togFU Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 ajde vudumane reci mi molim te ko je radio ovaj remix? Ili neko drugi ako zna naravno :) snimio sam na radiju još davno, tražio po internetu i nalazio razne remixe ali ne ovaj, koji su po meni mnogo lošiji od ovoga. Killers - Read My Mind [remix] hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Read My Mind (Linus Loves Club Mix)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 tačnije "Read My Mind (Linus Loves Radio Edit)" hvala puno care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Sinoc je na topfmu oko 22h isao techno mix, jel zna neko dj-a, ili ako ima link ka istom bio bih nenormalno zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Kad sam vec uleteo ovde slucajno umesto na "oceni pesmu iznad" da pitam... sa jednog cs frag klipa davno davno davno, neka ženka na početku govori "he eee ee e eee ee..." yes, i am serial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wZEXm4iBDaw Jel zna neko mozda koja je ovo stvar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) Da li neko zna koja stvar ide u pozadini? Nvm, nashao... Edited March 27, 2011 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 jel zna neko koja je ovo pesma na novoj telenorovoj reklami - ovoj de je lik iz prvog lica..kao neki drum mi zvuci.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) jel zna neko koja je ovo pesma na novoj telenorovoj reklami - ovoj de je lik iz prvog lica..kao neki drum mi zvuci.. http://www.youtube.com/watch?v=v2naEQYDJ3c EDIT: samo da dodam da mi je sranje stvar jako :D a u reklami je samo prvih 10 sekundi, što i ok zvuči... Edited April 18, 2011 by BLACK JESUS IS BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 treba mi pomoć oko ove pesme. jel to pesma baš iz te serije ili je neko peva ili šta ? najbolje što sam na guglu našao je ovo : http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=34330&view=findpost&p=898715 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Heh, sećam se i tad kad je overkind tražio da smo nešto mozgali, ali bez nekog uspeha :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) edit: nvm, mozete da obrisete ovaj post. Edited April 28, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 uvod u ovoj pesmi mi je jako poznat. I sad nisam siguran da li sam ja tu melodiju cuo u nekoj novijoj (tipa poslednje 3 godine) house pesmi, ili je to neka bas matora poznata melodija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Ahhh ubio si me Lesko, i meni je poznata - ili je neka starija pesma iz 80/90 mada bi neko napisao u komentarima na pesmi, trazio sam i niko nije spominjao ili je neko obradio ovu pesmu tako sto je izbacio vokal pa sam je cuo negde, ili sam cuo ovu pesmu ranije ali sam samo zapamtio tu melodiju pa mi zato poznata. Ona pesma "Morena" ima isti spot, fail.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Jedi govna Leshko, da me ubijesh ne mogu se setim, a da je melodija stara, jeste, i to iha-ha....to samo mogu da ti kazhem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 uvod u ovoj pesmi mi je jako poznat. I sad nisam siguran da li sam ja tu melodiju cuo u nekoj novijoj (tipa poslednje 3 godine) house pesmi, ili je to neka bas matora poznata melodija? Chuo si je verovatno u ovoj pesmi od 3:00 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 sto je najcrnje, jeste, tu sam je cuo. Jos sam kucao Wawa, i nasao par pesama koje sam ranije slusao, ali ovu nisam overio. A opet, jel ta melodija original od ove grupe Knife, ili je neka jos starija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 (edited) pesma ide ovako otprilike: jos samo noc ili dve i ja skidam teske okove jos samo da ili dva ... domaca je, cuo sam je na radiju b92 ali nema je u faktardiranoj plejlisti. tekst pesme ne vredi traziti na google-u nova je a ja sam nestrpljiv da je cujem opet :D zahvaljujem za bilo kakvu pomoc :D LOL nadjeno, http://www.youtube.com/watch?v=J3ZLv6UFgXs, bice hit :D Edited May 19, 2011 by Gromes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 mnogo im je bolji onaj live izvod ove pesme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 live im je brutalan u svakom smislu, bar sam tako cuo nazalost :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belphegor755 Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Pesma ide nesto u electro fazonu... reci su I am a lightning... i got the raaaaiiinn.. ili tako nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belphegor755 Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 hvala lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) http://www.ramboamadeus.com/meks2007/meks2007web_srp.html Ova muzika sa harmonikom, sto ide na zavrsetku svega, kad pise kraj me proganja. Ne mogu da se setim, da nije iz nekog Kusturicinog filma? Edited June 12, 2011 by zotra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts