Jump to content

Wallpaper takmicenje

Lucky

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eto Milosxe vidisx kako mozxesx kad hocesx :)))

Mene je sramota jer ne stizxem ama basx nisxta da uradim, ali od nedelje sam mesec dana u Smederevu pa mozxda i uspem bar jedan da zabiberim :)))

Hehe eto to od tebe i tvojih 1337 photoshop skillz-a nauchih :))

Ozbiljno mogao bi ti da napravish vishe bre sta je to, sramota da tako ugledni gradjanin rur-a ne napravi wall jedan onako bash bash lep :)

@Ays

Uh kakva smo mafia :)

Inace na slici su Lucky (sredina) , Ivan_ (levo), i Gotenks (desno), tzv. "RuR ekipa iz kraja"

Evo sat vremena pred odlazak zavrshio i predajem rad, smarajte ga nedovrshenim i uzmite u takmicharski deo ako ce imati smisla.

Sve mi je ovih par dana otishlo u... komp crko kad ne treba, brazil nece da renda kako valja and things. Sve u svemu "vidimo se" nakon 31.

Za nas smrtnike:

Rurmen 1024 - 119 KB

Za baje

Rurmen 1600 - 190 KB

@ch1zra

'ladi pivo :)

Gogi, Gogi! \o/ Welcome! :)

Inace, banmane, super je, ubacicemo ga svakako u takmicenje, pa ako bude bolje plasiran i slicno, mozes da ga doradis, taman posle 31. kada se vratis kuci.

Inace na slici su Lucky (sredina) , Ivan_ (levo), i Gotenks (desno), tzv. "RuR ekipa iz kraja"

Ays crtaj ponovo, ne vidi mi se tanjir okachen na lancu oko vrata :>

Inache, cisto da kazhem, negde smo na polovini vremena prikupljanja wallpapera, a do sada je stiglo 32 rada (ostavite mogucnost da se neki ponavljaju ili slicno ;)) Bilo bi fino da u narednoj polovini stigne jos toliko, pa da napravimo jedno bas veliko takmicenje. Postoji jos nekoliko ljudi cije radove ocekujem, racunam da ce se prikljuciti takmicenju uskoro, a svi vi ostali koji ste do sada postovali, samo tako nastavite!

evo nesto matooooooooooroooooooooo (render - brazil 0.13 :d, greeble plugin za podlogu, koga zanima..www.maxplugins.de pa search )

skroz neupotrebljivoooooooo za WP al dobar fazon :)

rur.jpg

aj napravicu i ja nesto, trebalo bi da sam dokon ovih dana :)

Jao greeble :) Kako je to dobar plug-in, a josh i besplatan!

А в чем сила, брат?