Jump to content

Srbin2k5

The X
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Srbin2k5

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    WoW
  • Lokacija:
    SRBIJA

Recent Profile Visitors

1,431 profile views
  1. @Drndara: Nije to u account managementu, nego kad ides na compromised accounts il' tako nesto, kao da prijavljujes hack i slicno, u dropdown meniju ima tipa da prijavis nesto, blablabla i medju opcijama ima change secret question and answer.
  2. Kol'ko ja znam, a i vidim, secret answer i password sada moze da se promeni (pogledajte njihov sajt), iako znam da pre nije moglo. U svakom slucaju cu cekati jos 2-3 nedelje pa cemo videti. Kol'ko ja znam, a i vidim, secret answer + question sada moze da se promeni (pogledajte njihov sajt), iako znam da pre nije moglo. U svakom slucaju cu cekati jos 2-3 nedelje pa cemo videti.
  3. Hvala na pomoci ;) Originalni vlasnik sam ja tako da ne bi trebalo da bude prevelik problem da ipak na kraju vratim account, takodje ja misim da imam neke prethodne game-cardove kojima je uplacivan account tako da bi to sve ukupno trebalo da bude dovoljno za govnare iz Blizzarda. Znam za licnu kartu i to, mada im je skenirana slika manuala bila dovoljna prethodna 2 puta, tako da racunam da ce biti i ovaj put. A secret answer cu promeniti cim mi stigne account jer je ocigledno da bas nemam srece u vezi hackova ;) Znaci jos 2 nedelje mi ne ginu, pa dobro, strpljenje-spasenje...
  4. Nije, mada sam i te probao.
  5. Problem je sledeci: Account mi je hackovan (ne znam kako, posto imam nekoliko antispyware, antivirus programa, nebitno uglavnom), i po standardnoj proceduri sam napisao mail Blizzardu preko webforma i objasnio stvar, prikacio i sliku manuala uz to (kao i prosla dva puta) ali nema nikakvog odgovora vec dve nedelje... E sad, jednom sam ja zvao BLizzard preko nekog broja ali kad sam otisao na sajt njihov i ukucavao brojeve sve (i za Account&Billing i TechSupport) broj ili nije bio u upotrebi ili sam zvao nepostojeci broj (kako mi centrala rece). kucao sam pozivni za datu zemlju (probao sam ih sve), broj za izlaz iz zemlje (99 i 00 posto je neka prelazna faza pa sam probao sa oba) ali nista ne funkcionise. Da li mi neko moze reci neki broj koji sam mozda prevideo (mada cisto sumnjam), ili sta konkretno mogu da uradim povodom ubrzavanja procesa vracanja accounta? (NAPOMENA: zaboravio sam secret answer-da glup sam). Hvala unapred!
  6. Potreban powerleveling rouga. Za sve potrebne informacije i slicno kontakt na: kajmakjemajka@hotmail.com (preko msn-a ili maila). Pozdrav!
  7. Potreban powerleveling warlocka od 8-60 lvla. Lik koji bi to uradio MORA biti iz BG-a. Server je Dunemaul, a za pare i ostalo se mozemo dogovoriti na: kajmakjemajka@hotmail.com. Trenutno nisam pri parama pa bih uzeo ekonomicniju varijantu=manje para, duze vreme. Sve ponude na MSN. Pozdrav.
  8. EDIT: samo rogalji dolaze u obzir, mogu i ally i horde, pref bi bili UD ali nije presudno. p0z
  9. Jos uvek aktuelno, menjam se za rogalja, warra, locka, shaman takodje.
  10. E ovako...menjao bih orc huntera na pvp realmu (dunemaul). Ima 2 merc i 2 glad dela, nekoliko epica iz karazhana i iz heroica, oko 25k honora i dovoljno markova za jos 1 glad deo kad izadje season3. menjao bih ga za nekog warlocka, rouga ili warriora. pozeljno bi bilo da je horda i da je na PvP serveru ali nije neophodno. Sve ponude mozete mi reci preko msn-a na: kajmakjemajka@hotmail.com. Pozdrav!
  11. EDIT: Jos uvek mi je potreban gamecard, kontaktirajte me na: 063-8-936-099. Iz BG-a sam btw.
  12. Trejdujem Orc Huntera 70. PvP realm, ~200g atm zajedno sa 60% flying mountom, herbalism/alchemy profesije, ima zulian tiger land mounta. Zainteresovani na PM. Uzimam u obzir Palu, Rogalja, Druida, Locka i Maga.
  13. Moguce je da bih kupio malo golda na Dunemaulu (Horda). A za powerlvling nisam siguran. Baci mi neke cene pa cemo videti.
  14. Kupujem WoW account, ne mora da bude TBC upgradeovan ni charovi nisu bitni, pozeljno je (ako ih ima) da su horda na Dunemaul-u. Zainteresovani na PM ili vanaxftw@hotmail.com!
  15. Kupujem za ortaka koji pocinje da igra WoW (Another one bites the dust :D) acc za neku jeftiniju cenu, ne mora da ima charova na njemu, ako ima moraju da budu na Dunemaulu i horda. Pozeljan acc sa TBC-om upgrejdovanim, ali nije bitno. Ponude na PM ili na msn: vanaxftw@hotmail.com
×
×
  • Create New...