bolkonski Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 @Brue Znaš kako, nešto sam sve jurio dobar fantazi da pročitam jer gotivim i velika većina je isto sranje. I kao uzmi Kovenanta on je car. Uzmem, vrhunski počtak i pljas, sranje, ali počitam prvu knjigu, aj kao, rekoh ortaku. Onda Amber, krene odlično, fina ideja i onda u jednom trenutku provališ da je knjiga ista kao i ova prethodna, a to je - čiji je artifakt veći. Pravo da ti kažem zabole me za govnjive artifakte, a likovi su jednodimenzionalni, dok je glavni lik, Corey, u početku kul i kako krene da ulazi u Amber tako upada u jednodimenzionalnost. Ali ok, ne očekujem sad ja ne znam šta od likova, ali toliko je smešno bilo da sam tačno znao šta će da izgovore, šta će da urade, a kamoli šta će da se desi. Jebeš ti to što je lore ok. Onda sam uzeo ovog matorog što je pisao Vičera, prvu knjigu iz sage (ne one priče koje joj prethode) i onda skapirao da je Amber još veće govno, jer ovaj čovek je sabio kako je napisao knjigu, gde je fantazi momenat sekundaran u odnosu na sve drugo, a dovljno jak da možeš da se uživiš u lore. Itd. Nije mi cilj da poredim, iako možda tako deluje iz gore napisanog, ali sam bio razočaran naročito posle salvi koje sam čuo okolo i jako finog početka. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaras Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Au sad ste me ubili u pojam sa Pesmom Leda i Vatre. Nisam namerno hteo mnogo da čitam o Plesu sa Zmajevima jer sam u par navrata natrčao na spoiler dok sam čitao o prethodnim knjigama. Bio sam ubeđen da će Martin sa Plesom zaokružiti sagu. Sad mi se ni ne čita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Kako si bio ubedjen da ce zaokruziti sagu kad se vec dugo vremena zna da ce biti 7 knjiga? :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaras Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Tako sto pojma nisam imao da ce biti 7 knjiga, sve do ovog trenutka. :) Za pesmu leda i vatre sam prvi put cuo kad je krenula serija. Ne citam redovno, niti pratim desavanja jbg. Kad imam vremena uzmem pa procitam sta mi padne saka. Taman ovom mom bebcu da kupim komplet za 18-ti rodjendan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ако Мартин осети да му је крај, не би ме зачудило да изда неку краћу форму где ће побити све ликове и завршити причу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Pa prvo je trebalo da bude 6 knjiga, a onda je resio da mora da ubaci jos jednu (Feast for Crows), da bi bolje objasnio pricu.... znaci 7. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Ne prate svi stripove, pa cu i ovde postaviti :) Hedge Knight https://rapidshare.com/#!download|64p7|37310270|Hedge_Knight.rar|67957|R~7BFBCA8EF861659ADA7BF1C93092A173|0|0 Sworn Sword http://thepiratebay.se/torrent/4269838/The_Hedge_Knight_II_-_Sworn_Sword_(complete) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Odlican je strip. Budi ljubazan pa postavi, ako nadjes/kad izadje, i Mystery Knighta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Prvi je turnir, drugi je feud dva lorda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) yep cim izadje postavljam, ali ne verujem da ce skoro izaci iskreno da ti kazem, prvi je iz 2004te, drugi iz 2007... :/ Edited April 6, 2012 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Alo bre procitao sam i petu knjigu. Prvi deo je smorio, ali drugi deo pete knjige je odlican! :) Josh ne mogu da verujem da sam procitao petu knjigu...posle pet godina cekanja...i samo mogu da kazem: MOAR BECAUSE MOAR!!! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 ja sam na pola prvog dela pete knjige i za sad mi je manje vishe smor, al bice bolje osecam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Drmni jednu rakiju, odma ima da bude bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ja sam na pola prvog dela pete knjige i za sad mi je manje vishe smor, al bice bolje osecam:) tuturututu:D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 wat:)...procitao prvi deo, sad cekam da uzmem od ortaka drugi btw, jedno glupo pitanje, ne mora spojler valjda...kad dzon zameni igritovu i rajderovu bebu i posalje ih sa semom da melisandra ne bi zrtvovala mensovog malog zbog kraljevske krvi...koja bre kraljevska krv, zar rajder nije odbegli rendzer nocne straze koji se sam proglasio za kralja iza zida edit, tnx, izvinjavam se na nestrpljivosti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 moras da procitas i drugi deo da bi imao celu sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (нисам читао другу половину књиге, нагађам) магија те врсте захтева име, титулу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 pa to bas nema neke logike, onda bi svaka budala koja se proglasi kraljem mogla da posluzi za tu magiju:)...al ok, da ne smaramo dok ne procitamo sve:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 moras da procitas i drugi deo da bi imao celu sliku Kakve veze ima drugi deo sa time? @Dule Kralj si ako dovoljno ljudi misli da si kralj. Posto su 99% Wildlinga mislili tako, kvalifikuje ga za kralja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Станис је "лажни" Азор Ахаи, Мелисандра је недовољног левела да добаци до онога што се од ње историјски захтева. мислим да поред неког штеточинског деловања њихов допринос спасу ондашњег човечанства не може да буде висок. с друге стране, Мокоро и Торос су показали далеко веће домете. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Spojleri, drugovi, spojleri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ne razumem trip sa spojlerima. Da nisam čitao knjigu, ne bih ni ulazio na topik da sebi ne spojlujem nešto. Jbga, zadnji deo je već odavno izašao i zašto ne bi pričali normalno o stvarima u knjizi i potencijalnim sledom događaja u nastavku. Jbga, u suprotnom, uvek će neko biti ko nije pročitao knjigu, a ovaj topik spojler kod fest. Pa knjiga se pročita, sve komplet, za veoma kratko vreme. Ne radi se o Građanskom pravu ili anatomiji ili šta već, jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Otvorite novi topik za diskusiju samo oni koji su pročitali sve knjige. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 duvaj ga Bole! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Само оштро са Болетом! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts