Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[quote name='Ivan

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Stigoh kutji ... u medjuvremenu videh na vestima za onu jadnu devojcicu sto su je izboli 17 puta (?!) u Batajnici, u tom prelepom Igzovom kraju ... Nista igz protiv tebe, samo spominjem. Imala je 13 godina klinka, vracala se iz skole.

Inache, u istoj toj vesti, intervjuisu nekog baju:

"Pa da, to su vam ovi vagoni, tu se skuplja svakakav olosh, narkomani, rumuni ...". Nadam se da se Dzi nece naljutiti :)

Gledam Skajlajners - Zvezda, i tako to.

evo sad sam se probudio... lego sam u 16h i sve do sad sam kuntao... ko zna kad cu nocas leci,a moram da ustajem sutra u 6h :((

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Zavrshila se zvezda, pobedili sa skoro 30 razlike, sto nije da nije bilo ocekivano, kad ovi em nisu nesto jaka ekipa a em im pola igraca povredjeno. A inache, dobar je nemacki tim skajlajnersa kad su na terenu cetiri crnca i jedan srbin ... tj. iz srbije, ne znam jel jos uvek ima nase drzavljanstvo.

- Radim neki brainstorming sa drugarom oko jednog servera dakle neka praistorija od Linux-a i mora da se spasi sta se spasti moze, jer ima neka zajebana podesavanja isto tako nekog zajebanom moodema :)

- Inace na kucnom serveru mi je misteriozno puko bridge moram sutra da vidim sta mu je i da pokusam da ga resim bez reseta. Sta je tacno u kvaru ne znam jedino sto znam je da ne radi :)

- Karam se sa ovim aDSl vec ko zna koji dan ono druzim se sa tehnickom podrskom jedno sigurno sat dva dnevno mrze oni mene a bogami i ja njih :)

- Dakle da covek ne veruje upusti se 3 dana u ljubavne avanture i raspadne mu se sve po kuci vezano za kopove moracu to nekako da regulisem ovih dana kako god znam i umem :)

Sedeo pored babetine u 73-ci, otprilike 4-5 stanica je mrtva ladna vadila grumenje iz nosa i bacala u prolaz. Pritom, to shto je ja povremeno prezrivo i gadljivo pogledam nju ne tangira uopshte, radi zena svoje...

Au,koji su raspad babe i dede :) isto kada sam pristustvovao da deda secka one njegove zakorele i debel nokte a tišina u autobusu samo se grickalica čuje...uff kakav zvuk.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...