bolkonski Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Drale, nemoj tako Bobane, pa jel ja pričam o bankarskom sektoru, da li si to ikad čuo od mene? Nije u redu, kakvi crni roboti i Japan, ne luduj crni sine. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 samo vreme ce pokazati ni reno ne daje daciji da se zove reno :) btw zastava nije imala toliki broj radnika u sozializmu zato sto su bili svi lenjovi vec jer su zapravo imali traziste i priliku da zaista uposle toliko radnika i prodaju toliko automobila, sto ovoj kvazi drzavici nikada nece poci a rukom zbog nesposobnosti i korupcije pun mi kurac seronja koji samo znaju da hejtuju a nista da vrednuju iz proslosti... seronje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 btw zastava nije imala toliki broj radnika u sozializmu zato sto su bili svi lenjovi vec jer su zapravo imali traziste i priliku da zaista uposle toliko radnika i prodaju toliko automobila, sto ovoj kvazi drzavici nikada nece poci a rukom zbog nesposobnosti i korupcije pun mi kurac seronja koji samo znaju da hejtuju a nista da vrednuju iz proslosti... seronje... ← a zbog da vrednujemo to iz proslosti? os da kazes da su u proslosti zastavom upravljali sposobni i nekorumpirani ljudi? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ... o's reci da su sada ovi koji uporavljaju neshto bolji korupcija nije iskorenjena i tachka... postojala je i ranije, a bogami postoji i sada... nesposobni se uvek dokopaju visokog mesta, zar niste chuli za Marfijeve zakone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 korpucija uvek postoji (kao u ostalom i ekonomski kriminal, tj kriminal uopste) ali sve to treba svesti na podnosljivu meru... danas je sve to na mnogo visem o ochiglednijem nivou nego pre 20 godina kad nam je bilo tako loshe... svkako su bili sposobniji kad su pravili konkurentan auto koji se vozao po celoj exjugi (nije bio savrsen al je bio tada sasvim dovoljan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ... ako cemo ekstreme, da ne kazhem da jedno vreme ovde nece biti nishta, onda treba priznati da u velikom broju sluchajeva BOGATI vuku drushtvo(kulturu, okolinu, napredak, svest) napred. NIKADA ili jako retko siromashni. A to da je socijalizam dobar dobar, u sopstvenoj pretpostavci da je vecina imucna a pojedinci siromashni... a gde to ima, nemam pojma. A sposobni ljudi su nas obogatili svim mogucim postsocijalistichkim problemima. Najuochljiviji je tipa zgrada starijih zdanja sa po 10 stanara koji, eto vole centar grada al' nemaju, jadni za 'leba, a vala im se ne placa da neko sanira fasadu i krov pre nego shto dodje do nekog ozbiljnijeg sluchaja. "Normalno", vecina ce se slozhiti da je socijalizam doneo mnogo toga i omogucio takodje neki kakav takav zhivot. Kako? Pa nekom je oduzeo neshto shto su ljudi teshkom mukom chuvali i odrzhavali u porodici i dao sirotinji, "da ima". No, mnogo je to komentara van topica. Sve u svemu, ako se nekom svidja zastava, dao bog da je imao. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Video sam ga,nije loš autić.Dobro je samo da su se setili da urade nešto novo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 samo mi nije jasno zasto drzava toliko stiti auto industriju, odnosno zastavu, a za ostale fabrike im seva paja... dule, razmisli samo, 10000 radnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 samo mi nije jasno zasto drzava toliko stiti auto industriju, odnosno zastavu, a za ostale fabrike im seva paja... ← Da nije mozda sto ta ista zastava stancuje puske za nasu raspalu i pijanu vojsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Sad mi drugar rekao zasto se zastava 10 zove zastava 10 , odgovor je zato sto smo mi 10-ta zemlja u kojoj se proizvodi punto...ako laze on onda baronisem i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Raiffeisen leasing ce biti ekskluzivna lizing kuca za Zastavu 10. Zastava 10, sa 1.2 benzinskim motorom zvanicno kosta 7990 evra i vec sada se moze naruciti. Lizing ukljucuje besplatno DDOR NS kasko osiguranje, a period finansiranja je 2 do 6 godina. Isporuka prvih modela (radjenih u Torinu) ce biti u januaru 2006. Eto. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) Nisam bas imao gde da okacim link za ovu sliku... Uglavnom, naleteh na ovu brosuru na Zastavinom sajtu (www.zpk.co.yu - jel'da je lep?): Zastava 10 Cini mi se da je ovo dizajn brosure za Fiat Uno. :) Edited February 19, 2006 by dovlagsi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Za tu kintu ovde ce biti hit. Nekako mi je draze da vidim ovu kopiju punta nego nashe tetrapake :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Lepo reče laki da će cena da spadne. Evo spala je. Za celih 10€. = ) Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 e al ako hoćeš dizel, onda ne može da ima abs?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Samo pogledas kako je nalepljeno "zastava" na tablicu automobila i jasno ti je sve :)) a cena ce da padne, cek polako, dok oni vide kako ide prodaja i to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Kazu da su do sada imali porudzbinu od oko 450 vozila. A inace, juce je za Bar otisao voz sa 480 rasklopljenih Zastava 128, koje brodom sutra idu za Egipat. Zastava cveta! :) Elem, sto se dizela tice, on bre kosta 11.200 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) Kad si ti video da u novog yuga ugradjuju cd? :) Generalno nema carine, domace se kupuje, zato je i jeftino tako. A za egipat odavno uvoze produzene tetrapake :) Edited February 19, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Kad si ti video da u novog yuga ugradjuju cd? :) Generalno nema carine, domace se kupuje, zato je i jeftino tako. A za egipat odavno uvoze produzene tetrapake :) ← Pa ne, skupo je i u tome je problem. Osim ako nisi bio sarkastican..? :) A za radio sa CD se ne salim, ozbiljan sam. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 A obratite paznju i na "radio sa CD-om" koji kosta oko 350 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ja prolazio pored Zastave one u 29og, i stoji kao jedan stalak sa CDovima, jedan od njih je DVD i ima i ekran, a sve to Soni ... bas sam se iznenadio moram priznati. :) ← A to mozda onaj Sony* ? Stalak kao onaj standardan za vise head-unit-a + zvucnici, ili nesto drugo..? Otkud tako nesto kod njih? I sto nisu uzeli EI Nish, patriote jedne? :) _______ * - nije Sony Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 A to mozda onaj Sony* ? Stalak kao onaj standardan za vise head-unit-a + zvucnici, ili nesto drugo..? Otkud tako nesto kod njih? I sto nisu uzeli EI Nish, patriote jedne? :) Ma da bre, znas onaj kao "konkavni" (ili bese konveksni) stalak visok recimo 2m, u njemu 3-4-5 razlicitih CD plejera, od kojih je jedan taj sa DVDjem na kojem se vrti neki film (tj. ide neki video, mozhda je samo demo). Tu su i zvucnici, i to bi bilo to. Pishe sony na svakom od uredjaja :) Mozhda EI Nish nije izdao novu seriju? Trebalo je zato da pojure one Bluestar iz Arilja, oni barem ljudi nesto rade za razliku od tih u Nishu ;) BTW2, kad vec idemo u offtopic, videh neke CD plejere za kola koji imaju em "steker" za memorijske kartice, em USB port za USB drajvove... deluje kao zanimljivo resenje za ljude sa kompom da ne moraju stalno da reckaju CDove sa muzikom i to. A i nema grebanja, kapacitet je cak i veci, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Ma da bre, znas onaj kao "konkavni" (ili bese konveksni) stalak visok recimo 2m, u njemu 3-4-5 razlicitih CD plejera, od kojih je jedan taj sa DVDjem na kojem se vrti neki film (tj. ide neki video, mozhda je samo demo). Tu su i zvucnici, i to bi bilo to. Pishe sony na svakom od uredjaja :) Mozhda EI Nish nije izdao novu seriju? Trebalo je zato da pojure one Bluestar iz Arilja, oni barem ljudi nesto rade za razliku od tih u Nishu ;) BTW2, kad vec idemo u offtopic, videh neke CD plejere za kola koji imaju em "steker" za memorijske kartice, em USB port za USB drajvove... deluje kao zanimljivo resenje za ljude sa kompom da ne moraju stalno da reckaju CDove sa muzikom i to. A i nema grebanja, kapacitet je cak i veci, itd.← Da, da, na to sam mislio... nisam snimio da to imaju.. Otvorice valjda neko topic i za kolsku muziku, pa ce tamo biti detaljnijih objasnjenja. Sto se tih plejera sa memorijskim citacima tice, jel mislis na one sa reklame u SK (ili je to bio IT market?)? Ako mislis na te - da, imaju citac, ali su sve ostale funkcije shit. Tj. prosek, nista posebno... A mozda mislis i na npr. JVC: On ima slot za SD kartice, ali zato i 4x70W MOSFET (da, da... Montrealska Olimpijska Staza Formule1 za Evropska Takmicenja:), pozlacene izlazne konektore, blablabla... Ali kosta zato skoro koliko i Zastava 10. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 http://www.harmankardon.com/drive-1/default2.aspx za moj sledeći rođendan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ovo je skroz kul^^ desilo mi se dok sam se vozio sa ortakom u jugu, pokushavali smo da ischupamo kasetu is kasetasha obojica i on je skroz zanemario vozhnju =) te smo posle tri sata chistili auto (tj. shporet na tochkovima) od granchica i lishtja iz zhbunja u kroz koje smo proshli (sva sretja pa smo bili na altini, a ne u civilizovanijem okruzhenju) p.s.klik na video pa na robot parade =)) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts