Jump to content

gromes

The X
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-4 Nije se snašao

About gromes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. tek je zaziveo sajt, za sada 4-5 dojava dnevno, potrebno je da budemo revnosni da bi zazivelo :)
  2. http://buspluslokator.99posto.org/
  3. ne znam za jysk ali bilo koji home centar ima - filc. mislim da je to bolje da izlepis od izolir trake bar iz estetskog ugla a ima istu svrhu.
  4. to imaš u halo oglasima, prodaju te lutke. =D ne zajebavam se s onim slatkišima... nije trol.
  5. jel zna neko gde ima da se kupi neka dorina čokolada koja pucketa u ustima ili čupa čups lizalica koja isto pucketa? očajan sam !!!
  6. svaka čast ekipi r5, vidi se da su momci vežbali i da se trude i to treba da se ceni :) 4 kapitena r5 u vezi nameštanja, muljavina i to...gledaj, treba znati svoja prava i boriti se za njih ali isto tako i ne gaziti tuđa... mene si smarao ispred igraone 4-5 puta da banujemo mape rečenicom 'ae banujemo mape, ti prvi' iako treba da se baca novčić s obzirom da je ekipa koja tri puta banuje mapu prva realno u kanalu pošto tri puta imaš šansu da banujem mapu koji bi i ti banovao. kada ti treba da zaobiđeš pravila to je u redu, a za druge nije...tako da ne glumi vevericu =DDD uživaj, poz ;)
  7. I znam da igras kanter od kada ja znam za cs. ovo bolje da si prećutao =DDD
  8. literotica.com sekcija sa erotskim pricama je ultra zanimljiva, vecina autora su zena, a vecina prica se vrti oko toga da ona ima muza/decka ali je firca neki bolji bacje. tako da dok ga vi bacate na pornjavu... :D mislim da su ribe generalno vise u sex-story fazonu nego porno.
  9. http://e-frag.net/?page_id=543 mak1ev stream :D
  10. http://divertisment.dolcetv.ro/pgl/ rumunski stream
  11. http://www.youtube.com/watch?v=-tvcJI0tHIg
  12. live im je brutalan u svakom smislu, bar sam tako cuo nazalost :D
  13. pesma ide ovako otprilike: jos samo noc ili dve i ja skidam teske okove jos samo da ili dva ... domaca je, cuo sam je na radiju b92 ali nema je u faktardiranoj plejlisti. tekst pesme ne vredi traziti na google-u nova je a ja sam nestrpljiv da je cujem opet :D zahvaljujem za bilo kakvu pomoc :D LOL nadjeno, http://www.youtube.com/watch?v=J3ZLv6UFgXs, bice hit :D
  14. moze da se napravi zanimljiv enigmatski zadatak 'koliko puta je napisana rec jagnjijada na slici?' :D
×
×
  • Create New...