Lucky Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 15 minutes ago, Zwerko said: Nisu još ova regularna kola, ali znam da Tesla ima one over-the-air softvare updates, ne znam kako se tačno povezuju, ali bih rekao da je neki modem ugrađen i da se to povezuje po automatizmu. Verujem da će i ovi ostali krenuti u tom smeru, a pogotovu kako se kreće ka električnim vozilima jer će to biti dodatni "feature". naravno, sve je ovo tesla započela, nanu li im njihovu! 28 minutes ago, Dule_smor said: bmk da da jem 300 evra bukvalno ni za sta, tj za 5 minuta DL mapa...ionako Audi navigacija nije user friendly, nema touch skrin nego vrtis onaj tockic kao debil, jako prakticno dok covek vozi a nema u tom tvom android auto? apple carplay šta već imaš od telefona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Samo da znate da 500L restajling od 2017. naovamo ima Android auto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 18 minutes ago, voodoo_ said: Samo da znate da 500L restajling od 2017. naovamo ima Android auto pa kad je to Fiat, ozbiljan auto! im'o i renegade isto, čak i mogućnost da updateuješ softver preko USB-a u kolima, ja se šokn'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Taj mi je sledeći pik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 13 hours ago, Dule_smor said: E dajte te likove za mape da mi srede, ove seronje ovde u Audi servisu traze 300 jura samo za update mapa. daj im felne Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 ah da, stare felne i gume ne mogu ni za 200 jura da zavaljam, serem im se u ekonomiju i sve bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Imaš aftermarket za android auto, bolje na to da daš 300e nego na update default pizdarija. A za felne probaj fb marketplace recimo, ako nisi već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Ok, videcu...probah E-bay za felne, javili mi se samo neki prevaranti lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Nemoj molim te after market na A7, ipak to nije Nissan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 3 hours ago, voodoo_ said: Taj mi je sledeći pik! Renegade? Dobar aVto ali nisam siguran da će ti veličina gepeka odgovarati jerbo imaš troje dece. Mimo toga sve preporuke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Mozda za zenin auto Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted July 25, 2022 Popular Post Report Share Posted July 25, 2022 op op, nisam znao da je gospodin vudu umalo pa iskorenio problem negativnog prirodnog prirastaja u srba! SAMO ROKAJ VUDU CARE o/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Slaba vajda, i ženina i moja braća i sestre imaju ukupno nula dece 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Zato ti da zaokruzis na 5 lepo kad vec od nas ostalih nema vajde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 2 hours ago, voodoo_ said: Slaba vajda, i ženina i moja braća i sestre imaju ukupno nula dece 😞 Isto i kod mene, jedino što ja nemam svojih braće i sestara 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 On 7/25/2022 at 2:20 PM, voodoo_ said: Slaba vajda, i ženina i moja braća i sestre imaju ukupno nula dece 😞 Da im nisi obecao po Punto za svako dete? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 voodoo_ jebe srcem, zato je tako uspešan 🙂 Elem, Teslu prozivaju jer traži $4.500 od vlasnika automobila da softverski otključa pun kapacitet baterije, koji dodaje 130km dometa. https://electrek.co/2022/07/26/tesla-ransom-customer-over-80-miles-battery-range/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 1 hour ago, Jose Jimenez said: voodoo_ jebe srcem, zato je tako uspešan 🙂 Elem, Teslu prozivaju jer traži $4.500 od vlasnika automobila da softverski otključa pun kapacitet baterije, koji dodaje 130km dometa. https://electrek.co/2022/07/26/tesla-ransom-customer-over-80-miles-battery-range/ haha, pa dobro, ispali su baš debili, ali ipak imaju neku "podlogu" u tom softverskom zaključavanju baterije za različite modele vozila. no kad je ovaj priložio dokaz da je kupio s90 i to sve nije trebalo da i dalje vrte istu priču. ali ko zna koji je tamo "đura" radio na servisu tog dana koji nema pojma. jedini glavni problem je što je bio potreban twitter da bi se stvari rešile kako je trebalo u startu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts