Jump to content

УСПЕСИ НАШЕГ ДРУШТВА

Recommended Posts

2 hours ago, daniiL said:

Sad ne znam koliko je tacno, negde sam procitao da vestacenje gps auta odstupa ne bas malo u odnosu na ono sto je murija zvanicno izjavila. Sad to ne znaci da su ovi nevini ali daje municiju advokatima odbrane.

pazi, ovi negiraju krivicu, na kolima se ispostavilo da nije krv od danke i na kraju krajeva nema tela znači ne može niko da kaže da je ubijena (gledajući striktno zakon).  stvarno ne znam na osnovu čega bi bilo koji sudija presudio da su oni krivi. 

• Upvote (+1) 1

Ko i za Miškovića :tf: 

Šta najbolji student u istoriji svih studenata prava započne to ne može da propadne

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

• 3 weeks later...

Šta znam, nekako mi za ovaj topic... 

https://www.blic.rs/vesti/hronika/novi-detalji-obracuna-na-cukarici-mladic-drzao-rukama-vrata-da-se-odbrani-napadaci/mq42m9n

NAPRAVILI RUPU NA VRATIMA IGRAONICE Novi detalji ubadanja mladića (23): Četvorica nasrnula na njega, policija traga za njima
L. T. (23) izboden nožem u igraonici za gejmere na Čukarici

Rukama držao vrata pokušavajući se odbraniti od napadača

L. T. (23) koji je u noći između nedelje i ponedeljka izboden nožem u poznatoj igraonici za gejmere na Čukarici, pokušao je da se odbrani od napadača tako što je rukama držao vrata, a njih četvorica su, kako se nezvanično navodi rukama i nogama uspeli da naprave rupu u vratima i kroz nju ga napadnu.

Pretpostavljam da pišu igraonica za gejmere da bi napravili razliku u odnosu na igraonicu za malu decu 🙂 

• Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

On 10/18/2024 at 6:18 PM, SATAN said:

Замисли да је рекао да је играо Постал 2

već vidim Vučića kako piše direktno Steamu da sklone igru! Pošto bi mu jelda teško bilo da izvali ko je zapravo napravio 🙂

inače, večernje novosti su krenule da koriste chatGPT, pošto stvarno sumnjam da je neko tamo umeo da napiše ovaj deo teksta, da ne pričamo što se pretvorio u review igre :)) ono prompt "opiši valorant za ljude preko 65+ koji čitaju štampane novine"

image.png

https://n1info.rs/vesti/decak-povredjen-u-saobracajnoj-nezgodi-udarili-ga-autom-i-pobegli/?comments

Dečak povređen u saobraćajnoj nezgodi: Udarili ga autom, pa pobegli

Desetogodišnji dečak povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 20.30 časova dogodila na Novom Beogradu. Iz Hitne pomoći za N1 rekli su da je dete prevezeno u Urgentni centar.

• Like +1 1