ch1zra Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 mamooplodnja plodi mame :) btw.. jos ako je neka mlada dobra mama u pitanju.. ufff.. inace, dolazi ortak po mene za koji min, idemo kod drugarice na monopol Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Chatujem sa nekom ruskinjom .. poslala mi sliku ... zaljubio sam se ... fuck ... ← Seks na prvi pogled,davaj sliku. @topic Pomagao ortaku da reši problem Ati grafičke sa Civ4 i na kraju uspelo.Imam osećaj da neće spavati ceo vikend :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 cek brate aj mi objasni nesto pise ti godiste 83, a ides u skolu? ← Jel u rechima visha shkola ima rech shkola? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Bio u Goloboku :) Selo poprilicno uobicajeno ali me odusevio mali "trg" koji ima tamo, znaci kao neki spomenik u sredini, sa jedne strane crkva sa dvoristem, okolo male kuce a ja u nekoj staroj oronuloj centralnoj zgradi koja ima veliku terasu sa nekim velikim stubovima. Zvucace cudno, ali i ortak i ja smo skapirali da je scena kao potpuno iskopirana iz Call of Duty, da sam imao pusku zapucao bi sa terase po seljanima :) Sutra idem u Selevac :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Bio u Goloboku :) Selo poprilicno uobicajeno ali me odusevio mali "trg" koji ima tamo, znaci kao neki spomenik u sredini, sa jedne strane crkva sa dvoristem, okolo male kuce a ja u nekoj staroj oronuloj centralnoj zgradi koja ima veliku terasu sa nekim velikim stubovima. Zvucace cudno, ali i ortak i ja smo skapirali da je scena kao potpuno iskopirana iz Call of Duty, da sam imao pusku zapucao bi sa terase po seljanima :) Sutra idem u Selevac :) ← Koji si paor zweri :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 bolest se još ne da.. odspavao sam popodne onako fino, pa po buđenju odgledao kraj ovog đubreta.. jede mi se neko meso al mi je stomak sjeban.. Novi album Depeche Mode-a nije los... ← užasan je, sipali su ti drogu u alkohol.. :) Bio u Goloboku :) Sutra idem u Selevac :) ← glamurozni život političara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Seks na prvi pogled,davaj sliku. @topic Pomagao ortaku da reši problem Ati grafičke sa Civ4 i na kraju uspelo.Imam osećaj da neće spavati ceo vikend :)) ← eve ti ;) http://i23.photobucket.com/albums/b360/Ato...lse1/foto08.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Lol,pazi da je to njena slika.Skinula je sa nekog sajta :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Kako je ispozirala ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) a shto mi rushish sneshka ajde reci mi ? ko da ja to nisam znao svejedno sam se zaljubio .. Edited November 18, 2005 by Atomic Pulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 @topic sad sam bio kod ortaka da mu instaliram win. XP i evo sad sam konacno kuci svojoj posle dobrih 12h :) sad cu da vidim sta mi je bilo sa kompom i da se malo igram :)) pa u krevetic ae odoh ja -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 jebeno bolestan, ali me to nije sprecilo da danas banem, u civilnom (citaj: truperice, patike i kacket) odelu, pred kraj radnog vremena na posao da odnesem opravdanje. ovi me ladno nisu prepoznali bez palacinke, bilo je ono kao "pa to si TI!!!" aha, naravno da jesam niste videli ni petinu... hohohohoho i dalje me mami ona koleginica. samo se problem udvostrucio. mami me jos jedna. jebeni principi, kako ih mrzim i ko ih izmisli!!! Zverko, zar zaista mislis da po tim selima glasaju za tvoje ikad. i da ce ikad glasati. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 strasno :) btw ja dosao.. pukao u monopolu.. life is pain :P inace, malopre iznapusavah neke likove na nekom scripting forumu... mnogo sam opasan tamo pa dosao ovde da se relaxiram... naravno, ceka me cela noc foruma/IRC-a/downloada.... ouuujeeaaaaa Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 bio napolju do sada. prvo mi bilo opako 'ladno a sad mi vrutje jer sam se zagrejao od shetnje. setili se mora svi i sloshio sam se :/ skin'o neku ziku pa tju preslusham... gladan sam k'o tigar a frizhider pust... samo kotrljani fale. chekiratju tv pa na spavanjac. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 hm. ujutru na fudbal. a ne mogu da zaspem. pf. mrsh na kunt stevane. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 inace, malopre iznapusavah neke likove na nekom scripting forumu... mnogo sam opasan tamo ← uuuu obozavam kada se svadjaju 2 programera :) pa kada krenu: "Veci crap od kod-a nisam video ni u linux 2.2 kernelu" :) inace sada cu da se vrnem da spavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Lol,pazi da je to njena slika.Skinula je sa nekog sajta :)) ← Young padawan, vidi se da nisi nikada bio u Rusiji Slika nije losha, mada mogu odmah da vam kazem da je to prosek u Rusiji. Ovde ima takvih ribetina da krenesh bale da skupljash sa asfalta... LM, rezervisao avio kartu za BG, dolazim 17 decembra, pa se vidimo za neshto manje od mesec dana. Posle nekoliko dana ustajanja u 6 sati ujutru, napokon sam uspeo da se kao chovek naspavam i sada razmishljam gde cu da idem da se shetam dok josh nije debeli minus u Moskvi... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Pričala nam je profanka ruskog da su ribe tamo extra ali onakva umetnička slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Znachi popizdeo sam , otishao sam u frizerski salon u zelji da napravim neku novu frizuru , i imao sam u glavi kako ocu , uglavnom neka frizura slicna tarzanki , ali nije tarzanka , uglavnom objashnjavam ja njoj i kao ok sve...Uglavnom 30 min posle ja imam tarzanku i to onu shabanku najgoru -.- , onu kec sa strane ,gore i nazad brdo kose , i sad idem do druga da me doradi aaaaaaaaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 bila sinoc na nekoj zurci kod devojke iz skole u kabareu...juuu,kako je tuzno kad ti mozak prsne u 18 godina... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 O5 5 dana nisam imao telefon.Dushmani ga o5 iskljuchili.Matori nisu platili ceo rachun.Smarao se.Ustao malopre, provalio da su mi prikljuchili telfon i odma' na net.Nisam ni doruchkovao.Odo' sad neshto da hasam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Znachi popizdeo sam , otishao sam u frizerski salon u zelji da napravim neku novu frizuru , i imao sam u glavi kako ocu , uglavnom neka frizura slicna tarzanki , ali nije tarzanka , uglavnom objashnjavam ja njoj i kao ok sve...Uglavnom 30 min posle ja imam tarzanku i to onu shabanku najgoru -.- , onu kec sa strane ,gore i nazad brdo kose , i sad idem do druga da me doradi aaaaaaaaaa. ← [roflmao] Zato se ja uz pomoc 2 ogledala shisham sam. I uvek ispadne onako kako zhelim. @topic: Ustao lagano, sad na doruchak...lep je dan danas. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 i sad idem do druga da me doradi aaaaaaaaaa. ← brate... a mene ljudi flejmuju... @top: sad sam dosao iz izlaska ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 bio sam nagroblju zbog nekog bangavog pomena i smrzo se kao picka. Dodushe malo me je ugrejala mrznja kada sam video da je isto zbog pomena na susedni grob dosla i ona borka pavicevic, koja je izgleda ortak sa Aleksandrom sostarom, posto su se napricali uz cigaru ko da su na "jebi si mater". i tako... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ustao.. bacio hejt mejl ex-ex ribi... sinoc naleteo na ex devojq, ispricali se kao nikad... sad cirkam kuvanu rakiju, pijuckam kafu.. i spremam se za celodnevno igranje... btw, kazu moji da je krenuo sneg.. da je od jutros 2x padao, onako slabo... cool :) btw skroz se istopio dok sam ustao... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts