Jump to content

gromes

The X
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gromes

  1. tek je zaziveo sajt, za sada 4-5 dojava dnevno, potrebno je da budemo revnosni da bi zazivelo :)
  2. http://buspluslokator.99posto.org/
  3. ne znam za jysk ali bilo koji home centar ima - filc. mislim da je to bolje da izlepis od izolir trake bar iz estetskog ugla a ima istu svrhu.
  4. to imaš u halo oglasima, prodaju te lutke. =D ne zajebavam se s onim slatkišima... nije trol.
  5. jel zna neko gde ima da se kupi neka dorina čokolada koja pucketa u ustima ili čupa čups lizalica koja isto pucketa? očajan sam !!!
  6. svaka čast ekipi r5, vidi se da su momci vežbali i da se trude i to treba da se ceni :) 4 kapitena r5 u vezi nameštanja, muljavina i to...gledaj, treba znati svoja prava i boriti se za njih ali isto tako i ne gaziti tuđa... mene si smarao ispred igraone 4-5 puta da banujemo mape rečenicom 'ae banujemo mape, ti prvi' iako treba da se baca novčić s obzirom da je ekipa koja tri puta banuje mapu prva realno u kanalu pošto tri puta imaš šansu da banujem mapu koji bi i ti banovao. kada ti treba da zaobiđeš pravila to je u redu, a za druge nije...tako da ne glumi vevericu =DDD uživaj, poz ;)
  7. I znam da igras kanter od kada ja znam za cs. ovo bolje da si prećutao =DDD
  8. literotica.com sekcija sa erotskim pricama je ultra zanimljiva, vecina autora su zena, a vecina prica se vrti oko toga da ona ima muza/decka ali je firca neki bolji bacje. tako da dok ga vi bacate na pornjavu... :D mislim da su ribe generalno vise u sex-story fazonu nego porno.
  9. http://e-frag.net/?page_id=543 mak1ev stream :D
  10. http://divertisment.dolcetv.ro/pgl/ rumunski stream
  11. http://www.youtube.com/watch?v=-tvcJI0tHIg
  12. live im je brutalan u svakom smislu, bar sam tako cuo nazalost :D
  13. pesma ide ovako otprilike: jos samo noc ili dve i ja skidam teske okove jos samo da ili dva ... domaca je, cuo sam je na radiju b92 ali nema je u faktardiranoj plejlisti. tekst pesme ne vredi traziti na google-u nova je a ja sam nestrpljiv da je cujem opet :D zahvaljujem za bilo kakvu pomoc :D LOL nadjeno, http://www.youtube.com/watch?v=J3ZLv6UFgXs, bice hit :D
  14. moze da se napravi zanimljiv enigmatski zadatak 'koliko puta je napisana rec jagnjijada na slici?' :D
  15. http://www.dejanlucic.net/Lat/index.htm
  16. 150 slotova... treba pogledati demo i analizirati da li je CIA promasio dezertom...
  17. Jel su pocele 2 mape? Ako neko zna rezultat nek napise.
  18. Misli se na teksturu iznad rampe, kad se bustujete na kratko pa otplivate levo pa ako drndate cucanj mozete da voajerisete po dugom. Okacicu vam sliku kad dodjem do normalnog kompa. Bizo, nije vazno pobediti, vazno je ucestvovati :P Za silent run cemo jos videti, hvala na sugestijama i obzervacijama : ) sarma na kreku - Gromes
  19. @ prota "da bi se predali potpuno novi", procitaj rdn-ov post... @ biohazard bio si tamo kad su se urucivale nagrade? @MADEEPINSIDE kad si sretan lupni dlanom ti od dlan
  20. Dobar dan : ) Imam noobovski problem u CS 1.6 steam-u, ne cujem samog sebe kako pucam, niti hodam, menjam oruzje? Pojavilo se odjednom, nista nisam uneo u konzolu niti drkao, a uzasno me nervira posto se cuje kao da pucam iz daljine... kako da se resim toga? Hvala unapred : )
  21. ne slusajte gojka, sinoc je seo da igra CW, stis'o M i killovao se hahahah
×
×
  • Create New...