travar Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 the boondock sants znaci film je prejakKKK ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Haute Tension - zanimljiv horor/triler o dve drugarice koje idu u porodichnu kutju jedne od njih da uche, no tu je zli manijak koji sve pobije. nishta posebno originalno, ali je ok odradjeno, par finih scena i tako to. malo je kraj vetj prezhvakan i mozhda ne savrsheno uklopljen u ostatk filma. House of 1000 Corpses - rezhiserski prvenac Roba Zombiea... Relativno zabavno, takodje bez ichega originalnog, ali lepo izgleda i ima par interesantnih dijaloga. Baby Firefly (Sheri Moon Zombie) je prilichno zanimljiva, mada ima iritantan glas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 crash....odusevio sam se filmom....vredi pogledati info Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 odgledah betman begins pre par dana odushevljen sam filmom,iako kapiram da je izbor glavnog glumca mogao biti bolji salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Kristijan Bejl je keva. Nije moglo biti bolje. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Aj da ozivimo ovaj topic Uvek mi dobro dodje kad ne znam sta da gledam pogledam vase preporuke Gledo upravo: 1) high noon (tacno u podne) IMDB Link Jedan od najboljih westerna sa Gary Cooper i Grace Kelly Jes da akcije ima samo malo ali film mi se mnogo svideo 2)Donnie Darko IMDB Link Ne volim mnogo ovakve filmove ali ovaj me je odusveio obavezno pogledati(mada verujem da vecina jeste) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Paklena Narandza Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 nije hejt samo predlog Svako moze da napise ime filma ali cemu to ? Bilo bi dobro kad bi stavili neki link ili pic i napisali neki vas komentar o filmu tako da ovaj topic ima smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 ni MEAN MACHINE nije original film sve je to remake nekog prastarog filma, ne znam kako se tacno zove, ali njemu se i igra ragbi ali mean machine je filmcina, longest yard je kurcina ja sam gledao juce crow - wicked prayer sa furlongom, tajorm i rid i onim likom sto glumi angela u bafi film nije los,ali nekako je neozbiljan kao vrana za decu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 starship troopers. Kol'ko dobar film... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 starship troopers. Kol'ko dobar film... ← ahaha...Aco javi se:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Snatch i dve cadjave... po ko zna koji put ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ne znam sto ljude mrzi da procitaju bar zadnju stranu CELU kad vec nece ceo topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Zato shto vole da spamuju... ...kao shto ja radim sad. :))) FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Van Helsing,bese pre neki dan na tv-u, ahhhhh kako je film glup,debilan,strasno Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 gledao sam krdo filmova u zadnje vreme,ali cu da odvojim dva koja su mi simpa Constant Gardener - Ralph Fines i Rachel Weisz, britanskom diplomati ubiju zenu u africi, jer mnogo velike i zle kompanije zele da zatashkaju njihove operacije. Ovako srocheno film ce svakoga da odbije, ali je u stvari dosta zanimljiv, a ralf je naravno kao i u svojim ostalim ulogama baja Matador - Pirs Brosnan u ulozi placenog ubice koji sluchajno sretne drugog Amera u Meksiku, u kaficu. Vishe necu da pricham, dosta zanimljiv i nesvakidashnji film. skinuo sam josh i Broken Flowers, Narniu, Transamericu, Memoirs of a Geisha, ali o tome comment kad odgledam :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 E ovako napistte ko halji a ne samo ime filma Ja sam jutors gledo 1)Out for Kill sa stivenom Sigalom- gori film u zivotu nisam gledo.Ne gubtite vreme 2)Vera Cruz IMBD Link Jedan od dobrih westerna sa Gary Cooperom.Nije neki scenraio ni radnja ali ima dosta akcije i svaka preporuka za filmove tog tipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) odgledah betman begins pre par dana odushevljen sam filmom,iako kapiram da je izbor glavnog glumca mogao biti bolji ← Dal si normalan?!? film je sranje, a glavni glumac je nikad bolji - Christian Bale je bolje glumio kad je bio klinac nego dve trecine danashnjih glumaca! (a sem toga super izgleda!!) Tokom celog filma smaraju sa klasichnom bljutavom forom - pobili mu roditelje (ko da je jedini na svetu osto siroche) pa tvoji roditelji bi ovo, tvoji roditelji ono...bili ponosni...mislim, tako patetishu da je to strashno Edited January 10, 2006 by Dz oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Gledah skoro ponovo Empire of the sun, bio na nekom kanalu na teveju...kad vidim malog Bejla kako glumi ko zmaj pored Malkovicha malo mi fali da oprostim spilbergu neke stvari ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Dal si normalan?!? film je sranje, a glavni glumac je nikad bolji - Christian Bale je bolje glumio kad je bio klinac nego dve trecine danashnjih glumaca! (a sem toga super izgleda!!) Tokom celog filma smaraju sa klasichnom bljutavom forom - pobili mu roditelje (ko da je jedini na svetu osto siroche) pa tvoji roditelji bi ovo, tvoji roditelji ono...bili ponosni...mislim, tako patetishu da je to strashno ← Бејл је фаца само таква, глумчина, уз то је Православац и ожењен Српкињом Бетмен ми је дојајан филм, одступа од стрипског клишеа претходних наставака, фантастично приказује његову трансформацију, једино је прича помало тривијална, мада је одрађена за медаљу. сви глумци на нивоу, ефекти на нивоу, мада ми недостаје нака бшшшшшш риба као Ким Бејсинџер или Мишел Фајфер, али не може се све... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 I eto na pomolu je i Bigville, serija o avanturama mladog Betmena :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Na HRT-u je pre par dana bio xtra mexicki film "S ulice" fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Samo se plashim sta ce da bude kada sa 17 godina uleti u latex ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 poslednje sam gledao legend of earthsea ili prevedeno legenda o zemljomorju, film je ok, mada u poredjenju sa knjigom nista posebno, no makar sam se zabavio dva i po sata koliko film traje :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) Dal si normalan?!? film je sranje, a glavni glumac je nikad bolji - Christian Bale je bolje glumio kad je bio klinac nego dve trecine danashnjih glumaca! (a sem toga super izgleda!!) Tokom celog filma smaraju sa klasichnom bljutavom forom - pobili mu roditelje (ko da je jedini na svetu osto siroche) pa tvoji roditelji bi ovo, tvoji roditelji ono...bili ponosni...mislim, tako patetishu da je to strashno ← Nema Edited January 13, 2006 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts