Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbg ja bih rekao da izgleda solidno, iako ga nikada ne bih tako zamislio

ali minigun? totalno neprirodno izgleda i poza i nacin drzanja...da tako nesto postoji stalno bi mu se prevrtalo na desnu stranu :)

mislim kako god da izgledaju oruzja, ovaj pokusaj modelovanja power amorora je totalni FAIL... nista nije u odgovarajucim proporcijama, izgledaju kao gejzori na nekom maskembalu, shoulder padovi totalno preuvelichani kao i kacige... rukavice koje izgledaju totalno iz 2000. godine.. zapravo sam armor je previshe uzak, sa nozicama kao stapicima... smesno krajnje, kao parodija ...

fallout_table.gif

A shta radi onaj vitez u pozadini? Izgubio je negde svog konja? [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

A shta radi onaj vitez u pozadini? Izgubio je negde svog konja? [roflmao]

nijedan dobar frp party ne ide bez paladina [:D]

Gledam sliku, odnosno tog lika iza da malo skrenem pogled sa debilanije ove od power armora il sta god to treba da bude i maltene mi se materijalizovao znak pitanja iznad glave. Gledam sliku, gleda ona mene ;) Kad posle toga procitam ova dva posta i prsnem od smeha :) Jos se smejuckam po malo, hehe :)

Pa moraju negde da uguraju sve te reject modele iz Obliviona....

Nego, izašlo za PC, 8 giga i kusur download :((

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Nego, zar ovako veliki download ne bi trebao da bude multilanguage izdanje, šta ima igra toliko da se širi na samo jednom jeziku?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Uf! al su bili dobri oni besplatni rachici u ljutom prelivu, a i shampanjac je bio taman hladan koliko treba... je'esh one muzichare i nastupe vazno da je klopa bila VR' i onako ih nisam chuo od silnog mljackanja i podrigivanja... zamisli placaju nas da jedemo i pijemo... easy money, easy money... mislio sam da je to bilo samo u komunistickim zemljama... a text mi je radio ujin mali vragolan, domishljat klinac, povukao malo i na mene... kaze "ujo skucao sam onaj text brze nego za assassins creed, nije bilo teshko aj odo da palamudim po redtubeu" ... hehe a osecam da je uradio c/p obliviona i ubacio fotke sa tokio games showa josh pre mesec dana.. zna znanje mali nema sta, bice bolji od mene jednog dana siguran sam... kupicu mu nesto od ove love siguran sam... mozda logitechov vajrles Guitar Controller, treba josh nekako da izbaci taj svoj tinejdzerski napon iz sebe... uf choveche ova kiselina me radi vec danima... ako ne nadjem slobodan wc uskoro moracu nerado povratiti u ovaj kondom sa fallout logoom ... bash znaju znanje ovi iz bethesde i kako coveku da izadju u susret i da ga zadovolje... eo i nova tura klope, oni konji iz gamespy-a ce se pobiti oko tanjira, to bi bio youtube snimak sa milion pregleda... eh kada bih se dokopao sado mazo snimka one dvojice iz ign-a avanzovao bih posao do kraja zivota... ali neko nije loshe ni ovo prezderavanje, malo se osecash i kao vip, jedino sto prdim 4 dana ali boze moj sve u ime igrachke populacije hohoho

fallout_table.gif

Nigga, you best be joking/trolling.

Jel' treba da prichamo o tome pod kojim uslovima su "radili" ti shtovani review-eri? 'Ocesh slike? Mozda da razgovaramo o tome koliko reklamnog prostora zakupljuje Bethesda u chasopisima/sajtovima onih koji rade review?

Gtfo, srlsly.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.