Ramirez Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 P: I sta vam kazu? J: Nista, trazhe licnu kartu, pitaju da li sam osudjivan i privodjen, ja kazhem da nisam, oni kazu mozhemo da proverimo, ja kazhem proverite, oni me pogledaju, vrate licnu kartu i kazu hvala vam prijatno. P *neprijatna tishina* Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Mene kod pandura u metrou ( a tamo ih bash puno ima ) nervira jedna stvar. Zato sto ulaze u igraonice bez ikakvog naloga, maltretiraju, smaraju, pretresaju i naravno, nikad nishta ne nadju. U redu da je tako u svim igraonicama tako... ali u jednu ih nikad, ali nikad nisam video da ulaze. Jedino pravo objasnjenje je to sto znaju ko je cale vlasnika te igraonice. Necu da je imenujem, mada verujem da svi znaju o chemu pricham... ← Heh, ako prichash o truji, ulazili su nekoliko puta u kgb i bili poprilichno bezobrazni tako da.. pricha pada u vodu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Murija je pretproshle srede upala u Voodoo na gothic i smarali su jedno pola sata-sat, znachi dj je morao da prekine ziku, upalila se svetla...i oni kao krenuli sve zhive da legitimishu i pretresaju, par zaludjenika nastavilo da peva pesmu koja je malopre bila i da djuskaju:)))) kad god sam napolju, vidim da panduri najvishe smaraju metalce, pankere i sl... kad ce oni shvatiti da ti ljudi nemaju para za drogu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Heh, ako prichash o truji, ulazili su nekoliko puta u kgb i bili poprilichno bezobrazni tako da.. pricha pada u vodu.. ← heh, mora da su bili neki novi ili je bila racija... Nebitno, neznam ni zasto sam spomenuo to... realno boli me kita... toliko stvari se radi da je to strasno... Samo znam da bi neko imao pune ruke posla dole kad bi znao sta se dole radi ili ne zeli da zna, samo uzivajte... doci ce valjda kraj i korupciji... kako, sta, gde... necu da komentarisem. Sorry sto sam usro topic, necu vishe postovati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ja sam im omiljena musterija... kod mene se ne zaustavljeju na pitanjima, vec me redovno proveravaju. izgubim po 15 min. i onda: "hvala, prijatno..." Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Vama hvala prijatno a meni mars kuci heto sam da ga oteram u picku materinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) zEki brate ja DA sam pandur na tebe bi pucao kad bi te video :D Edited August 24, 2005 by Manda <die bitch> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 izgleda da najgori od te vrste zavrsavaju u beogradu :) u mom malom gradu ima josh izdvojenih primeraka takvih balvana ali su na vrlo niskom intelektualnom nivou pa lako mozesh da ih obradish.... ja recimo volim da se raspravljam sa njima pa chak i kad znam da nisam u pravu :) - da vam ne opisujem radnju posto vam nista od toga nece biti toliko interesantno zbog mesta desavanja - ali se u glavnom sve svodi na to da te na kraju puste zbunjeni mada se lako primeti koliko su ovi mladji kulturniji (verovatno nisu prolupali za tako kratko vreme) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ne seri da si pandur? aj nam uvrsis nesto ← ijuuu pogledaj opet, zaboravio jednu rech i najjachi naziv im je Atomski Mravi tj kad nose one bele kacige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 bolje da ste topic nazvali pigs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Secam se dva poslednja susreta s pandurima: 1. 2000 godina, spremamo se za famozne septembarske izbore na kojima je izgubio Sloba - znachi sedimo lepo u kaficu sa burazerom i kompanijom iz DS-a, dolazi ekipa likova u civilu, tipa proveravanje drkanje, bla, bla... 2. Nikada, ali nikada me nisu zaustavili panduri u Moskvi, iako ih ima po 20 na svakom coshku sa kalashima (ako ne verujete pitajte Sa1nta). Ali ladno kada mi je burazer dolazio u posetu posle 2 dana ga startuje pandur na izlazu iz metroa - "Gde ti je viza?". Burazer naravno nije imao vizu poshto je doshao do mene na vaucher i ja tu kao "Pa nema vizu poshto je doshao na vaucher.". Pandur onako okrene pasosh, vidi da je iz Srbije i kao "OK". Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Kornjace su oklopljeni panduri koliko sam ja shvatio, malo si se pogresno izrazio, oni samo biju, ne postavljaju pitanja :) ← Nenen dobro si ti shvatio da su kornjace oklopljeni panduri i bas su me oni 3 puta startovali i postalvjali pitanja.Sigurno ih je zbog tekme bio pun grad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Vec je bilo topik na ovu temu ... i ja sam vec pisao po meni najbolju situaciju sa pandurima. Al aj ukratko za one koji nisu citali: Zaustavlja mene, jos jednog decka i mog kuma pandur. Standardna procedura da pokazemo licne karte. Ja sam je imao, moj kum isto ali taj lik ne, i posteno kaze da je zaboravio. Pandur se smori i krene da vadi neki blok da pise kaznu (jer ovde u ceskoj, ako nemas licna dokumenta sa sobom popijes novcanu kazunu, i dosta deru). U sustini, decko se indetifikao vozackom al nema veze ... "propisi su propisi" Kad tu lik izvaljuje legendardnu foru jos iz 80': "Izvinite ali sto vadite blok, kad ce veceras da se trci?" ... i ladno krene da stura ... pandur za njim a ja i kum u komu od smeha, kakvu je facu pandur slozio :) Nista, krenemo mi za njima, mada vec nam zapalio i ortak i pandur. Posle nekih 30 min ( jem smi se trudili da je stignemo) zovem ja na mob tog decka, kad se javlja onako sav uzdihan: J(a): alo bre kde si ti? O(rtak): evo me sakrio sam se u nekom parkicu od ovih pandura J: cek, cek kakvih sad pandura? Jurio te samo jedan ! O: Ma od tog klosara sam zapalio bez frke, nego uhvatili da me legitimisu na raskrsnici neka druga dva pandura jer sam pretrcavao ulicu , pa sam mora da upotrebim istu taktiku! pwned. Pitam se ja, kakvi su to panduri kad im jedan lik zapali bez problema i jos su dvojca :))) Znaci murkani su svuda isti. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Još jača fora.... pre jedno dve tri godine vraćam se ja od ribe iz zemuna i vozim usput njenu drugaricu kući. Spuštam se ja od 11 aprila ka Studenjaku i crveno na semaforu, al ja kao ono 3 ujutru je i skrenem desno kroz crveno. Kako sam skrenuo tako sam video ispod autoputa pandure kako dremkaju, još se okrenem i vidim da sa njihove pozicije ne mogu da vide semafor i kapiram ko ih jebe. Elem, kako sam ih prošao oni rotaljke i za mnom. Još ja namerno da ih drkam stao sam tek kod Arene kao u fazonu nisam znao da jure mene :D. I onda kren drkanje debelog morža. Dokumenta - ja mu dam sva dokumenta. Jesi li privođen - jesam Zbog čega - vozio sam tramvaj (znak pitanja iznad njegove glave) Jel si osuđivan - ne Aj otvori haubu - kao gleda brojeve motora i šasije a nema pojam gde su. Odakle ti pare za auto - to se vas ne tiče Čime se baviš - radim Gde - u firmi kojoj - privatnoj čime se firma bavi - ni to vas se ne tiče Ti si kao neki pametnjaković - Ne Aj otvori gepek - Ja otvorim gde ti je trougao - Ja mu izvadim dva jel sam par dana prodao drugi auto i kompletan pribor mi je ostao gde ti je prva pomoć - izvadim dve gde ti je sajla - izvadim dve gde su ti rezervne sijalice - izvadim dva kompleta i debeli onako već uzdihan uzme da se saginje lizne prst i krene da mi meri šare na gumama (uzgred vse 4 gume nove) ODLEPIO JE i nakon toga je bilo Laku noć - Laku noć u principu milion puta su me zaustovljali sto saobraćajna, što interventna, što pešadija i uvek sam ljubazan dok su oni ljubazni, dok me strašno nerviraju pitanja gde radiš , čime se baviš i ta sranja. Pogotovo mi ide kurac na granici, ni na jednoj jedinoj sem naše panduri i carincii ne postavljaju idiotska pitanja. imam još dogodovština al me boli zub i mrzi me da pišem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Mene saobracajna samo jednom.Mada sam i retko vozio kola po gradu.Tada su ne snarali jedno pola sata i na kraju napisali kaznu za voznju bez dozvole i jos neke nepostojece kazne.Srecom bila ortakova kola a njegova keva advokat u krivicnom sudu tako da su kazne letele u smece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Jednom ortaci i ja se vracamo iz igraone ako se dobro secam.Interventa onako staje pored nas otvara ovaj prozor,licne karte,nemamo,kolko godina,16,ovo ono.Sta imate po dzepovima,neka droga,trava?Ne,samo kljucevi mob etc.. Tek ce na to ovaj pored:A u picku materinu,i sta mi sad da radimo?Dovidjenja momci... Kapiram da se zajebavao al opet :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 U bg-u su me x puta smarali .. -Imash lichnu kartu ? -Ne .. -Koliko imash godina -17 -Shto lazhesh -Ne lazhem -Lazhesh imash 25 ?!!? -Ama nemam choveche .. -Imash neku legitimaciju ... -Imam markicu .. I tako uvek .. Bah ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 to su marsovci a ne ljudi.... pazi ovo... otiso moj cale posle gimnazije u onu skolu za kerove u zemunu (kreten ali kapiram da nije imao pojma sta ce sa sobom tada... kao sad zna;) i kao krene da polaze test. I na pocetku testa pise ono, ime prezime itd..., u tom trenutku pita ga lik pored njega u panici: "sta ovde da stavim, sta ovde da stavim?", pokazujuci upravo na to ime prezime itd... i moj cale se pokupi i ode istog trenutka. ziva istina, verujte kolki god kreten moj cale bio ne bi lagao oko ovoga.\ btw, cinimi se da interventna ima neko sranje u dzipu da slusa sta ti govoris na 20-30 metara.... ma videli ste u filmovima sigurno. stojimo ja i ortak ispred McD u zemunu i prolazi interventna i moj ortak normalnim lasom kaze "pazi kerovi" a ovi policajku i na nas pravo.... smorili me snazno Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Da,imaju ultrazvucne talase koji ti citaju misli direktno iz mozga... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 E i ja sam tako jednom ko debil zajebavo kerovi kerovi Oni prisli i rekli :da imas 18 godina ubili bi te na messtu i otisli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma panduri su takvi, dzaba sad da se zalite, to sto su nekoga juce startovali je verovatno bilo zbog utakmice. Mene su prasinari ranije dosta startovali kad sam se sisao na celavo, ali sad to vise nije slucaj. Saobracajna policija me startuje tu i tamo, uglavnom ono teraju me da duvam (a ja taman rekao da necu vise :) ili tako nesto. Jednom su me smorili i naplatili mi kaznu za prekoracenje brzine. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Mene sje jednom starotovala interventna (od mnogo puta, ali ovaj je najjaci). Ortak vozi BMW, bila zima i mi isli na basket u salu. On se zaustavio na trenutak da nesto pokupi, kad u roku od dve sekunde pojavljuje se interventna sve sa puskama na gotovs uperena u nas. Ajmo ruke na krov i slicno... a ja bez licne karte! Zajebavali nas 15 minuta, kasnili smo na basket sta da kazem :)) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Heh, ako prichash o truji, ulazili su nekoliko puta u kgb i bili poprilichno bezobrazni tako da.. pricha pada u vodu.. ← ko je Trujin cale oO Kornjace su oklopljeni panduri koliko sam ja shvatio, malo si se pogresno izrazio, oni samo biju, ne postavljaju pitanja :) Naravno da ne zaustavljaju likove sa zemunkama, sta ima da ih legitimishu kad se znaju :P ← zEki brate ja DA sam pandur na tebe bi pucao kad bi te video :D ← iako ih ima po 20 na svakom coshku sa kalashima ← J(a): alo bre kde si ti? O(rtak): evo me sakrio sam se u nekom parkicu od ovih pandura J: cek, cek kakvih sad pandura? Jurio te samo jedan ! O: Ma od tog klosara sam zapalio bez frke, nego uhvatili da me legitimisu na raskrsnici neka druga dva pandura jer sam pretrcavao ulicu , pa sam mora da upotrebim istu taktiku! ← Edited August 24, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 M: Shto si tako bezobrazan? Ocesh da ti puknem shamar? Ja: Slobodno ← U al si zajeban ebote ;D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Pa ono nebili oni smeli tako iz cista mira da lupaju svakom na ilici samar tako da moze da im kaze "sta oce" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts