Zwerko Posted March 21 Report Share Posted March 21 Ako ce ti biti lakše i meni se dešava :) 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21 Report Share Posted March 21 43 minutes ago, manson said: Da li se još nekome dešava da kada postuje nešto iz Tapatalka na telefonu, kada sledeći put otvori forum sa Win mašine, sa koje najviše i koristim forum, budem izlogovan, ali ne svaki put. Kada pokušam da se ulogujem, dobijem poruku da mi je nalog zaključan sledećih x minuta. Kada istekne vreme, ulogujem se najnormalnije i sve radi, do nekog sledećeg puta. Počelo je posle ovog apgrejda. meni se to desavalo i ranije, cak sam i Lakiju skrenuo paznju! samo ja nisam povezivao to sa postovanjem preko tapatalka, mislio sam da se random desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22 Author Report Share Posted March 22 Ja postujem iz mobilne verzije foruma bez appa, pa ne primećujem to, jer mi normalno posle radi na bilo kojoj drugoj mašini, bilo win bilo macos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 25 Report Share Posted March 25 Ne znam da li je još neko prijavio, ali od poslednjeg apgrejda servera mi često nije otvarao sajt. Skapirao sam da je dešava samo kad sam na čunom wifi (MTS), flushovao sam DNS i za sada radi lepo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25 Author Report Share Posted March 25 3 hours ago, cali said: Ne znam da li je još neko prijavio, ali od poslednjeg apgrejda servera mi često nije otvarao sajt. Skapirao sam da je dešava samo kad sam na čunom wifi (MTS), flushovao sam DNS i za sada radi lepo. primetili smo ovo, ali kod mene recimo flush DNS nije pomogao na prvu... očigledno treba neko vreme da se DNS sabere. Sad sam probao i da mu dodam konkretne IP-jeve, pa ćemo da vidimo i da li to pomaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 25 Report Share Posted March 25 RUR ima sajt? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25 Author Report Share Posted March 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 26 Report Share Posted March 26 On 3/25/2024 at 9:46 AM, cali said: Ne znam da li je još neko prijavio, ali od poslednjeg apgrejda servera mi često nije otvarao sajt. Skapirao sam da je dešava samo kad sam na čunom wifi (MTS), flushovao sam DNS i za sada radi lepo. meni to nije pomoglo, a sve cesce mi se desava da zabaguje i nece da otvori forum uopste, eo bukv sad nisam mogao udjem 2-3 min desava se i sa mobilnog neta, i sa wifi-a, i preko telefona i preko mac-a i preko windowsa, i ovo je jedini sajt gde mi se to desava sta koj k laki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26 Author Report Share Posted March 26 3 hours ago, mladenq said: meni to nije pomoglo, a sve cesce mi se desava da zabaguje i nece da otvori forum uopste, eo bukv sad nisam mogao udjem 2-3 min desava se i sa mobilnog neta, i sa wifi-a, i preko telefona i preko mac-a i preko windowsa, i ovo je jedini sajt gde mi se to desava sta koj k laki! a ajde probaj kad nisi ulogovan? tipa otvori private browser i onda? ako ti izbacuje neku DNS grešku, to je do servera - neki fakap je tu i izgleda da nema drugog rešenja dok se ne populišu svi DNS-ovi svugde. ako ti izbacuje neku drugu grešku reci koju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29 Author Report Share Posted March 29 On 3/26/2024 at 2:45 PM, mladenq said: meni to nije pomoglo, a sve cesce mi se desava da zabaguje i nece da otvori forum uopste, eo bukv sad nisam mogao udjem 2-3 min desava se i sa mobilnog neta, i sa wifi-a, i preko telefona i preko mac-a i preko windowsa, i ovo je jedini sajt gde mi se to desava sta koj k laki! jel se sredilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 29 Report Share Posted March 29 izgleda da si ga uplasio! nisam nesto puno ulazio ovih dana, ali mislim da nije zabolo nijednom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29 Author Report Share Posted March 29 34 minutes ago, mladenq said: izgleda da si ga uplasio! nisam nesto puno ulazio ovih dana, ali mislim da nije zabolo nijednom idemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9 Report Share Posted May 9 Jebeni tapatalk je poceo da ubacuje random reklame preko celog ekrana kad se koristi forum. Moracu da prredjem na mobilnu verrziju, nadam se da je upotrebljivo u browseru na fonu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9 Author Report Share Posted May 9 36 minutes ago, Dule_smor said: Jebeni tapatalk je poceo da ubacuje random reklame preko celog ekrana kad se koristi forum. Moracu da prredjem na mobilnu verrziju, nadam se da je upotrebljivo u browseru na fonu. to već nema veze sa nama! a mobilna verzija pa probaj, meni deluje ok, ali ja nisam neki fan tapatalka inače, pa je meni mobilna verzija preko fona svakako default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 9 Report Share Posted May 9 Da, Tapatalk je od pre jedno nedelju-dve postao neupotrebljiv - aj što ima reklame preko cele strane nego što ima i 16 reklama da pređeš na plaćenu verziju jedna ispod druge 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 11 Popular Post Report Share Posted July 11 @Lucky nasao sam bug na forumu ovde pise Popular Posts umesto UnPopular Posts (posto u zbiru imaju 24 minusova) 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 11 Report Share Posted July 11 Reky, ingejdžment je ingejdžment, sabiraju se samo apsolutne vrednosti, zašto uvek ja moram da objašnjavam kako stvari funkcionišu u modernom svetu i na internetima? :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 11 Popular Post Report Share Posted July 11 aaaaa hoces da kazes da lakiju nije bitno sta se pise na forumu vec samo da pici kontent? MOJE LOSE 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 11 Report Share Posted July 11 Pa da, tehnički, Laki je "content-machine" a Zverko "engagement-machine". :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11 Author Report Share Posted July 11 nisam razumeo kakva je tačno moja uloga ali ćemo svakako otvoriti tiket za ovo što reki prijavljuje pa će support tim proveriti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 24 Report Share Posted July 24 Ovo nešto do Supernove, ili onog MS/Crowdstrike slučaja, ali forum već par dana svako malo nešto zeza, ne može da se otvori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24 Report Share Posted July 24 Laki zaboravio da otkuca systemctl restart apache2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24 Author Report Share Posted July 24 meni radi normalno, jel još neko primetio neki problem? mts internet je u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 24 Report Share Posted July 24 (edited) ni ja nisam mogao da otvorim forum jedno 4-5x, u poslednjih isto toliko dana sbb edit: evo i danas Edited July 25 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted August 6 Popular Post Report Share Posted August 6 On 7/24/2024 at 3:40 PM, Lucky said: meni radi normalno, jel još neko primetio neki problem? mts internet je u pitanju. Meni ne radi bas najbolje. Imam ogranicen broj reakcija 😄 1 2 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts