Jump to content

Sharky

The X
  • Posts

    1,104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sharky

  1. u 2. grupi, Xeliminator nije odigrao nishta, ni prihvatio request... Zamena ili...?
  2. Klan postoji i dalje, ista ekipa i dalje, nego smo ispaljeni od organizacije koja nam je obecala svashta, pa necemo da igramo pod tim imenom. Sad smo Kamikaze Overlords [iKOI]
  3. aLive nije u top formi, imaju shanse TLO/stephano za 1/8 finala.
  4. Koji sam debil, legnem sinoc ranije da gledam GSL finale, i ustanem u 8 i zaboravim :P Game 4... hehe pocheo sam da gledam u pravom trenutku izgleda :)
  5. WTF Jangbi vs Soulkey jedna od najboljih proleague partija ikad... upravo se zavrshi. Retko se vidja partija od chuku vremena u proligi.
  6. myDGB vs LAG za ulazak u playoff OMG league. http://www.twitch.tv/zeroxsc LIVE!!!
  7. myDGB 4 - 0 LaG Gaming Graywarden je opravdao ochekivanja u svom debiju za DGB i allkillovao je protivnichku ekipu. Trenutno smo na 3. mestu na tabeli OMG league, sa jednim mechom manje (u 1. kolu smo trebali da dobijemo freewin protiv jedne od najjachih ekipa, koja se nije pojavila, ali s obzirom na to da smo novi, mech se nije ni rachunao)
  8. Svi koji zhele da gledaju kako odmeravamo snage sa ekipom koja je uchestvovala i na GSTL-u, neka budu u 19:00 na http://www.twitch.tv/lopiiii/
  9. Jaki su bash. Menager im je xiaOt(wc3, sc2 pro), a igraju im svi najbolji kinezi osim Comm-a( i on je bio u ekipi do skoro).
  10. Nagrade ukupno 200 eura od 1.-4. mesta, a igraju Beasty, Kas i Dimaga...
  11. ma lepo sam rekao ovim cavama da odjebu da se slikam sa Kerigankom, i ne izbacishe slike... :P
  12. ma bilo je prilichno balansirano, a onda su reshili da promene 30 stvari u jednom patchu... debili
  13. http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/6084488485 Medivac u host-u dobija Charge po defaultu i upgread da lechi 5 umesto 3 hp/s. Reaper ubrzan Thor ima abiliti da prebaci sa 4 rakete na jednu koja umesto 4x6 udara sa 24 dmg, znachi negatuje armor upgread i bije svake 2 sekunde(50% brzhe) Seeker mistle pojachan, mogu da ga izbegnu samo jedinice koje idu brzinom 4 i vishe ako krenu da bezhe istog trenutka. Hellbat splash poboljshan. I za kraj najbolje: ne postoje vishe air upgreadi, ko upgreaduje mech, automatski mozhe da izbaci 3-3 air.
  14. Gosu http://www.2shared.c...2_14_28_01.html lol's okachio sam screenshot gde se ne vidi da je GM liga u HOTS-u :D
  15. veto-uj te dve mape, i probaj onda :) ja nisam ni pokushao da ih igram, pa mi se to nije deshavalo.
×
×
  • Create New...