Shekk Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Quote ako npr. na toj novoj adresi ne postoje uslovi iz ne znam ni ja kog razloga... neces moci ni da preselis paket, ni da ga stavis na pauzu, niti da ga otkazes... wait wat ? Čekaj, kako ljudi ne bacaju cigle i molotovljeve koktele u poslovnice telekoma jednom nedeljno ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 I naravno mora uvek nesto da se iskomplikuje. Uzeo veceras opremu i montirao, ali ne radi. Prijavio tehnickoj podrsci pa ce me zvati sutra ako ne otklone smetnju da izadju na teren.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 TO su jos STARI paketi, novi ce biti fazon 50/10 ali se nude samo tamo gde se korisnici prebacuju na novu opticku trasu (vlakno ne ide do samog korisnika vec do lokalnog izvoda odakle ostaje ta kratka trasa bakarnih vodova i u tom slucaju mozes do 150mb lepo da spicis) i tu ce nuduiti sve nove pakete i brzine sa vecim uploadom (at last), ali opet kazem, to zavisi od toga kada ce koga i gde prvo prebaciti na novu trasu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Evo proradilo, izgleda da ne moze brze, dal da reklamiram @fatboy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 "faster than 87% of RS" Oće leba preko pogače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 30 minutes ago, tortky said: Nema on vremena da čeka, kada se ukuca blic.rs ima da leti bre! ahaha jebite se nho :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Moze i odavde da se shitpostuje fino, vidis da sam uzeo brzi net zbog toga, spremite se za 2325435 blic linkova per day! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 inb4 Dule blitzkrieg Jel se zna kad ce ponuditi ostatku Srbistana nove pakete ili je to strogo za Beograd ponuda? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 (edited) 1 hour ago, Dule_smor said: Evo proradilo, izgleda da ne moze brze, dal da reklamiram @fatboy :D Hmmm, nemoguce, daljinska ocitavanja kod tebe pokazuju ovo: Salu na stranu, u zavisnosti od DOBA DANA varirace ti brzina, al preko 45mb svakako neces izmeriti nikad.... Close enough Edited April 7, 2017 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Ah pa zato nama smrtnicima protok nije nikakav, jer nam debeli fatboy posrce sav bandwidth :D Salu na stanu, ja sam zadovljan i sa ovim, po istoj ceni sam dobio 3 puta bolji net...samo da bude stabilan i ne riknjava kad malo jace pada kisa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 39 minutes ago, tortky said: http://rs.n1info.com/a243642/Biznis/SBB-preuzeo-IKOM.html ćapili su oni njih još u septembru, što je već bila gotova priča nego se do sad čekalo "mišljenje o monopolu" ili šta god. za sad nisam primetio neke promene ali eto prilike da ih uskoro bude, sad i zvanično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Na leto se radi prebacivanje na sbbov sistem. Do tada ne bi trebalo da bude ikakvih promena. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Rece mi drugar da kod njega u ulazu (Blok 70) Telekom uvodi optiku ali na njihovom sajtu nema ničega o tome niti paketi niti cene niti bilo šta. Da nema neko neki bolji info, recimo@fatboy ? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Krecu u JUNU ponude novih paketa za koje sam pisao predlog pre x meseci.... uglavnom, veca brzina i veci upload za iste novce, ne znam tacno sta ce biti od paketa, verovatno nesto tipa 20/5, 50/10, 100/20mbit..... a bice i vecih brzina AKO optika ide direktno do ONT-a u sam stan, u svakom slucaju nemojte uzimati trenutno nista dok ne krenu ti novi paketi... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Ok, ja sam ovog i skapirao da su sad potpisali ugovor sa skupstinom stanara pa da uvode pa da nece to odmah biti bas aktuelno, taj jun sto pominjes mi deluje realno. Ali moram priznati da ce biti dosta ok ako zazivi taj FTTH od strane Telekoma, a koliko sam skapirao i drugi provajderi ce sad poceti masovnije da ga uvode, na primer Orion i sl. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Od cele priče sa psovanjem majke korisničkom servisu nema još ništa, "izmerićemo, javićemo" naravno javiće se nikad a računi za preplaćeni usrani 10/1 box2 uredno stižu - jel ima neko iskustva sa tim govnima, odakle krećem sa tužbom za raskid ugovora ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 (edited) Update: ovi novi net paketi Telekoma krecu 05. JUNA, eto pa ko ima srece da su mu optiku dovukli do komsiluka ili same gajbe moci ce da uziva u vecim brzinama Up/Down i manjem pingu u igrama (oo) Edited April 25, 2017 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Cek, jel to samo za optiku, pa ja od ovog meseca uzeh ovaj paket 50/2. Al kapiram da u Smederevu optike nece biti za 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Ahaha, pa lol jebeno:). @fatboy, sta je sad ovo, pre 2 meseca me zovu za novi paket i da potpisem ugovor na 2 godine, a sad uvode optiku, nisu to mogli odmah da kazu...ako sad ne budem mogao da predjem dok mi ne istekne ovaj paket jebacu nekom sve po spisku tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Prejadni su. Na tom "telekom" listu nigde nijedno ime i prezime, potpis, pecat, datum, ista sto makar malo potvrdjuje da jeste Telekom. Kod mene u kraju se pojavila i neka "Nova Tel" firma koja tvrdi da obavlja radove u ime Lelekoma i jos je automatizovala proces dobijanja saglasnosti: Spoiler Pa ja sam mogao da odstampam i polepim ovakve Lelekom plakate i da "nabacim" posao svojoj firmi, *icka vam materina nesposobna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Reko sam lepo da sacekate Jul... :) Btw, NIKO ne zna dinamiku i raspored razvlacenja usrane optike po gradovima zato ljudi zabodu novi ugovor, a onda nekima osvane ovakav papir u ulazu zgrade.... TelekomA. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Meni niko nije rekao da cekam jul...a cekaj, znaci nema sanse pre isteka ovog ugovora da predjem na optiku ako je bude bilo ili kako? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Koliko mene sećanje služi, nikad nikome nisu zabranili da pređe na skuplji paket :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Postoji li neki provajder koji nudi neki testni period bez potpisivanja ugovora? Video sam da Orion nudi net bez ugovorne obaveze. Nesto slicno? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts