G!!! Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 a jbga, ogranicio sam se na fo3 topik bar ako nista drugo :) ono je stvarno za massive respect, kako su sklepali taj patch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://www.heavy.com/video/53341#/videos/category/13 :O Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://www.heavy.com/video/53341#/videos/category/13 :Oovo je matori gameplay video koji je bio pre nekoliko meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 e da ovo gore su jel te power armori, da da to treba da predstavlja walking tank lol... izgledaju kao storm truperi ispali iz filma spaceballs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ahahha, to sam i ja odmah pomislio. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 e da ovo gore su jel te power armori, da da to treba da predstavlja walking tank lol... izgledaju kao storm truperi ispali iz filma spaceballs Gattling laser izgleda kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 jbg ja bih rekao da izgleda solidno, iako ga nikada ne bih tako zamislio ali minigun? totalno neprirodno izgleda i poza i nacin drzanja...da tako nesto postoji stalno bi mu se prevrtalo na desnu stranu :) mislim kako god da izgledaju oruzja, ovaj pokusaj modelovanja power amorora je totalni FAIL... nista nije u odgovarajucim proporcijama, izgledaju kao gejzori na nekom maskembalu, shoulder padovi totalno preuvelichani kao i kacige... rukavice koje izgledaju totalno iz 2000. godine.. zapravo sam armor je previshe uzak, sa nozicama kao stapicima... smesno krajnje, kao parodija ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 A shta radi onaj vitez u pozadini? Izgubio je negde svog konja? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 A shta radi onaj vitez u pozadini? Izgubio je negde svog konja? nijedan dobar frp party ne ide bez paladina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) nijedan dobar frp party ne ide bez paladina A napravio je pozu kao da se sprema da baci holy grenade Edited October 27, 2008 by Gorath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 A shta radi onaj vitez u pozadini? Izgubio je negde svog konja? nijedan dobar frp party ne ide bez paladina Gledam sliku, odnosno tog lika iza da malo skrenem pogled sa debilanije ove od power armora il sta god to treba da bude i maltene mi se materijalizovao znak pitanja iznad glave. Gledam sliku, gleda ona mene ;) Kad posle toga procitam ova dva posta i prsnem od smeha :) Jos se smejuckam po malo, hehe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Pa moraju negde da uguraju sve te reject modele iz Obliviona.... Nego, izašlo za PC, 8 giga i kusur download :(( Edited October 27, 2008 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Ja nasao neku rusku verziju bez cracka, no za par sati izacice neki reloaded shit or somethin'.. tj. verzija je i eng i rus, u svakom slucaju bez crack-a i sa starforce zastitom.. Edited October 27, 2008 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Kako čujem, zaštićen je setup.exe, isto kao na Oblivionu u GOTY varijanti. Stoga treba naći neku igru koja koristi istu (ili barem blisku) verziju InstallShelda i ubaciti njegov čist setup.exe umesto Falloutovog. Tako je barem radilo kod GOTY Obliviona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Nego, zar ovako veliki download ne bi trebao da bude multilanguage izdanje, šta ima igra toliko da se širi na samo jednom jeziku? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Voice over-i pip, voice over-i. Zivo me zanima da li su zaposlili vise od 5 ljudi da ima snime to ... ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 jesu, sada su zaposlili njih 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 od toga je shest dodeljeno super mutantima i jedan dogmeatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/fallout3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Uf! al su bili dobri oni besplatni rachici u ljutom prelivu, a i shampanjac je bio taman hladan koliko treba... je'esh one muzichare i nastupe vazno da je klopa bila VR' i onako ih nisam chuo od silnog mljackanja i podrigivanja... zamisli placaju nas da jedemo i pijemo... easy money, easy money... mislio sam da je to bilo samo u komunistickim zemljama... a text mi je radio ujin mali vragolan, domishljat klinac, povukao malo i na mene... kaze "ujo skucao sam onaj text brze nego za assassins creed, nije bilo teshko aj odo da palamudim po redtubeu" ... hehe a osecam da je uradio c/p obliviona i ubacio fotke sa tokio games showa josh pre mesec dana.. zna znanje mali nema sta, bice bolji od mene jednog dana siguran sam... kupicu mu nesto od ove love siguran sam... mozda logitechov vajrles Guitar Controller, treba josh nekako da izbaci taj svoj tinejdzerski napon iz sebe... uf choveche ova kiselina me radi vec danima... ako ne nadjem slobodan wc uskoro moracu nerado povratiti u ovaj kondom sa fallout logoom ... bash znaju znanje ovi iz bethesde i kako coveku da izadju u susret i da ga zadovolje... eo i nova tura klope, oni konji iz gamespy-a ce se pobiti oko tanjira, to bi bio youtube snimak sa milion pregleda... eh kada bih se dokopao sado mazo snimka one dvojice iz ign-a avanzovao bih posao do kraja zivota... ali neko nije loshe ni ovo prezderavanje, malo se osecash i kao vip, jedino sto prdim 4 dana ali boze moj sve u ime igrachke populacije hohoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Čitaj bre ove opise sa dna :) Znam ja da bi mnogi hteli da igra ima prosek ocena 65, al ovo prosto nije takva igra, iako nije Fallout :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 da je fo1&2 imao kao npc-a raspevanog pisholina bethesda bi od njega napravila penis od 35" kojeg svi worshipuju i dobijaju assrape nedeljom pre podne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/fallout3 Nigga, you best be joking/trolling. Jel' treba da prichamo o tome pod kojim uslovima su "radili" ti shtovani review-eri? 'Ocesh slike? Mozda da razgovaramo o tome koliko reklamnog prostora zakupljuje Bethesda u chasopisima/sajtovima onih koji rade review? Gtfo, srlsly. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 u spojleru se nalazi jedna od chinjenica koja pokazuje koliko su u bethesdi loshi, a ima veze samojim prethodnim postom » Click to show Spoiler - click again to hide... « :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts