Nikolasi Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Izuvač obuće cena 200 din tel 0629610022 Brzo, lako i efikasno...ovo vam sigurno treba šaljem postekspresom https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 11, 2022 Popular Post Report Share Posted August 11, 2022 sad si vec poceo da izmisljas proizvode 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 vau. meni se sviđa. kako radi? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 mene zanima da l' ovo pokriva sve brojeve obuce ili u ponudi imas i manje modele za decu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Drale, nije valjda dotle došlo da ne možeš da se saviješ da skineš cipele :c QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 ovo me podseća na ono za blato što ima ispred vrata svaka kuća na selu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 i mene zanima kako se ovo koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Au koji ste likovi iz kruga dvojke :) staneš jednom nogom na ovaj puno drvo spušteni deo, drugu u onaj prorez petom i povučeš nogu i skineš opanak. Onda zameniš nogama mesto.:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 zvuci kao da bi onda to mogao da uradis i bez ovog izmisljenog proizvoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 27 minutes ago, reki said: zvuci kao da bi onda to mogao da uradis i bez ovog izmisljenog proizvoda pa ako imaš opanak ne možeš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 pardon, nisam skapirao da je to za opanke! @Nikolasi jesi razmisljao te proizvode od drveta malo da ulepsas, neko lakiranje, mozda i neko rezbarenje na njima, to bi im sigurno diglo cenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Druye, proizvod za opanke, ko nosi opanke a nervira se što je jeftino i nije lakirano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 nije daleko momenat kada ce u KC grad i vracaru nositi opanky You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 ne moz to je previse, oni gumaci cizme sa cvetovi su bili ok, ali opanak dirka u zicu preduboku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 9 minutes ago, G!!! said: ne moz to je previse, oni gumaci cizme sa cvetovi su bili ok, ali opanak dirka u zicu preduboku ček ček, postoji već ovo 😄 adidas yeezy foam runner je naziv modela, ako neko hoće da googla ili ne daj bože da kupi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 1 hour ago, togFU said: adidas yeezy foam runner je naziv modela, ako neko hoće da googla ili ne daj bože da kupi haha videh ovo da neki lik nosi na plaži najjača stvar, najgore od oba sveta :)) nije papuča da možeš lako da je skineš ali ima rupe da ti uđe voda, pesak, šta god :)) to mi je možda broj 2 nošenje nečega na nogama, šampion mi je neki car na aerodromu koji nosi neke balenciaga isto ovako "svemirske" ali ih je pretvorio u papuče tako što je zadnji deo nagazio pa ga onako savio na unutra i onda tako ide! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts