Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne'am pojma sve više počinje da me smara taj Pežo sa svojim dizajnom. Mis'im, ok, u'vatili su "zlatnu koku" što se toga tiče sa 206-icom i nadalje, ali milkovati istu kravu već deset godina pomalo počinje da biva previše. Plus je zadnji deo ovog SW-a katastrofa.

meni osim te dvesta šestice ništa njihovo ni ne izgleda dobro. 407 mi se sviđao na slikama, ali kad sam ga video uživo ispostavilo se da je užasno neproporcionalan. a 307 i 308 su mi baš fugly.

to je cini mi se trebalo da bude na laguni coupe,onaj kao koncept sto je bio.

pa su sad ubacili u tu gt verziju kao.

@lucky: ne znam sta si tacno hteo da pitas,ali ono sto ja znam jeste da skrece pomocu zadnjih tockova takodje.naravno,ne zaokrecu se skroz kao prednji vec nesto tipa 10tak posto. ispravice dovla u svakom slucaju ;)

Bjukenon Mitch

pa zasigurno moze da se parkira lakse:)i verovatno mu je krug okretanja(kako se bese kaze:)) dosta manji.to bi u praksi trebalo da znaci da je se po gradu lakse upravlja njime(wtf gt je?).mozda bi u nesto brzim krivinama bio stabilniji kad malo bolje razmislim?

e sad,ovo sto sam napisao je moje neko nagadjanje:)

salt wat fish fresh wat fish?

dovla, postojala je i serija 5, i stara serija 8 pocetkom 90tih sa tim sistemom. Sada (oko godinu dana) moze da se kupi Infiniti G37 sa kojeg je i Reno i skinuo taj sistem. U sustini zadnji tockovi se ne rotiraju vishe od 20 stepeni. A vishe detalja mozete videti na http://www.nissan-global.com/EN/TECHNOLOGY...N/DETAILS/4WAS/ (to je isti sistem, ipak se radi o jednoj firmi)

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...