togFU Posted May 9 Author Report Share Posted May 9 3 hours ago, Lucky said: mislim da si ovde iskombinovao dve različite stvari, ili makar ovi sporiji rade isto što i brži Kako mislis iskombinovao razlicite stvari? Dao sam konkretan primer ponasanja - vozi 100, pretice sa 115. To sto se ubacuje i onaj sto vozi 120 pa pretice sa 140, to je drugi primer, ako si na to mislio, a rekao bih da jesi. Pisao sam vec, mislim da je bezbednije voziti 150+, jer tad im verovatno delujes brze i ne ubacuju se toliko, dok ako vozis 130 to je ono kao "pa evo mogu ima prostora" :))) Kamioni su posebna kategorija, oni ne jebu kojom brzinom ides ako im se pretice, samo skrenu i polako. 2 hours ago, Junkie said: al popizdim ako napikira da i dalje "pretiče" sledeći kamion koji je fazon 500m ispred a desno prazna traka. jaooo ovo... I onda sledeci korak je da mi se pojavi ljuti BMW iza i nabija mi se i blica, a ja fazon "brt hocu i ja brze al ne moze od retarda ispred"... A nema prostora da mu se ja bar bezbedno sklonim, ako ima sklonim se ofc... Pa ja njemu onda blicam :DDD zbog toga cesto vidjam i obilazenje sa desne strane, kad taj batica ispizdi tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 9 Popular Post Report Share Posted May 9 ispricaj nam jos o tome kako ti u golfu i batica u bmwu divljate na autoputu 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted May 9 Popular Post Report Share Posted May 9 x5 dizel 1 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 9 Author Report Share Posted May 9 5 hours ago, reki said: ispricaj nam jos o tome kako ti u golfu i batica u bmwu divljate na autoputu Da, divljanje je voziti iza lika koji obilazi kamion sa 115 km/h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 9 Popular Post Report Share Posted May 9 ovako to izgleda https://www.instagram.com/reel/C5FqiMfN11_/?utm_source=ig_web_copy_link 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 10 Report Share Posted May 10 Niko, nigde, nikada... ali... Svaki Srbin vlasnik sivog ili teget Pasata: 6 hours ago, reki said: ovako to izgleda https://www.instagram.com/reel/C5FqiMfN11_/?utm_source=ig_web_copy_link :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 10 Report Share Posted May 10 Sta ti imas protiv sivog Passata? Inb4, nista efikasno heh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10 Report Share Posted May 10 23 hours ago, millanče said: @Lucky fixed 'de si ti video u slavic zemlji četiri trake, fejk meme! a i nisam siguran da je to samo slavic stvar 🙂 On 5/9/2024 at 10:08 AM, Junkie said: Meni su ok ti što se prebace sa 115 kad pretiču (nekad davni nije bilo, al se opametih) ... al popizdim ako napikira da i dalje "pretiče" sledeći kamion koji je fazon 500m ispred a desno prazna traka. To je klasika u sloveniji, i onda su svuda sulude situacije gde je leva traka prepuna i vozi 115, desna prazna i možeš da voziš 200. haha, da, ima i ovo, da ne bi usporavao i ubrzavao pa "hajde još ovaj" genijalno je to kod vožnje zapravo, koliko ima tipova vozača i navika u vožnji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 10 Report Share Posted May 10 On 5/9/2024 at 8:51 AM, Lucky said: dodajem kad smo već u rant modu i one što se uključuju na autoput i odmah upadaju u srednju traku "da ne propuste uključenje" bez obzira na to šta se u toj traci zapravo događa 🙂 Ako pricamo o BG-u cesto su u pitanju ljapani sa drugim tablicama kojima je preveliki stes sto uopste voze ovde pa se gura gde uopste ne treba da ne propuste slucajno citav autoput. Ili marva beogradska koja misli da je bitnija od svih. U proseku smo stoka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 10 Report Share Posted May 10 cisto da docaram u kojem lalalendu zivite kad pricate o ovim temama. U spojleru su kazne iz grada i autoputa. max brzina, tolerancija, moja brzina, kazna Spoiler ali da dodam u pravu su, jer kad citam sta pisete i bulaznite ovde (sry), cudo je da ima neko ziv. 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 10 Report Share Posted May 10 Budimo realni, niti nase divljastvao valja niti bolesno kaznjavanje od nekoliko kilometara na sat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10 Report Share Posted May 10 50 minutes ago, f4ts0 said: cisto da docaram u kojem lalalendu zivite kad pricate o ovim temama. U spojleru su kazne iz grada i autoputa. max brzina, tolerancija, moja brzina, kazna Hide contents ali da dodam u pravu su, jer kad citam sta pisete i bulaznite ovde (sry), cudo je da ima neko ziv. Kako su te kaznili ako ima tolerancija? Ili posle tolerancije idu jace kazne? Jel imas ono pravo da trazis kad je poslednji put kalibrisan radar ili je to samo lovacka prica? 😂 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 10 Author Report Share Posted May 10 A cek, koje divljastvo? :DD Mislim, ne vidim da je iko ovde pisao tako nesto, osim rekija koji se sprda. Ako sam ja taj, na samom pocetku ovog split topica pisem da vozim 130-135, sto je u okviru ogranicenja? Vudu u jos neki 100-110, mislim nije u redu da ovi gastosi pljuju po OTADZBINI!!11 2 minutes ago, FATA said: Kako su te kaznili ako ima tolerancija? Ili posle tolerancije idu jace kazne? Jel imas ono pravo da trazis kad je poslednji put kalibrisan radar ili je to samo lovacka prica? 😂 Ja sam razumeo da je uracunata tolerancija 2. Primer: - Ogranicenje 100 - izmereno 108 - Sa tolerancijom oduzetom 101 -> poy kazna hvala lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10 Report Share Posted May 10 2 minutes ago, togFU said: - Sa tolerancijom oduzetom 101 -> poy kazna hvala lepo Aham ima smisla hvala! Je li igi jesi zurio od ili na? 🙂 6 minutes ago, togFU said: Vudu u jos neki 100-110 I ja sam u ovoj grupi poslednjih godinu dana od kad mi je pukla 5 brzina. Cetvrtom i ne moze vise od 110 a da se ne rasklopi Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 10 Report Share Posted May 10 57 minutes ago, killYg0r said: Budimo realni, niti nase divljastvao valja niti bolesno kaznjavanje od nekoliko kilometara na sat. Od kazni se ne gine. Ja psyjem i zovem putina da bude precizan, ali sala je na mene Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10 Report Share Posted May 10 4 hours ago, killYg0r said: Ako pricamo o BG-u cesto su u pitanju ljapani sa drugim tablicama kojima je preveliki stes sto uopste voze ovde pa se gura gde uopste ne treba da ne propuste slucajno citav autoput. Ili marva beogradska koja misli da je bitnija od svih. U proseku smo stoka ne mislim nužno na bgd jer da budem iskren autoputem idem mahom kad je polu-špic pa i da hoćeš ne možeš da se uključiš brže od 5 na sat, više mislim ovako kad imaš uključenja, ono ideš autoputem i ide uključenje (ili isključenje) za neki grad, obavezno ima neki car koji ulazi na autoput i daje levi migavac i seče. a kad smo kod bgd autoputa (koji više nije autoput) haos koji prave panduri je za posmatranje. svaki drugi dan zatvore kolima izlaz kod autokomande tamo ka stanici 46ice u pravcu nbgd tako da samo puštaju autobus da prođe i onda svi iz pravca dušanovca moraju da seku na levo i time uleću ovima što bi da se isključe za autokomandu i teraju te što ulaze na autoput u zaustavnu traku, a onda stoje pred kraj zaustavne trake tako da svi moraju da pređu u ovu srednju. Objasnio sam baš glupo ali ko je prošao zna na šta mislim. Naravno onda naprave čep ali zato je "prohodno" to kod stanice 46ice, ne znam tačno za koga, jer ovi što dolaze odozgo iz autokomande svakako tu opet upadnu u gužvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11 Report Share Posted May 11 19 hours ago, f4ts0 said: ali da dodam u pravu su, jer kad citam sta pisete i bulaznite ovde (sry), cudo je da ima neko ziv. ali zato voziš auto koji do stotke može za 4 sekunde a vodi se kao putnički, porodični. ako nam turaju ta oružja na ulice, nek bude i veća tolerancija na brzinu. kao e znaš, tolerancija je 1% ali to što ti treba cirka 15m da ubrzaš do dozvoljene brzine i time možda raspodeliš neko nespretno dete na pola, to nema veze. 