Rambe Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ne znam bolje mesto da pitam, pa ae reko odje :) anyway imam eunet adsl 1mb i radi odlicno, ali mi stalno veza pukne ne 2-3 sekunde [u doti dovoljno da dcuje] kad se neko javi/spusti slusalicu na telefon... neka pomoc??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Pa verovatno negde nemas spliter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 znaci spliter je resenje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 pa ako imas vise telefona u kuci a jedan spliter onda jeste :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPj; Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 zanima me jel mogu da imam 2 modema 1024/128 Kb/s u kuci, imam 2 linije? Problem je u tome sto su na 1 modem 1024/128 Kb/s prikljucena 2 kompjutera, pa dok se koristi na drugom racunaru internet imam velike probleme sa lagom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 naravno da mozhesh ali mislim da ti to nije najisplativije reshenje. ja bi na tvom mestu uzeo jachi adsl paket i ruter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPj; Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 hvala na odgovoru poslao sam ti pm sa jos jednim pitanjem da ne spamujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Posto je telekomov adsl opet poceo da zeza i ako ne srede pucanje u narednih par dana ozbiljno razmisljam da uzmem drugi net, pa me zanima da li neko ima eunetov adsl i kakvi su mu utisci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Nema razlike. Ali teh podrska im je smehotres, obicno se javljaju zene koje ce posle 15 min razgovora da te preusmere na kolegu koji nesto zna... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ma ni ovde nije nista bolje, prvo se javi pa me ispituju kako je prikljuceno msm lol, i onda moram da ih ubedjujem da nije do mene nego do njih, a majstori kad su dolazili poslednji put su bili u fazonu, prikljuce svoj laptop udju u modem provere one parametre(sto mi isto traze kad zovem teh podrsku) izadje i kaze ja ne mogu vise nista da uradim..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 ok, konacno napustam eunet adsl i uzimam telekom, hvala bogu isusu da se otarasim onog sranja, plus me uhvatila neka akcija za odlicne djake pa imam prvih 6 meseci za jedan dinar, hmm cim je free nesto tu ne valja, jel imo neko iskustva sa tim :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ma sve je ok, 'vataju bazu korisnika, ne brini se oko te akcije. Da li ćeš posle imati smaranja sa telekomom, to je neka druga tema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ma ne, tako samo navlače nove korisnike, imaćeš adsl k'o i svako drugi i tih besplatnih 6 meseci. Nego mene pre par dana zvali iz SezamPro-a, da mi zahvale što već 2 godine koristim njihove usluge! I dali mi da biram (kao nagradu )) da li hoću da mi se u narednih 6 meseci poveća brzina sa 1024 na 2048 kbps ili da uslugu plaćam 200din manje, izabrala ono prvo naravno. I još mi je nabrojala par stvari koje kao dobijam na šta nisam ni obracala paznju, neke besplatne sms-ove i pozive sa njihovog sajta itd. Znam da u svakom slučaju telekom planira da podupla brzine, al' eto ja dobila par meseci pre toga. Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja sam koristio Sezam ADSL nikad mi ništa nisu dali, osim blok i olovku kad asam raskinuo ugovor posle 5 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 nego sta sam teo a da moja majka pa njena koleginica ima brata ciji drug zna nekog u telekomu i provereno ide dupliranje uskoro true story Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Cake is a lie! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja sam koristio Sezam ADSL nikad mi ništa nisu dali, osim blok i olovku kad asam raskinuo ugovor posle 5 godina :) same here :D ja koristim njihov net sigurno oko 3 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 ja sam kod beotela dobijao automatski popust za vernost :) posle godinu dve tri :) valjda je to bilo 200din manje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 uskoro dupliraju internet! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 jel neko imao problema sa telekomom zadnjih 3-4 dana mi se duplirao ping ka svim serverima (domacim i stranim) i dalje je tako, nikako ne kontam sto to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Drugari, imam opciju da zamenim sezamov adsl, za ikom. Obzirom da imam njihovu kablovsku, postoji i opcija Kabl. TV + DIGITALNA TV (paketi 1,2,3 i 4), neogranicen dl, 5 Mbps za 2,800 din. Imam adsl kod sezama od kad su izbacili, ali godinama sa njima samo neki problemi, pa me interesuje da li neko od vas ima ikom net i kako sve to funkcionise? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ja sam cuo da je shit Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Jedna komsinica ga koristi i ne zali se nesto, a uvek mene zove za sve vezano za komp, tako da mozda i nije tako los :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 a komsinica zavisi od neta bez laga :D zavisi o cemu pricamo ovde...ako oce da mu internet radi, onda je ikom dobar, ali ako mu treba net koji ne zeza sa pingom i sl, onda (sam cuo da) je los :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 E pa to vec ne znam, njoj smeta kad "nece da ucita youtube i krstaricu", a za cs/igre nemam pojma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts