Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

Jedva chekam da idem da spavam :) Priprema se WCG, svakog dana ce biti sve vishe i vishe posla, a danas je sve to krenulo da ide, kako to obicno dodje, pre sam WCG. Naravno jos pola stvari nije sredjeno i finalizirano ... i taaaako. Al' dobro, ispasce valjda sve ok na kraju. Idem da spavam :)

I ja se pripremam za WCG [:D]

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sada treba da krenem sa ortakom da mu pomognem oko izbora laptop-a :))) Oce da kupi jedan pojma nemam koji ce mu :))

baš me zanima šta ćeš mu preporučiti i za koju kintu, pošto i ja sad pazarim a pojma nemam šta bih uzeo ni koliko bih para dao za nešto što valja

Go then. There are other worlds than these.

e hide n seek je kao kul film...

ja inace eto..crkawam.. ledja me nesto otkidaju, neam pojma koji mi je.. verovatno samo prehlada...

napravio sam neko fino cudo za mIRC, pa sam srecan, i vec razmisljam o sledecoj verziji..

i tako.. devojka mi je poklonila "bodljikavu" narukvicu, koja se sad savrseno slaze sa mojom "bodljikavom" ogrlicom.. jos malo pa cu biti pravi metalac [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Jedva chekam da idem da spavam :) Priprema se WCG, svakog dana ce biti sve vishe i vishe posla, a danas je sve to krenulo da ide, kako to obicno dodje, pre sam WCG. Naravno jos pola stvari nije sredjeno i finalizirano ... i taaaako. Al' dobro, ispasce valjda sve ok na kraju. Idem da spavam :)

I ja se pripremam za WCG [:D]

Kakva sluchajnost...i ja isto. Nego, ustao sam ovako rano jer se ide u Bijeljinu na turnir, krecem za nekih pola sata, a spava mi se maximalno.

proveo sam dobar deo dana za volanom, nešto po običnom beogradskom špicu a nešto u gužvi sačinjenoj od traktorista iz okoline donje prgljajevice koji su došli na tekmu.. znači strašno.

i tako dan za daaanom.

Ja jesam, ali fax :))

Smaram o ipodu mini ili slicnom sranju vec danima oko sebe.

Slusam Matmatah...

Procitao pitanja o hakerisanju na jednom podforumu, ali ga Zwer :) ukinuo odmah.

I tako, bleja uobicajena.

Edited by oveRk1nd
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

I ja isto idem sutra ujutru na popravni iz matisha [:)] wish me luck plz (atelas u koju skolu ides ^^)

SRECNO MALI!!!!!!!!!!!!!!!!

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...