Lucky Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Ajd' kao ide evropsko, biće svetsko i tako to 🙂 Kakva utakmica protiv Turaka, pazi kad izgubiš 20 poena sa poluvremena i dođeš do toga da ti izjednače 2 min pred kraj :(( A bilo je i ovo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 kad su nas krali standard kao i uvek u Turskoj, bilo je očekivano. Ozbiljno je ovo utegao Pešić za 20 dana, stari lisac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2022 Author Report Share Posted August 29, 2022 6 hours ago, Highl1 said: kad su nas krali standard kao i uvek u Turskoj, bilo je očekivano. suđenje je bilo stravično ... verovatno više na našu štetu ali ne mogu da kažem da su i Turci prošli bez nekih sjajnih odluka i na njihovu štetu. ali mimo toga nije da se nismo ispromašivali kao carevi kad su turci napravili onu 12-0 seriju na početku drugog poluvremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 ajde sto smo promasili nego nismo znali da branimo sut za 3 celu cetvrtinu, pri cemu mi se cini koliko sam uspeo da pratim da te trojke nisu bile bas nerezonske, i na to kad se nadovezu kojekakve sudijske odluke za tehnicke greske, faluovi u napadu, jokic koji daje koseve pod faulom skoro stalno, ovo u drugom poluvremenu je licilo sve samo ne na kosarku ali opet je dobro, jer kao ekipa su dali znak da imaju neku vrstu stabilnosti da izguraju do kraja, da se presaberu, i nakon propustene velike prednosti gledao sam u kaficu sa drustvom, pa nisam video da li smo napravili neki incidentni faul kada su ovi bili u seriji, to je nekako bio nas trejdmark tokom godina , da tako presecemo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 3, 2022 Report Share Posted September 3, 2022 danas opet nova sesija stiskanja guzova sat vremena u cugu, jedva cekam! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2022 Author Report Share Posted September 5, 2022 Ja ne znam šta je sa ovim košarkašima, bio sam na putu pa nisam najbolje ispratio ceo meč, ali opet sa +20 na poluvremenu dolaze u neizvesnu završnicu i to ko zna koji meč za redom. dosta se oni tu zezaju, ali svakako ne koliko slovenci protiv bih i naravno gruzijci i turci :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2022 Author Report Share Posted September 5, 2022 OK, scenario nam je poznat. Idemo na poluvreme sa +30 da bismo se spremili za neizvesnu završnicu 2 min pred kraj 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Slabo predvidjas Laki, dobismo +30...nego jel videste sto Ukrajina kida, bice kao na Evroviziji 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2022 Author Report Share Posted September 5, 2022 10 minutes ago, Dule_smor said: Slabo predvidjas Laki, dobismo +30...nego jel videste sto Ukrajina kida, bice kao na Evroviziji 😄 ćuti dobro je, malo sam se zapitao na početku drugog poluvremena, ali samo na kratko 🙂 A za UKR sam i ja iznenađen, čekam bukvalno isti scenario 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2022 Author Report Share Posted September 6, 2022 Dobro je, malo sam se uzentao u dva navrata. Dobro ispade na kraju! Ahahaha vučicu pederu :)) bas kad kalina priča! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 (edited) koliko je istovremeno smesno i tuzno ovo sa crnjama u reprezentacijama gde im nikako nije mesto, ajoj =c kao neka kvazi "inkluzivnost" ili na koju god vec debilnu pricu idu, a u stvari ocigledna/prikrivena definicija ropstva i izrabljivanja gde crnja dolazi da pokrije neku kljucnu poziciju koja fali timu i da im bude magarac na kog mogu da se oslone, da gine za nekog sa kim nema nikakve veze kroz istoriju, kulturu, jezik, bilo sta bukvalno utrkivanje ko ce da ima boljeg crnju majmunceta pleja u reprezentaciji, pa ako nemas onda si zatucan jer nisi inkluzivan, a i sranje ti repka pride. na stranu sto to vise nije nacionalni tim nego vise neka corba, pa kao moze sve da se ubaci Edited September 8, 2022 by digrejzo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 zar se to nije isto radilo sa crnjama u repkama i pre nego sto je krenula ova histerija o inkluzivnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 Jesmo mi prvi u grupi i ako izgubimo od Poljaka? Imam karte za osminu finala, ali samo za C4 vs D1 i C2 vs D3. Ne gleda mi se bas trecerazredni basket, samo Jokic mvp. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 Na b92 piše da smo drugi ako izgubimo od Poljske i igramo sa Hrvatskom. A u slučaju pobede smo prvi i idemo na Italiju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 Osvajamo. Necu morati da se laktam sa tapkarosima za vikend ipak. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2022 Author Report Share Posted September 8, 2022 Šteta nije bila treća stotka 🙂 Sad na italijane, valjda ćemo biti dobri 🙂 7 hours ago, digrejzo said: koliko je istovremeno smesno i tuzno ovo sa crnjama u reprezentacijama gde im nikako nije mesto, ajoj =c kao neka kvazi "inkluzivnost" ili na koju god vec debilnu pricu idu, a u stvari ocigledna/prikrivena definicija ropstva i izrabljivanja gde crnja dolazi da pokrije neku kljucnu poziciju koja fali timu i da im bude magarac na kog mogu da se oslone, da gine za nekog sa kim nema nikakve veze kroz istoriju, kulturu, jezik, bilo sta bukvalno utrkivanje ko ce da ima boljeg crnju majmunceta pleja u reprezentaciji, pa ako nemas onda si zatucan jer nisi inkluzivan, a i sranje ti repka pride. na stranu sto to vise nije nacionalni tim nego vise neka corba, pa kao moze sve da se ubaci ma kakvi, nema veze sa tim, ovo što kaže i mladen. odavno su imali crnje za plejeve, mislim da termin inkluzivnost nije ni bio na zapadu zastupljen a kamoli kod nas, baš je neko od komentatora i pričao o tome pre koju nedelju. kao "nemaju" svoje pa uzimaju ove škart NBA šoder likove da im igraju kao plejevi. izuzetno mi je drago što nismo nikad krenuli tim pravcem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 Jerli moze neki free livestream za danas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 verovatno ima boljih, ali meni je par puta ovo radilo fino - http://www.sdw-net.me/ , ispod logoa gore levo izaberi "live sports", pa bude solidan broj strimova kad krene utakmica naravno, savetujem adblock, privacy badger i slicne addonove sto blokiraju popapove, reklame i te slicne odvratne gluposti koje se trigeruju pre gledanja. cisto da se ogradim ako ti pozadina bude neka gola riba odjednom (mislim, druga gola riba, ne ona koju si vec stavio kao pozadinu ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 I čisto treba napomenuti da ako gledaš iz Nemačke vrlo bi bilo preporučljivo da to radiš preko VPN-a jer su vrlo revnosni u slanju kazni za gledanje divljih strimova sportskih događaja. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 5 hours ago, Dule_smor said: Jerli moze neki free livestream za danas? Kupis NordVPN i Eon TV - radi kao sat, sve regularno Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 šta sve pogadjaju ovi ludi Italijani Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 Nego ovi slepci jedan kršten napad nisu organizovali. Ide se ili na trojku/individualne akcije i skok u napadu, ili na faul. Jedan napad nije bio sa pasevima, ulaskom u reket i dvojkom. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 Nek puse kurac bas i oni i Pesic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 al' me udarila neka depresija jaka, jebem ti =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted September 11, 2022 Report Share Posted September 11, 2022 Koji k je Pešić tu radio? Ni napada ni odbrane, kao pet majmuna s loptom, trče okolo dok jedan ne šutne i onda moli boga da uđe ili Jokić da uhvati. Jebem ga u strategiju. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts