MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 imam upalu mishica... gladan sam... nosim kratku majcu u novembru... na putu sam da postanem pravi mushkarac...! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Malopre sam popio sjajan frape od jagode, napravljen naravno od pravih jagoda, a ne neka varijanta "iz kesice", i tome bas onako lepo oraspolozhilo, cak sam i smaranje u 83ci od sat vremena lakse podneo. Sad cekiram kako nasima ide na WCGu, ako nekoga interesuje, Ryzeer je ispao u FIFIi, Strax je prosao dalje u NFS-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 uzhas... malochas sam ustao i nashao neki hladan spanatj od juche i slatko ga pojeo .... mada nisam siguran jesi li ti mislila na spanatj ili "shpanac" ... keke ← jelo. mmmm. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 jelo. mmmm. ← nemoj mi pominjati. ugojio sam se 3 kile! strasno! ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Kad pre bolovanje, jebote mish, Drale, svi tvoji politicki postovi su ovog trenutka pali u vodu, jebes zivot. ← jebes, zaista... ustao u 15:45, skuvao najvecu sholju kafe i razmishljam kako vishe ovako ne moze da ide =) ono nisam legao pre 4 poslednjih godinu dana .. ma zabole me ← hohohohoho MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Zavrsio neke kataloge i flyere ostalo mi jos malo do kraja radnog vremena, a onda na zurku...ploce vrte ex1le i nigger... sutra kacim fotke :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 nemoj mi pominjati. ugojio sam se 3 kile! strasno! ← Aj ne budi zhena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Gledam neke stare filmove pijem kocu i cekam da mi se skinu neke igre Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Aj ne budi zhena :) ← ma cuti pojavilo mi se malo salceta. mislim malo ali do sada nisam imao.. zlo ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Sigram se sa cod2. Nije stigao ortak da sreze nfs tako da sutra ochekujte mali review od mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 cod2 savija kolko je dobar.. inace .. skidam neku muziku , citam neke smesne topice itd.. kontam otici do grada prozujati fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Vrh smoren dan , ustao ishao u skolu , vratio se , blejao na netu , blejao napolju , sad cu da organizujem neku rekreaciju , tush pa u krevet... @Darijan: Pa ionako si ko stapic mrshav , malo mase nije na odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Bio danas na faksu, pa potom da se pod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Sigram se sa cod2. Nije stigao ortak da sreze nfs tako da sutra ochekujte mali review od mene :) ← grrrr.....gde je moj primerak!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ono kao realno smorio sam se idem da igram bilijar! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ej devojchice... mislim na devojke sa foruma... u smislu mushkih devojki koje su devojke u dushi a tripuju se da su mushki... kolko imate kila... ? :) btw. ovaj profa... kontam da j u proshlom zivotu bio brica, neshto tipa... za sve one koje gotive valentines day, zaljubljenii :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ja sam isprobavao novi toster ... radi, necete verovati. Poznate je marke Keno, mislim da su oni eminentni i najjaci bas u toj sferi proizvodnje tostera. Lepo on to sve przhi, fine sam tostove napravio, a sad kao gledam partizan, zapravo sredjujem sobu i razmisljam kako sutra moram nesto ranije da ustanem, i to samo zato sto je neki tip sa kojim saradjujemo dement pa nema pojma sta i kako treba da radi :) Ali dobro, to je pos'o ... Bio danas na faksu, pa potom da se pod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 jesi dobio isusa na tostu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 bio na faksu od 2 do 9, dosam sam kuci pre 15 minuta... mislim da cu umreti ali ne mogu, moram i sutra na faks It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Nešto me zezao Q4 pa muku mučio da ga podesim. Do jaja mi se spava pa palim na kunt....laku noć Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ja sam isprobavao novi toster ... radi, necete verovati. Poznate je marke Keno, mislim da su oni eminentni i najjaci bas u toj sferi proizvodnje tostera. Nikad čuo. Zajebali su te. Ja sam se dugo dugo sisao kod tipa koji me sisa od rodjenja, Anta se zove a ja sam ga od kada sam bio klinac zvao Kanta (ali nesveseno, ono sa 2-3 godine, bez asocijacije sa Kantom kao kantom za djubre ;) i to se tako nastavilo sve do danasnjih dana. No medjutim, dijapazon frizura mu je ostao u pedesetim i tako je nekako vise orjentisan na penzose pa sam bio primoran da promenim, iako je bio (i jos uvek je) jeftiniji od ovih "urbanih" salona. ← Da, kontam. Ne verujem da bi ovaj moj ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 kapiram da cu da spavam soon. very soon. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Uf, dug dan, sutra opet ustajanje u 7am... tezak zivot nas slobodnih umetnika... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Kooooonachno zavrshio seminarski... Otpadoshe mi ochi...sva sreca pa je bilo vishe c/povanja a manje kuckanja. :)) FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ceo dan se smarao... i sutra cu.. i dan posle.. i posle... ne zasluzujem da zivim. inace osim toga je sve kul.. igram se disciples :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts