Jump to content

Kometa topik

Recommended Posts

ahaha koji vrh πŸ˜„

Kako se samo sete, mora ali MORA da postoji neki car koji smislja ovo.

E da, ako moze predlog, no twitter links, jer twitter je debilana

Β 

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

15 hours ago, Zwerko said:

A jbg, sad ne moΕΎ Linkedin, oni su retardi, ne moΕΎe Twitter, to je debilana, pa Ε‘ta onda ostaje kao kredibilni izvori, Blic/Kurir/Informer? πŸ™‚

НСдСљни гласник Π–Π΅Π½Π° Ρƒ Π¦Ρ€Π½ΠΎΠΌ ΠΈ Π˜Π½Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ€ ЕвропскС КомисијС ΠΎ Ρ™ΡƒΠ΄Ρ†ΠΊΠΈΠΌ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠΌΠ°.Β 

Eye of the Beholder

23 hours ago, Dule_smor said:

Elem, evo Laki, nisam zaboravio. Mislim da je ova vest prigodna da zapocnemo nov topik u kome ce se kaciti vesti koje pokazuju sveΒ apsurde nase civilizacije i dokazuju da je kometa jedino resenje.

Hvala ti dobri dule, drago mi je da imamo ovaj topic i da na kraju godine organizujemo izbor RUR kometa 2022! πŸ™‚

22 hours ago, f4ts0 said:

Kako se samo sete, mora ali MORA da postoji neki car koji smislja ovo.

ovo ti garantujem da su se setili na osnovu mimova. pa cirkuliőe onaj na tu foru već jedno 4-5 godina

Screenshot 2022-07-24 at 13.43.35.png

6b6bxz.jpeg

tipa ovako neΕ‘to

1 hour ago, SATAN said:

Π—Π°Ρ‚ΠΎ ΡˆΡ‚ΠΎ Π±ΠΈΡ… Π±ΠΈΠΎ ΠΈΠ·ΡƒΠ·Π΅Ρ‚Π½ΠΎ NON PC Π° ΠΎΠ²ΠΎ сС Π²ΠΈΠ΄ΠΈ ΠΏΠ°Π»Π±ΠΈΠΊ Ρ‚Π°ΠΊΠΎ Π΄Π°... πŸ˜‰

ali ovde nema niΕ‘ta "tajno" - ovo su sve legit linkovi veΔ‡ objavljenih članaka u "legit" medijima? πŸ™‚

16 minutes ago, Lucky said:

ali ovde nema niΕ‘ta "tajno" - ovo su sve legit linkovi veΔ‡ objavljenih članaka u "legit" medijima? πŸ™‚

Da, ali komentari na te linkove mogu biti protumačeni kao "govor mržnje" : DDD

Da se ispravim, ne "mogu biti", nego u Satanovom slučaju to je skoro pa sigurno πŸ˜„. Plus kao Ε‘to je veΔ‡ napisano,Β imamo mi naΕ‘u NataΕ‘u - rotirajteΒ slovo "N" za 90 stepeni, koje slovo vidite? :tf:Β 

Edited by togFU
  • Like +1 1
  • Haha (+1) 1

3 hours ago, togFU said:

Da se ispravim, ne "mogu biti", nego u Satanovom slučaju to je skoro pa sigurno πŸ˜„. Plus kao Ε‘to je veΔ‡ napisano,Β imamo mi naΕ‘u NataΕ‘u - rotirajteΒ slovo "N" za 90 stepeni, koje slovo vidite? :tf:Β 

Π’Π΅Ρ€ΠΊΠΎ јС наш Π΄Ρ€ΡƒΠ³ ΠΊΠ°ΠΊΠ°Π² Π³ΠΎΠ΄ Π΄Π° јС, Π Π£Π ΠΎΠ²Π°Ρ† јС Π°Π»ΠΈ јС Π½Π° списку свакако.

Ова Ρ‚Π΅ΠΌΠ° јС јавна, Ρ‚Π΅ ΠΌΠΈ јС Π½Π΅ΠΏΡ€ΠΈΡ˜Π°Ρ‚Π½ΠΎ Π΄Π° износим својС Ρ‚ΠΎΠ»Π΅Ρ€Π°Π½Ρ‚Π½ΠΎ ΠΌΠΈΡˆΡ™Π΅ΡšΠ΅Β πŸ˜³Β , ја сам ΠΊΠ°ΠΎ свСтски Π³Ρ€Π°Ρ’Π°Π½ΠΈΠ½ ΠΈ Ρ‡ΠΎΠ²Π΅ΠΊ ΠΎΡ‚Π²ΠΎΡ€Π΅Π½ΠΈΡ… ΡΡ…Π²Π°Ρ‚Π°ΡšΠ° ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ² Π³ΠΎΠ²ΠΎΡ€Π° ΠΌΡ€ΠΆΡšΠ΅, Π΄ΠΈΡΠΊΡ€ΠΈΠΌΠΈΠ½Π°Ρ†ΠΈΡ˜Π΅ ΠΈ НЕ Π”ΠΠˆ Π‘ΠžΠ–Π• насиља.

:tf2:

• Haha (+1) 1

Eye of the Beholder

7 hours ago, togFU said:

Kad li smo postali u tom fazonu da vodimo računa o tome ne znam πŸ™‚

Limit na zooloΕ‘kom je uvek bio uveden viΕ‘e iz "elitističkog" fazona nego kao "zaΕ‘tita od nataΕ‘e kandiΔ‡" :))

1 hour ago, manson said:

a ovo? πŸ™‚

Β 

zamiΕ‘ljam ovako neΕ‘to kod nas u 95 ili 16 πŸ™‚Β 

Β 

ili u 50-ici :tf:

Β 

10 minutes ago, Lucky said:

ne znam, ovo je viΕ‘e dule da odredi da li je za kometu πŸ™‚ @Dule_smor

Β 

moze, mada je vise za niggtards topic, jerli tako Kili?

srpskivojnik-3.jpg