Ice Q Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Znate li neki dobri mobilni sajt ali ne mobilnisvet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 link plz, jel ima za cx65??? ← neam pojma...video sam da radi ljudima na m55 mini opera na dnu stranice je download... kad skines prebacis na mob instaliras....mini opera je na ruskom...evo kako se prebacuje na engleski....kad udjes u mini operu kliknes na ovo menja (jbmli ga nemogu da upisem nemam rusku tastaturu :) uglavnom meni...pa onda na opcii....pa nastroiki....i skroz dole je opcija jazik menu....tu izaberes engleski....to je to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Slusam da lench mob- gorillas in the mist mp3 ,slusao sam je pre iz san andreas a sad je imam na kompu i na mp3i playeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 radi super na cx65 :) thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 radi super na cx65 :) thx! ← no frx :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Gledao tekmu,:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 bio na selu, pa u novom sadu, malopre se vratio, pojeo lepinju iz one pekare na vrhu skadarlije i gledao basket.. valjda će sada biti jeftinih karata za završnicu, gleda mi se košarka uživo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 SVEZE SAM POPIZDEO!!!! :`( razbishe nas francuzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Sigurno ce sada moci da se nabave karte za arenu, kapiram da ce i dzabe da ih dele. To je sjajna prilika za one koji bi hteli da gledaju mecheve tamo da dobave karte i odu na tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ma nek ide u picku bolesnu materinu i kosarka. Ovde izgleda vazi da sto si vishe placen losije igrash... Sad mi se pritisak tako digao da mi se nesto lomi, baca, pali necu basket gledati do kraja prvenstva. ma ne zelim da znam za loptu... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 limpa na qnt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 @Igz U pravu si bate, sto bi ti pricao samnom kad za razliku od mene ti poznajes trziste i ljude iz marketinskih agencija. @Topik Iznervirao sam se zbog utakmice, odavno se nisam toliko iznerviao. Jednom bas dosta, a onda kada smo konacno izgubili jos malo. Nije to dobro. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ja sam izgleda jedini koji nije ispizdeo zbog tekme... Odgledacu Dosije X, pa palim na kunt, sutra prepodne u shkolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 laki (a i ostali), ako imate neki info oko nabavke karata, podelite.. moj kum je kupio pre našeg ispadanja dosta loše karte za 1/4 za po 1000 dinara, kapiram da bi sad trebalo da padnu na 500.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ja sam posle tekme odgledao Will & Grace pa mi je to lepo doslo da se opustim i ismejem. Jos guest star bila Mira Sorvino, sjajno :) Inace imam tendenciju da brzo zaboravim takve stvari, pa vec ujutru mi nece padati napamet basket, okrecem se drugim stvarima kao sto je na primer - kako otici do grada po ovako loshem vremenu i "siputjoj kishi" sto bi rekli na b92. To je ona najgora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 E a meni danas uveli kablovsku... jos samo da dobijem kablovski net i super... btw...Smorili me kosarkasi!!! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Bolestan sam, nisam bio u shkoli, umirem, nerviraju me kosharkashi, imam sutra kontrolni iz logike, nisam uchio, ne mogu da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Ja sam posle tekme odgledao Will & Grace pa mi je to lepo doslo da se opustim i ismejem. totalno taj rad ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 mene boli patka za bball... inace, sad sam doneo drugaricin hdd da prekopiram neke stvari... a sutra kod nje na reinstall sistema... smor... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) Potrazi po hardu mozda nadjes neke eksplicitne slike, koje bi mogao da podelis sa nama. Nasi smo ;) Edited September 21, 2005 by De1Rekt0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ahahha.. kerovi Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gledao tekmu, posle toga bio na palachinkama kod glumca, onda u life-u u kralja petra,pa u pivnici, i vratio se oko 2. Sad cu da gledam neki film, i da legnem pred zoru, ko i svakog dana. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Potrazi po hardu mozda nadjes neke eksplicitne slike, koje bi mogao da podelis sa nama. Nasi smo ;) ← ali samo explicitne.... sto je najgore sace stvarno da trazi nece moci da odoli btw jel ste videli vi onu patrijalhalnu i lepo vaspitanu devojku Kacu na njenim slikama iz trenutaka dokolice? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Skinuo celi soundtrack iz filma snach, gledam neke old filmove na TCM-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Blejo sa ortracima celu noc Sad na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts