Wulfgar Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ali imao si svoju ubar shushkavu jaknicu! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Majku mu jebem, prodisao sam od ovog klaritina! Izgleda da me cvetanje ambrozije drka! A vi sto ste poceli da se raspadate: ← Klaritin je keva, ja ga obavezno upraznjvam negde tamo krajem maja kad me uhvati polen necega nasta sam alergican. Vodi samo racuna kazu da malo ubija reflekse, tipa preporucili su mi da ne vozim par sati posto sam ga popio. A svi sto ste se porazboljevali mogu samo da kazem da ste vune ;) Ja se razvlacim po kuci u nadi da odgodim neminovni pocetak ucenja... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 potrosio pare... dosla mi baba jutros, dala mi jos toliko... :) veceras mi dolaze 2 maloletnice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Sad sam hasao da palim do metroa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Doshao kuci u 7, ustao u 2, popio kafu, drzhim noge na radijatoru i slusham bravo hits :D Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 i tako kisha opet, bash lepo vreme za more...jedva cekam da se vratim kuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Pazi s'kim se sankash... ko ti sneshka rushiiiiii........ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 narucio sam picu. sad je cekam da dodje. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 narucio sam picu. sad je cekam da dodje. ← I JA!!!! Kontam da si iz BG , pa ne mozemo da razmenjujemo isqstva gde je najbolja ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ubedljivo najbolja po meni je vladimir. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Na dostavu-Adrijana Da odesh da jedes-Caribic ;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Picerija Botako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Botako je stvarno ok da odes da sednes i jedes. Ne znam samo na koji ti Niche ciljas, onaj kod Kalenca ili onaj u Takovskoj (ili neki treci ako ima)? Sto se narucivanja tice, ja volim kod Gurmana da kupujem, pica ima malcice deblje testo pa se nekako lakse najedes od nje, a i fino je prave i peku. Plus im je poseban sto nikad nisu zeznuli narudzbinu i uvek stizu na vreme. Nije los ni Palermo, Quatro je bio jedno vreme pa se iskvario. Pizza House je isto kul, al' oni bas udaraju po usima pa se prosto ne isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Al prosto je chudo koliko se recimo iz iste picerije razlikuje "uzhitak" kad narucis i kad odesh da jedesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Meni je city pica bas dobra. @Cartman_ ahahahahahahaha, vrh Malo mi je bolje, spavao sam danas ukupno oko 12 sati. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Spremam se za izlazak...Idem u potragu za svojom lepsom polovinom , bash bih mogao vecheras nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Konačno dočekah jeftinu tarifu da odem na net...pih jebem ti račune. btw malopre sam hasao čalapinke sa medom i kikirikijem....owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Nego jel postoji neka picerija u bg-u koji vrse kucnu dostavu a rade 0-24? Ja i ortaci se smorili jedno vece oko 4 izjutra a bili bas onako gladni i nismo ni na netu uspeli da nadjemo niti u zutim stranama ama bas nigde.Tako da ako znate jednu recite,da znamo za sledeci put ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Pa zar nemate nigde u blizini neki fast food ili pekaru ? Meni svaki dan pune sanducice sa tim reklmama za picu sa velikim slovima:beslpatna dostava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ubedljivo najbolja po meni je vladimir. ← Meni je ubedljivo najbolja pica bulevar, ali od pica koje sam naruchivao Vladimir rules! Nego jel postoji neka picerija u bg-u koji vrse kucnu dostavu a rade 0-24? Ja i ortaci se smorili jedno vece oko 4 izjutra a bili bas onako gladni i nismo ni na netu uspeli da nadjemo niti u zutim stranama ama bas nigde.Tako da ako znate jednu recite,da znamo za sledeci put ;) ← Hmmm, dunno. Mi smo naruchivali uvek iz Vladimira, ali nisam siguran da li rade posle 12(uvek smo gledali da naruchimo pre). Ako ce pomoci neshto njihov telefon je 011/3343048. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) veceras sam pokusao da MALO vezbam (sklekovi, zgibovi, trbusnjaci) i to se otprilike moze opisati ovako: Edited August 13, 2005 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 odvuklo me drustvo sa faxa do grada.. smorila me neka house/nesto muzika... izgubio sam track vise oko tih pravaca... jbg, davno se slusala elektronska muzika... inace, nervozan, nadrkan, zao... smoren, tuzan.. ne znam... sjeba me zensko ocas posla... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pa zar nemate nigde u blizini neki fast food ili pekaru ? ←Zarkovo sine... :) Ima pekara,al srecom pa prodaju sve sveze,od juce.Tako da je to otpalo odma.Jbg,ocigledno da niko ne radi kucnu dostavu posle 12,verovatno im se ne isplati. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 http://www.krompir.co.yu/dostava/srp.htm tu imate sve restorane sa dostavom. sa reviewom. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 pijan............. dobre su bile one maloletnice veceras...steta sto su morale rano kuci... :( i odem posle u zenjanin, i nadjemo se sa ortakom koga smo zvali hobit... pa je bilo zajebancije na njegov racun..tipa "blajznes mi hobita" ili "idi drkaj hobita" "dosao sam kuci uplakan sav jer nisam im'o kesha da shaltam hobita ceo dan" joooj al' su bili lol-ovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts