coll Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Khm, nesto mnogo pomilnjes prstice u bulju ... svaki malo slobodniji topik i evo ga "Nema_sise" sa prsticem Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 A shta ti imash protiv fegeta? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 E da ona Fzbn ludacha se ne pojavljuje vishe, bez veze , bash nam nedostaje njen sjaj za usta i tako gay rozi postovi sa malim i velikim fontovima :) Ma pojavljuje se i ona, nego nesto redje. Mislim da sam bas naleteo na neki post juce-prekjuce... Ahah, ali tinejdzerski brchitji =) Oni prvi sto niknu =) Ajoj kako je to uzasno ... najgori su mi oni roditelji sto su u fazonu "nemoj da ih sada brije, posle ce da mu rastu kao nezdravi" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 A shta ti imash protiv fegeta? ← ak-47 na primer ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ak-47 na primer ... ← Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Clickeh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 A brate, kad vetj nabrajamo forumske ribe, shta je sa Trinity? Neshto je dugo nema. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ma. zagoreli clanovi ce biti uvek zagoreli. jer su picke videli samo u bojanci ili ukrstenici. tako da. to neces promeniti. koliko god "picke" da im dolazi vamo. ← jebo zivot ali najsladja su mi bila prva prolivanja na one polu gole tete iz mini-ukrshtenica "chasopisa" - to je bio zivot. shto se tiche zagora.. da brate, jednom zagor - uvek zagor, evo gledaj mene.. satju 20 'dina a sisu sam video samo kada sam sluchajno upadao kevi dok se tushira. btw meni je tako sve jedno jel' ima 0 ili 837438473 riba na nekom forumu.. znam da ni kod jedne nemam shanse bez obzira na sve . isto je bilo kada sam dolazio a tu su bile devojke koje ste vetj spominjali i sada. blah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Clickeh! ← Joj Joj Joj Jedva cekam da kevaH dodje kuci. Joj Joj Joj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jebo zivot ali najsladja su mi bila prva prolivanja na one polu gole tete iz mini-ukrshtenica "chasopisa" - to je bio zivot. shto se tiche zagora.. da brate, jednom zagor - uvek zagor, evo gledaj mene.. satju 20 'dina a sisu sam video samo kada sam sluchajno upadao kevi dok se tushira. btw meni je tako sve jedno jel' ima 0 ili 837438473 riba na nekom forumu.. znam da ni kod jedne nemam shanse bez obzira na sve . isto je bilo kada sam dolazio a tu su bile devojke koje ste vetj spominjali i sada. blah! ← respekt brate . ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jebo zivot ali najsladja su mi bila prva prolivanja na one polu gole tete iz mini-ukrshtenica "chasopisa" - to je bio zivot. shto se tiche zagora.. da brate, jednom zagor - uvek zagor, evo gledaj mene.. satju 20 'dina a sisu sam video samo kada sam sluchajno upadao kevi dok se tushira. btw meni je tako sve jedno jel' ima 0 ili 837438473 riba na nekom forumu.. znam da ni kod jedne nemam shanse bez obzira na sve . isto je bilo kada sam dolazio a tu su bile devojke koje ste vetj spominjali i sada. blah! ← De je sada ona crnogorka kada nam treba, ona mi deluje isto dovoljno zagorela pa taman 2 muve jednim udarcem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ahaha ipak mala nije bila toliko iritantna svojim "sharenish-postovima" ma .. pojavice se kad-tad ... i ostaviti trag... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Clickeh! ← never disappoints :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 offtopic, znate da je homoseksualizam zabranjen kod nas zakonom a lezbejstvo je dozvoljeno, zakone ipak pishu muskarci ;) ← podrzavam! Khm, nesto mnogo pomilnjes prstice u bulju ... svaki malo slobodniji topik i evo ga "Nema_sise" sa prsticem ← ne diraj mi decka!!! KONTRADIKTORNO, ZAR NE!!! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ahaha ipak mala nije bila toliko iritantna svojim "sharenish-postovima" ma .. pojavice se kad-tad ... i ostaviti trag... ← Ali kada ostavi post sledeće 2 strane ga komentarišu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ahaha ipak mala nije bila toliko iritantna svojim "sharenish-postovima" ma .. pojavice se kad-tad ... i ostaviti trag... ← fnzb mi uvek bila sumnjiva - jedine osobe shto pishu roze slovima su gejlordi mislite o tome.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) Ne lupaj :) Edited November 11, 2005 by pER tU aMOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ok. Nisam posecivala forum, pa...skoro tri godine...ali da li se ja varam ili su sve zene zaista nestale...ok. angel je u londonu, ali gde je ginger, gde je sheyn, dz, heha...maja, dunja?! Ovo je postao apsolutno gey forum, aman ljudi... nadam se da se varam, mada...ne? ← Fegeti se guraju u klubu i hvataju se svi za kare... za kare... blablbla Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ne lupaj :) ← glupa pederchino, to je ljubichasta, a ne roze.. ..ocesh da se vatamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Pa kako da stavim roze :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 hebote ja sam 1337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jbg, nema nam druge, bjezhmo u brda, mozhda tamo ima zhena!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ovaj. kapiram da je slika mnogo crnja nego sto mi mislimo. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 doshla si ipak .. uzas .. da pochnemo odbrojavanje do smaka sveta =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 9999 Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts