Jump to content

Flegma

The X
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Flegma

  1. Kod nas je CSS scena u usponu, dok 1.6 polako opada.. a kode5 je bio prije pola godine, koliko znam.. I koliko je tesko dizati scenu znam, jer sam na sceni od 2000te kad je bilo vise i aktivnijih igraca nego sada, a sada sam headadmin Hrvatskog CS/CSS communitya te MLA za ESL.hr.
  2. Evo prvi koji razumi stanje. Scena je mislim i kod vas i kod nas jednaka, znaci slaba je ili je nema, te je ovaj turnir trebao biti samo da se vidi kako scena "dise" te jeli se ima zainteresirane ekipe da se scena digne.. I da, lako je pricati o turniru u Beogradu gdje dode 32 ekipe svaki put u roku odmah pa su nagrade 800€ (racunaj da je to 32 ekipe po 50€ sta iznosi 1600€, a nagrade su 800€ za prvo mjesto a drugo i trece mjesto je neki hardware koji se dobije od sponzora), a kad gledas na ovim turnirima dobijes pare na ruke, plus dobijes hardware na ruke. I da se razumijemo i ja bi volio kad bi bile nagrade puno vece, jer sam i sam igrac dobrih 10godina i u ovoj organizaciji sudjelujem samo kao CS i CSS admin pa nemam nikakve koristi od toga da vas lazem ili potkradam.
  3. Pa ja sam miljun puta vidio BG ili NG table u Splitu, Zagrebu, itd. Samo ga ne ostavljas u mracnim kvartovima i gg :) Da, razumijem da su to veliki troskovi, ali sam mislio da kod vas isto ima nekih organizacija koje placaju svojim timovima ucestvovanje na LANovima, kao sto je to kod nas gamersject ili team-imex, elite tigers i slicno. Neznam ako ste gledali youtube link iz prvog posta gdje su pitali jednoga od stranaca sto je bio na proslom LANu jeli se moze od gaminga zivjeti, on je lijepo rekao da na pocetku treba imati dosta volje i novaca..
  4. Istina, ali i mi smo isli po Sloveniji i drugim drzavama pa se nekako skrpas, osvojis kakve nagrade, prodas, itd, pa uostalom odemo vecinom radi druzenja, pogotovo u disciplinama kao sto je CS gdje nema uopce scene i gdje se turniri odrzavaju samo jer ima nas jos par entuzijasta koji zele da se CS napokon uzdigne i kod nas.. E i da, pricao sam sa ljudima, eventualno bi se islo da su kotizacije 50€ po ekipi ali to za sobom povlaci i smanjivanje nagrada s obzirom da su nagrade samo iz fonda kotizacija, plus hardware. Dok god ne budemo imali neke druge prihode, nece biti lana koji ima kotizaciju 50€ po ekipi a nagrade da budu 800€, kako svi ocekujete..
  5. Razgovarat cu sa organizacijom pa cemo vidjeti sta mozemo napraviti po pitanju uplata. Javim jos detalja.
  6. Ovaj put ce turnir biti vecinom orjentiran prema CODu jer je COD se pokazao da ima puno timova pa ce vecinom dobar hardware ici tamo. Sto se tice samog "upada" i nagrada, koliko je otprilike kod vas "upad" na neki turnir i nagrade? Evo sad je bilo i par LANova u Sloveniji i svuda su bile kotizacije 100€ pa smo mislili da je to realno, s obzirom da su kotizacije za COD i 250€ pa dolazu ekipe.. Svjesni smo da je odnos HRV-SRB malo zetegnut, ali na samom eventu sam siguran da nebi bilo problema jer ce biti u "zatvorenom" prostoru, dakle neka dvorana, gdje nece moci doci neki PTSPovac sa bombom ili slicno ;)
  7. Pozdrav, javljam se u ime GamersProject ( http://www.gamersject.com ) communitya koji okuplja puno Hrvatskih igraca iz raznoraznih igara. Naime, vec je organizirano par lanova u nasoj organizaciji i svi su prosli sa odlicnim reakcijama kako domacih tako i stranih klanova. Zadnji LAN je bio prije tjedan dana, tocnije prosli vikend u prostorijama HGSpota u Zagrebu. Igrao se CS:Source, COD2, COD4 i PES2010, a DOTA je otkazana radi malog odaziva timova. Sljedeci event planira se ovo ljeto u Splitu, a ovaj put igrao bi se Counter-Strike 1.6, da malo vidimo kakav je odaziv CS 1.6 ekipa posto smo culi da u BiH i Srbiji ima puno vise i jacih timova nego u Hrvatskoj. Pa evo malo da vidim povratnu informaciju koliko bi vas timova doslo iz Srbije i BiH na LAN u Splitu, pocetkom ljeta, znaci 16, 17 i 18.7. ? Sve informacije mozete naci kako na gamersject forumu, tako i kontaktirajuci mene. E i da, kotizacija po timu bi bila standardno 100€ po timu, dakle 20€ po osobi, a okvirne nagrade bi bile: 12 - 15 ekipa 1st 3000 kn (€400) 2nd 1500 kn (€200) 3rd 750 kn (€100) 16 - 19 ekipa 1st 4000 kn (€540) 2nd 2000 kn (€270) 3rd 1000 kn (€135) 20 - 23 ekipe 1st 5000 kn (€680) 2nd 2500 kn (€340) 3rd 1250 kn (€170) 24 - 31 ekipa 1st 6000 kn (€800) 2nd 3000 kn (€400) 3rd 1500 kn (€200) 32 ekipe 1st 9000 kn (€1200) 2nd 4500 kn (€600) 3rd 2250 kn (€300) i vjerojatno hardware za svako mjesto. I evo za kraj mala informacija kako je to izgledalo na ovom LANu u Zagrebu prije tjedan dana -
  8. uh tek sam sad vidio da sam pogrijesio.. zaprimaju se prijave do 23.09(petak) a ne 23.10 ;) izvinjavam se na pogreski , sad je ispravljena i na forumu i na siteu.. ako se takodjer ne javi dovoljno timova ni do 23.09 prijave ce se produziti za koji dan dva..
  9. prijavite se i vi da nam bude zabavnije i zanimljivije ;) mozda bude jos slovenaca i svih iz exyu ;) pozdrav
  10. a pa mislio sam da i krace traje ali neznan koliko cesto ce se moci igrati..mislim ja mogu svaki dan odigrati ali dok se vi dogovorite odigrate..kuzis..to ce bit samo malen turnircek..
  11. Kao jedan od organizatora ovoga maloga turnira u hrvatskoj poziva sve vas koji ovo citate da se i vi prijavite na samu ligu. Sve sto vas zanima u vezi lige mozete saznati na nasem official siteu http://cs.gamer.hr/ ili na forumu http://cs.gamer.hr/community/viewforum.php?f=16 , i naravno na moj mail Flegma@gmail.com ukratko.turnir ce se odrzavati kroz naredni mjesec i nadamo se 10 i 11 ako bude dovoljno teamova.zamisljeno je tako da se igra svaki tjedan po jedno kolo. za pobjednika se MOZDA nadju i neke nagrade ako uspijemo se dogovorit sa sponzorom. Da sad ne duljim sve sto vas zanima mozete procitati na http://cs.gamer.hr/community/viewforum.php?f=16 Pozdrav,Flegma
×
×
  • Create New...