,pa je isto reagovala ko klinka.Doduse ovaj ga je bio izvadio.

Znaci kad je ispricala zalio sam sto nisam bio u busu tad!Mamu li mu jebem nedojebanu..

Bjukenon Mitch

Ма ајте молим вас :) хехе већ видим Драшка како вади прангију и цитира неког идола из "Видимо се у чиитуљи"...

[8D][b)][xx(]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Znaci jednog dana dolaze nashe 2 ortakinje ova jedna sva sjebana,plakala,zadihana i brise rame maramicom.Gledam,sta joj je,da nije pala negde...I pitamo ja i ortaci sta ti je,kad ova kaze bile smo u busu malopre,sedele i bila isto tako guzva a iznad njih stajao neki matori i pribijao se stalno uz nju,kad bus zakoci i te fore...I kaze odjednom kao da joj je nesto kanulo na rame,ona se okrene i pogleda a matorom otkopchan shlic viri mu palamar...Istog trenutka ova krene da vristi i place i na sledecoj stanici istrce napolje.Znaci nisam mogao da verujem,rekoh shto nismo bili u busu sa njima tad...Inace ortakinja ima 16 god,pa je isto reagovala ko klinka.Doduse ovaj ga je bio izvadio.

Ma istripovala se ... On je zapravo covek stajao tu jer je bila guzva, i jeo bombone iz bombonjere koju je upravo dobio zbog nekog prigodnog praznika. I onda je uzeo onu sa mekim punjenjem od banane, i slucajno mu je kanulo malo dok je jeo. A slic mu se slucajno otkopchao jer nije bash najbolje radio, a tog dana se dogodilo da nije imao nijedan par cistih gatja i morao je da krene bez istih, samo u pantalonama. U tom slucaju nije ni cudo sto mu je palamar ispao napolje. Eto, vidis, za sve postoji razumno objasnjenje, ne treba uvek prenagliti za zakljucicima! :)

ma jeste... svrsio joj u busu matori...

daj molim te ,sta jos necu cuti...

sad sam umro od smeha i ko zna kad cu opet ovako :)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

данима сам размишљао шта би било најбоље да урадим уколико бих се затекао у Вулфијевој позицији. нашао сам решење.  [:)]

извукао бих га из аутобуса, натерао га да ми да личну карту и позвао полицију речима: "добар дан, налазим се ту и ту, извукао сам из аутобуса педофилчину која је пипкала дете од 8 година, молим вас пошаљите колеге које имају малу женску децу..."

jbt pa to je najbolje reshenje ...i think we have teh king :)

ps : a kad ga izvuces is busa bar malo da mu polomish jednu nogu da ne moze da bezI?

pustish mjuzu tipa: " zdrobitju ti kichmuuuu! drobolicom za kichmuuu!!" i polako

ah te divne note zaklane cheljadi

извукао бих га из аутобуса, натерао га да ми да личну карту и позвао полицију речима: "добар дан, налазим се ту и ту, извукао сам из аутобуса педофилчину која је пипкала дете од 8 година, молим вас пошаљите колеге које имају малу женску децу..."

not bad, not bad at all [cbones]

Ostar noz,pola kile soli i polako seci.

bolje tup, duze traje i vise boli

@ topic: takve ljude ne bih ubijao iz par razloga:

1. ne podrzavam ubistvo osim ako nije u samoodbrani (i to samo ako je zivot ugrozen)

2. time ne resavas pitanje vec samo po malo redukujes broj tih ljudi

3. brza smrt (ako se za nju odlucite) malo ljudi plasi

4. spora smrt je nekako... recimo primitivna i varvarska

mislim da bi najbolje resenje bilo da se ti ljudi skupe i odvedu u rudnike, topionice itd, obuce za rad u njima, i osude na dozivotnu robiju. tako imamo radnu snagu koja radi samo za hranu i svezu vodu. ako se desi neko sranje i rudnik se srusi i zatrpa (kao onda u trepci) i ti ljudi vrisnu, jebiga, ne verujem de ce neko mnogo zaliti. mislim da je to bolje i finansijsko i dugorocnije resenje.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

VOLFI SJAJNO SI POSTUPIO, mnogi bi to ignorisali, ALI TI NISI!!!

sto kaze hater laki, potpuno je nebitno da li je ta situacija bila stvarna ili ne (ja verujem da jeste) to si odlicno postupio!!!!

admin, sorry za dva posta za redom, ali morao sa iz objektinih razloga. skini gornji ako te nervira

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha