hahaha Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) Jel Eli onaj lik koga je saddam nonstop tovario? Edited June 2, 2005 by hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Auuu, sad sam provalila kako sam se ispalila. Pa ti ladno ne igras As ??!! How come ? ← a taj lik si ti .....zar ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 blahh ove price nikako nisu dobre ako se ne pricaju uzivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 nisam mogao da se setim niceg dobrog a da je kratko (mrzi me da pisem) ali ipak sledi prica: radnja pocinje u igraonici dok su se jos uvek igrao cs 1.5 i igra neki lik glup do bola (GILE)sa botovima (ko je igrao zna u cemu je fazon) botovi kao nesto pricaju salju poruke psuju te,prozivaju itd ja ulazim i potpisem se kao bot [P*D] Deen i pocnem da mu saljem poruke tipa: -glup si kao noc -jbm ti kevu retarde -idi kuci smorio si I kazem mu GILE brate pogle sta di botovi govore a on ce na to ma ane znam ja engleski nista ne razumem masa se smejala jedno sat vremena i tako Gile udje u istoriju kao najgluplji i retusni covek u mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Najveća glupost na koju smo se smejali je to da nije bilo razloga već sam ja samo počeo da se valjam od smeha pa su posle ostali :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ja sam se posledni put u beogradu gadno otkinuo na najgluplji vic na svetu ( mozda ste to vec culi ) Dodje mali kinez kod caleta i kaze: Taataaaaaa ? Tata: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !? Ovako veoma glupo zvuci ali kada to "odglumi" neko ko to ume ... smrt :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Au,brate,pa vi ste neki tezi slucajevi:) ← Sto? Znas koja je ludnica bila:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 a taj lik si ti .....zar ne ← ????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 E sad ovako ko ne zna Elija ko ga jebe. NEk sazna. Ovako krecemo: pricaju o necijoj cerci i eli: e a kolko je imala godina kad se rodila??? drugi razgovor. eli: e pa ta baba dodje mom caletu teca!! ← Pa dobro sad nije bas bilo tako sirovo al recimo da je to to :) A sta cemo za ono "Nemanja u kom se gradu desava radnja romana Na Drini Cuprija" Eli :"uuuhmm....pa u Cupriji" Norvezanin koji je dolazio svojevremeno i igrao NWN na netu pita Elija "sorry, can you speak English" Eli pokaze na jelenu i kaze " No but she can" - mislim smesno je sto je on savrseno tacno i lepo odgovorio. Eli zakazuje na mircu klanski i pita " Igore,igore kako se na engleskom pise cetvrtak" "Chhetweertak Nemanja" "E hvala" Jednom recju svaki dan proveden sa Elijem vredi zlata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Bila zima i bas onako ladno.Osnovna skola,ortaci i ja na odmoru i izlazimo iz restorana a ostavimo slucajno otvorena vrata,onda konobar kao,zatvorite to,napolju -8000C!I posle jedno 3 minuta,moj ortak koji je inace pun ispada,onako ozbiljan kaze:Pa da je napolju -8000C mi bi svi crkli! Ili moj drugi ortak u igraoni:NAPUSIM VAM SE KURCA! To je jednio sto sam za sad mogao da se setim :D,verovatno nije smesno kad se ovako na foumu,al ja sam se kidao :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 kad debeli baci drashkoniju to je ipak prajsles =) ← samo ti zivi u poricanju Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 per tu, to za chetwreetak je bilo u necijem sigu neko vreme ;) ipak vredelo je podsetiti se Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Dejvid Becamp i polarni sever....:) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Alkatelne baterije, trofazna sherpa, Klaude Mikelele ... Posvadjamo se ja i ortak i neshto se prozivamo i u jednom trenutku drugi ortak kazhe "Ajde dobro friendlyfire 1" :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ortak iz kraja refresh - rifrish SOF - soldzi od forci AOM - ejdz of mitologije survivior - survior i josh gomila bisera...ali trebao bi mi otprilike jedan sat sve to da napisem...:) ortak iz razreda... pesma love is in the air...on je shvatio da lik peva...lav iz indije...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 TV SMS chat - kanal je nebitan... "...crn,sladak,siroka ramena i ledja,javite se dobre ribe..." ovakvih debila ima nebrojano mnogo. Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Hhahahahhahhahahhahahahhaa................ samo cu reci jednu rech.... HOTIX Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 lav iz indije jaooooooooooo :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 scena: pola osam ujutro. Ortak dolazi sav krmeljav i neispavan u skolu(a ko i nebi posle cele noci WoWa)! Desimir:"Sta ti je brate izgledas ko da ti se spava!?!" - znaci mrtav ozbiljan Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 @xomi [pesma love is in the air...on je shvatio da lik peva...lav iz indije...:)] BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA e ovo je jedna od jachih fora .. HAHAHA jooj prekidoh se od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ju kakvih ja imam dileja..... Senad Police -message in a bottle ----- mesecina bato atheist rap ------- tej strep Milosh (igramo zanimljive geografije) papuchka , svirena , hoyota , everest [planina!] planina na B - BronX !!!!! , ime na O - Oblo ! , znachi nema im kraja Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 igrate zanimljive geografije sali nikad kraja Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Drugarica - Miloshe gde ti keva ? Kreten - Eno je kuci,jebe se sa pacovima Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Pre jedno 3-4 godine u 5. razred osnovne blejim sa nekim ortacima i nailazi neki Matic (zestok mentol)...Kaze Darko:"E,ajde udji kod Ljube u prodavnicu i trazi im klitoris reci da sam ja sve platio..." MOZETE SAMO DA ZAMISLITE REAKCIJU PRODAVACICE ;))))) LUDNICA!!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts