Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koji ti je sistem i browser?

ma ne pomaze nista, neki gremlini mi terorisu komp, formatiracu ga i skinucu novu operu.

tnx anzway [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Coveche ... odlicna utakmica. Ono, stig'o kutji, popio koji chaj, seo da nesto cekiram forum i onda je krenula zabava. :) Multiprenos zvezde i partizana, s tim sto sam zapravo partizan gledao u prekidima zvezde. I ono, drago mi je sto je Partizan dobio, da i njih krene, iako ne navijam za pomenuti klub, videh da je u jednom trenutku bila neka 22:0 serija, ako se ne varam, skroz bolesno :)

A fudbal ... znaci 2:1, kao super, drugi gol je isto fin bio, i onda onaj treci, covece, ima da se vrti na TVu narednih dana onoliko.

I tu negde u tom periodu stizhe i 24ka, nova epizoda, tako da sam neko vreme morao da gledam tri kanala odjednom, nije bilo zgodno :)

Zvezda rox ...

Nisam isao u skolu danas, I rox ;P

Slusam Summoning ceo dan i cackam Photoshop i tako...

know what ya know and not what ya hear!

smorrioR @ Last.fmmusic.gif | smorrioR @ deviantART dev_love.gif

I see through beheaded faith the other side…

Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears

Feed your soul and mind

And disya spiritual wickedness we override

... The power of mind!

Jos jedan dug dan, bio prvo na faksu, onda radio, otisao do slovacke ambasade da uzmem vizu - jeeej nisu mi naplatili (i dalje ne znam da li je viza besplatna ili su se samo zajebali), onda proveo sat vremena u kolima pokusavajuci da stignem sa Novog Beograda na Vracar, posle jos nesto radio, odusevio se tekmom i tako...

Idem sad na kunt, sutra se opet ustaje sabajle.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Dobar je ovaj blog.

Ishao u shkolu standardno, bili skraceni chasovi zbog Zvezde (svaka joj chast [:)]), posle bio do Platoa malo, igrao se. Ujutru mi dolazi devojchica prilichno rano, ne idemo oboje u shkolu (ja zbog slave (koja je, btw, u nedelju), ona zbog ne znam ni ja chega), pa da izblejimo. Produzeni vikend...volim ovo. Ali, ima za isti da se uchi, jujuju...

bio na faxu, dao josh jedan kolokvijum (ovog puta asembler), zatim gledao lost novu epizodu (koja je do jaja meni), pa bio na tekmi.

Sad cu na kunt, a sutra uchenje za poslednji kolokvijum u ovoj godini :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

rofl :)

btw, niste skontali... nisam se zaljubio u novu devojku.. nego sam se.. hmm.. re-zaljubio u svoju [:D]

moracu da naucim da bolje formulisem ono sto pricam.. :P

inace.. bio na metal night-u... bilo ql. popio malo piwa.. 'ladovina.. sad cekam.. recimo.... subotu [:D]

onda sranje.. [;)]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...