Demian Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Samo da pohvalim beotel ADSL, stvarno mi radi kako treba, jednom sam imao problem u 6 meseci, i dobio sam strpljiv i najbitnije, logican i razuman odgovor kao i izvinjenje.A ne kao kad mi neko u sbb kaze "mozda nesto nije u redu!?" ili "poslacemo nas tim na teren strpite se 2-3 dana".Bez flejma molim, na 1kk mesta SBB radi fino - sto ne znaci da im tehnicka podrska nije katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ADSL u Vrscu krece... reklamni pamfleti su poslati samo "odabranima" kako su mi rekli u posti... kad sam se nago nad astal i drekno da mi pojasne bezubi brka je promrmljao "paa onima koji placaju uvek najvece telefonske rachune" ???? ja mu onda kazem pa kakva je to logika, vecina njih nikad nije ni cula za internet itd... na sta je on slego ramenima i resio da se iscima i unese me u bazu "zainteresovanih crusadera koji su nekim cudom nasli secret chamber telekoma koji je skriven iza zgrade poste na 3cem spratu do kojega dolazite premostivsi teske zamke i prepreke kao sto je opak zdib nekog kuvanog kupusa i sl..." i tako ja mu dao podatke i danas me zvali iz telekoma kao e ubacili smo vas, username i pass su vam ti i ti, mozete ih posle menjati na www.nadlanu.com kenj ser... 256ADSL je osnovni paket, on ce biti 1200 din prva 3 meseca a posle 1400 din mesecno... do kraja meseca cemo vas obavestiti da je krenulo i sl... i sad cekam da me zadesi gomila usera sto znaci da dobijem adsl opremu i da me aktiviraju... posto je sve to super-secret telekom feature, kapiram da ce nas prvih 100 korisnika ADSL-a plakati od srece jer ce brzina biti ludilo, a mozda i gresim, al videcemo kad krene... i da, u najavi prodajem svoju wireless opremu, jaka kombinacija jer sam na najnezgodnijem mestu u gradu pa sam morao da uzimam samo najbolje komponente: antena Hyperlink grid USA original 24db acces point Compex NetPassage WPE54G-22dBm 54Mb/s sve za 130e, platio sam 180e sve januara mesecau netix-u... moze i dogovor... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ^^kachi u oglase.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Kakva su iskustva sa Neobee ADSL-om ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 novosadjani na kojima je neobee vrshio prvobitnu akumulaciju kapitala pljuju po istom na sav glas sa druge strane ljudi koji su nabavili neobee u poslednja 3-4 meseca su savrsheno zadovoljni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Hmm, ok, poshto sam chuo neke priche da Neobee dolazi ovamo i da su danas neshto drkali oko centrala, pa reko da pitam kakvi su. Elem, ja sam prijavu poslao, sad chekam da vidim hocu li imati tehnichke mogucnosti i sl. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Sezam 256/64 stabilna konekcija ping u igicama 50-120 ( mislim na cs ) u w3 - u ide i preko 200 ms. Skidanje ono 26-27 KBps ali ne iskoristi on mozda najvise 80% te konekcije jel kada merim koliki mi je protok na netu download 190, upload 45-50 KBps. I dobro je sto je nivo agregacije 1:1 . I da 50 sms poruka sto je ok . Sve u svemu solidni utisci. PS: koristim 3 meseca adsl . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 I dobro je sto je nivo agregacije 1:1 . Koliko si siguran u to? Na siteu nema nikakve informacije o nivou agragacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Sezam 256/64 stabilna konekcija ping u igicama 50-120 ( mislim na cs ) u w3 - u ide i preko 200 ms.Skidanje ono 26-27 KBps ali ne iskoristi on mozda najvise 80% te konekcije jel kada merim koliki mi je protok na netu download 190, upload 45-50 KBps.I dobro je sto je nivo agregacije 1:1 . I da 50 sms poruka sto je ok . tesko da je agregacija 1:1, pa o tome bi "brujali" na sve strane d asu stvarnot ako nesto omogucili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 No obecao sam sam sebi da necu vise hejtovati omladinu :) Moji utisci sa adsl-om su pozitivni, tj zadrzao sam na srecu svoj cable, mada sam bio na ivici da predjem na adsl :) Dino, momce bre, jel znas ti sta je agregacija? I kako si jebeno zadovoljan pingom 50-120? A u war preko 200!! ms. Pa to je katastrofa. pa maksimalni ping na europe ne sme da ti predje 100. Na domacim cs serverima 50 je max. Uopste ne smes da budes zadovoljan takvom uslugom. A ovo sto orgija telekom zadnjih nedelju dana intenzivno je stvarno zapanjujuce. Ova drzava je propala. Imas port-nemas-port-e dobar dan imas port-jao izvini nemas port, uzeo tlekom. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa ne znam onda :)) Jbga ja kada merim protok bude takav a sada ping varira . A 1:1 agregacija znaci da je sav protok moj , a kada je sa vise znaci da se deli jel tako :) . A posto je hajli master napocetku kada sam dobio meni objasni da adsl ne moze da iskoristi ko kable 100% svojih mogucnosti onda ja kontam da je to to . A sada za visok ping mora da su oni krivi a oni kazu da je telekom , nego puca im link cesto ja ne znam zasto samo pukne veza sa netom tj zaglupi se jako kao na netu si ali nisi i ono moras res onda . koji onda provoder ima najbolji adsl po vasem misljenju ? a da nije mega skup . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Ja na kablu imam odličan ping, s tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Shta mozhemo da ochekujemo od Telekomovog adsl-a, oce to biti dobro ili? Mislim, shto ovode za dz? Pojasnite mi, kontam da oni imaju neku dobit od toga sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 kako kazu u telekomu protok je stalan znachi uzmesh 512/128 imash dl 64 upload 16k.E sad daj boze da ovo nije samo zvaka ... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 zvaka :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) po njima nije tako chitaj http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/Podrsk...o&br=2#4338 Edited December 2, 2006 by sUBA Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Daj, jel ima neko da nam potvrdi ovo u praksi, tj. da li iko koristi adsl telekoma, prosto mi neverovatno zvuchi da imaju takav kapacitet? Ustvari, da li to znachi da svi ostali provajderi dele 1Mb link na 8,16 ili 40 korisnika (agregacija), a telekom nam nudi taj jedan link po ceni jednog 'provajderskog'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Evo shta josh kaze telekom: "Ukoliko je Va Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa po tome shto kazhesh subo, to je dobro... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) pa sve je to lepo :D sto pise :D ko zna da li ce tako biti i u praksi.... cekamo da vidimo kad neko od nas uvede :D he tek sada vidim da su im cene bez pdv-a :D Edited December 2, 2006 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa po tome shto kazhesh subo, to je dobro... ? po tome i vishe nego dobro jer uzmi u obzir ovako ako si kod yubc-a kao ja ide ovako yubc - telekom - inostranstov znachi jedno chvorno mesto manje = manji ping @Fr3nk kako nemoguce, pa telekom je drzavin i normalno je da ima najveci kapacitet ... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 @suba i ostali, telekom Zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, kao što Lucky kaže, da je tako brujali bi o tome na sve strane.Uostalom, videćemo kako i šta će biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 pa to u praksi ce se pokazati :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Dok stranac ne preuzme internet kod nas nema dobrog neta za nas ( valjda ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 I YUBC je spustio cene... ADSL Flat 256 1390 din/mesec ADSL Flat 512 2190 din/mesec ADSL Flat 768 2890 din/mesec "Jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts