Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kupio sam devojci psa. (ko je pratio prethodni 'pričajte' topik (klik), zna da su joj mačka pregazila kola :/, pa bi ovo trebalo da bude uteha. [:)])

A jel mogu ja da dobijem kera? Jesam debeo, ali da znas kako mesam :)

Inace sam danas popodne iskulirao neke obaveze pa sam uspeo malo da odkuntam jedno dva sata sto je bio melem za moju napacenu dusu. U medjuvramenu doduse iskrsle neke obaveze za sutra u 7am, tako da nece biti bas mnogo spavanja, ali sta da se radi. Inace pizdim na visinu racuna za mob...

Heghlu'meH QaQ jajvam

.to Maha - Kul su samojedi, samo u jednom trenutku imaju tendenciju da skroz nekako ... poruzhne ... nadam se da ovaj nije od te "grane" pa da ce ostati cupav i veseo i kasnije. BTW, jel ste mu nadenuli ime?

Inache stigoh sa RHHa ... mila majko kako smo se raspali :)) Da ne bi kruleta i hajlajta veceri "Tututu TUTU" (sto naravno ne mozhe da docara pravu intonaciju), mislim da bismo se skroz smorili. Moram da nabacim neke promene u koncept. Inache je kul bio quake4 ... malo sam pokazao drustvu cija majka plete nesto (ah da, svrnuo je i spu kasnije), dobra masovka bila.

Sad sam izvalio da kode kutje imam neku pizzu, pravio tjale, al' ne mogu da jedem, pa cu sutra, kad je onaj lepo hladna ... uf, milina. Sad jos nesto da zavrsim pa na kunt, nesto sam skroz umoran.

Skinuh onog pijanog vozaca sto se slupao, bio u predlogu na B92 ... Bas sam se pitao kada ce to neko da okaci na net. Joj covece, ako po strani ostavite tragican element toga ko vozi kola danas i sta je sve mogao da uradi u takvom stanju, klip je legendaran. Evo linka, ako ne znate o cemu pricam - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=33852

@stator: bole te paja, ne slushaj ti druge smorove :)

@maha: do jaja je kuche, iako sam cat fan

@topic: bio na faxu 8h, pa posle kod grina na roshtilju, prebili smo se ko niko, pa smo posle zalivali kocom i borovnicom i pikali pes, opushtena bleja

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

dosao home... sad cekam da se pojavi neko dovoljno interesantan pojavi na IRC-u.. posto sam jelda jos jednom resio da zabodem all night long...

inace.. ustvari cekam da se pojavi bivsa... da vidim sta se desava..

/me se sprema da o5 udawi thread [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Hm zar vi politicari sami sebi placate mob?

Samo mi posteni...

Nego zasto sam na netu kad treba da ustanem za 4 sata? Gledao sam malopre Eurosport, naleteo na WRC report i komentarisem sa ortakom kako nema vise Kolina i kako je to smor jer je on sav bio incidentan, tek skapiram da Colin McRae vozi reli Australiju za Skodu!!! (doduse vozio je i VB, ali sam taj propustio). Dakle sada smisljam kakvu nalepnicu da stavim na auto, razmisljam nesto u smislu "ja i Kolin drugari" :) A tek kad izadje novi Colin pa krenem da naplacujem klicncima iz igraonica mogucnost da ih provozam u Skodi? [:p] (kao da ce oni da skapiraju da njegov auto ima samo pet puta jaci motor?) Mogucnosti su neogranicene!

Sav sam nekako ponosan, a ne znam ni sam zasto :) Male stvari cine coveka srecnim :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

javio mi se danas ortak neki koga nisam video milion godina, vishe sam zaboravio i da postoji. nikad ga nisam preterano gotivio chak me je uvek smarao i kad smo se chuli fonom smorio me je u prvih 15 sekundi... ne kapiram kako neki ljudi misle da kad god ti se jave ti tjesh tako da potrchish da se vidish sa njima, ko da ja ceo zhivot chekam samo njega da me pozove. rekao mi je da tje me sutra zvati da idemo na pitje ali eskiviratju ga vetj nekako, bash mi nije do toga. inache vecheras sam extra smoren, zajebo sam se shto nisam otisho na neku glupu dechiju zhurku bilo bi mi bolje nego da se ovako sam smaram gajbi. net mi ne radi kako treba pa ne mogu da se igram, na tv-u nema nishta, sve filmove sam vetj odgledo a i muzika koju imam me vetj ozrachila. apsolutno nemam ideju shta da radim, popio sam litre koce i ne mogu da spavam i taaaakooo. sve u svemu sutra imam dosta buran dan pa ga zheljno ischekujem, valjda tje protji bolje nego danas.

evo dosao sa rhh-a kuci, a pre toga bio cirka sedam sati na faksu, a na to treba dodati i sat vremena, barem u prevozu. A josh me drma i neka mala temperatura, tek onako da sam sav dizzy i usporen...sad bih trebao kao da legnem da spavam ali mi je nekako krevet mrzak sada... I tako, bio je ovo jedan naporan, dug ali generalno lep dan ispunjen smehom, srecom.... ja se ne srdim nikada.

BTW. DRALE PRODAO SI NAS, KAD VISHE NE DOLAZISH NA RHH. SAD TI , MI NERADNICI, VISHE NISMO DOBRI.... [;)]

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Let it be

Still my anger

Bring me peace

From my temper

I'm trying every way I can

I'm doing wrong I understand

Let it be - slow down - watch the pressure fall

Bring me peace - slow down - I can't have it, I can't have it all.

Break the strain

Feed my hunger

Tell my mind

To be stronger

I've got to move and make it real

I've got to make myself a deal

Break this strain - slow down - give up what I crave

Tell my mind - slow down - watch what I can, watch what I can save.

Will I rise

Out of shadow?

Staying calm

Feeling hollow

I'm here to give me one more chance

That choice is resting in my hands, yeah...

Let it be - slow down - watch the pressure fall

Bring me peace - slow down - I can't have it

I can't have it all

Break this strain - slow down - watch the pressure fall

Tell my mind - slow down - I can't have it

I can't have it all

/me kreten... nvm...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

@topic: bio na faxu 8h, pa posle kod grina na roshtilju, prebili smo se ko niko, pa smo posle zalivali kocom i borovnicom i pikali pes, opushtena bleja

Da, jeli smo k`o svinje. Posle igrali PES...FATA, Highl1 i ja vishe manje izjednacheni, Sharky topovsko meso [:)]. Ja posle otishao da spavam odmah, umoran sam kao pas bio. Danas imam 1000 stvari, ne znam shta cu pre. A da, da nastavim da spavam sad...

Kako je lepo ustati subotom pre 7...

Aaaa, reci [:)]. Mada sam ja samo ustao da potroshim pare u RFW-u, ali nema veze [;)].

Statore, pa jel to znaci da ce tvoj uptime project da potpuno propadne? Nemoj molim te, pa to je tako vazno za sve nas ovde na forumu, ti toga nisi ni svestan! :) Inache sam lepo ustao jutros, napisao neka 2-3 teksta koja sam imao i poslao ih sada, pa mi je "laknulo" :) Pojedoh za dorucak onu pizzu o kojoj sam pricao, a posle oko 13h idem na rucak kod babe, vec nedelju dana je jurim da pravi kachamak. I ako mi je zgodnije da ga jedem za dorucak, necu se buniti ni da ovoga puta bude rucak :) Sad se setih, veceras je fudbal, pa bi valjalo to gledati.

haha, najs van igi.. :)

juče sam posle one kineske koja kurcu nije valjala bio pospan do jaja, a bilo je rano da ležem, pa sam se onda razbudio i ostao budan do pola 3, klasika.. sad posle nekog krajnje nepotrebnog hejtovanja u rano jutro cirkam kafu i spremam se da odem do grada da kupim bajpu poklon za rođendan..

no, pre toga valjda uraditi neke stvari po kući..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...