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted May 11 Popular Post Report Share Posted May 11 ide gas inace EV se kontrolise lakse nego sus automobil, mozes da ubrzas do 100 za 4 sec, da, ali mozes i sasvim lepo da ga vozis. Da, debilna su ogranicenja sa ovakvim autoima, ali surova cinjenica je da je za 60 posto u drzavama beneluxa recimo manja smrtnost u sobracajkama nego srbiji. Da nema nasih i arapa u poloima sa akrapovichem, bilo bi jos manje. Mislim da se moze videti moj umor od savrsenih srpskih vozaca koji toliko dobro voze da krse pravila (jer su za babe) i voze na optimalno pametan nacin (jer su pametniji od prosecnog teletabisa za koga su pravila) krseci sva pravila pisana za "ljaljana". Prvenstveno mislim na mog oca 😄 😄 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted May 11 Popular Post Report Share Posted May 11 (edited) 4 hours ago, dovlagsi said: ali zato voziš auto koji do stotke može za 4 sekunde a vodi se kao putnički, porodični. ako nam turaju ta oružja na ulice, nek bude i veća tolerancija na brzinu. kao e znaš, tolerancija je 1% ali to što ti treba cirka 15m da ubrzaš do dozvoljene brzine i time možda raspodeliš neko nespretno dete na pola, to nema veze. Meni je to što zoveš "oružjem" manje opasno, to ima sposobnost da brzo, efikasno i bezbedno istera neko nazigled tesno preticanje, i adekvatnu suspenziju i kočnice da se bolje zaustavi ili promeni smer i izbegne karambol. (pod uslovom da ga ne vozi apsolutni debil, naravno) Meni je mnogo veća opasnost uvek bio (ujedno i odgovor Dulu) - batica srbenda u lubeničaru pasatu ili sličnom <2000 kubika zapušenom dizelu od <115 konja u saobraćajnoj, realno 75, koji vuče mrcinu od tonu i po kojoj je na satu ~200k, a realno 500k prešao, a tehnički proalzi samo uz pomoć dodatne crvene. Te likove kad vidim da krenu da pretiču i divljaju kao da voze Poršea od 500 konja, to mi je mnogo veća opasnot i na autoputu, i van autoputa uvek bila. Edited May 11 by millanče 2 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted May 11 Popular Post Report Share Posted May 11 dobro, mašite poentu. zašto uopšte možemo voziti/kupiti auto koji je porodični i može za 4 sek do sto? u tom rigoroznom svetu pravila, zašto imamo track-capable auto koji može voziti bilo ko? kapiraš igore da ti jednostavno ne bi trebao voziti toliko brz auto, ma koja da je priča 🙂 volvo ex30 slatki mali gradski auto, za početnike, kraće relacije, kjut dizajn, kompaktić mali ćatki... PAF! twin-motor-performance virtual-diff 450 ks 600 nm 3,5s sek do stotke za 55k eur a na konto ovoga šta pričate - gledajte kad srbin bude došao do ovih tesli i sranja za desetak god! 😊 1 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted May 12 Report Share Posted May 12 8 hours ago, dovlagsi said: gledajte kad srbin bude došao do ovih tesli i sranja za desetak god! 😊 odlicno, tada ce svi srbi koristiti bicikle ili javni prevoz jer sigurno nece dati 25K za nove baterije (lupio sam 25K, ali kapiram da nece biti nesto mnogo jeftinije) 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 12 Report Share Posted May 12 11 hours ago, dovlagsi said: kapiraš igore da ti jednostavno ne bi trebao voziti toliko brz auto, ma koja da je priča 🙂 "ne bi trebalo da vozis" je pravilno 😄 apsloutno si u pravu, za svoj novac nikada ne bih ovo uzeo. Uzeo sam zbog dva faktora: 1. imam fiksni budzet (recimo da sam uzeo mini moris ili fiat 500, to je to, ne bi mi "vratili ni dinara" 2. Lozaja sam i ljakse, nisam verovao koliki dok nisam dobio sansu 😄 11 hours ago, dovlagsi said: a na konto ovoga šta pričate - gledajte kad srbin bude došao do ovih tesli i sranja za desetak god! 😊 oko ovoga i pricam, mentalna dijagnoza postoji kod nas kad dobijemo dobro auto. Ja ne divljam jer znam da nisam top vozac i necu da ginem dok su deca mala, a vuce me, nije da nije. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 12 Report Share Posted May 12 Kapiram da bi trebalo i vozačke ispite izmeniti kako sve više bude bilo EV. Sećate se Hamonda, jeste da je selebriti voditelj, ali opet, vozio je hiper/super/ovakih/onakvih sportskih automobila više od većine nas ovde, verovatno i zajedno, zna nešto o vožnji, pa se opet slupao u Rimcu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 12 Report Share Posted May 12 Za ev ne treba vozacki 🙂 treba ti vise android user guide Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 12 Report Share Posted May 12 1 hour ago, f4ts0 said: Lozaja sam i ljakse, nisam verovao koliki dok nisam dobio sansu 😄 za ovo, koliko te znam, ne mogu da pojmim 🙂 više sam mislio da ćemo te zajebavati ovde što voziš superbrzi električni bmw a miluješ ga po gasu jer max ekstenduješ rejndž 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts