G!!! Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 najveća meni poznata slatko slana poslastica su bili štapići (grickalica) i eurokrem/cipiripi, pa ti pukne štapić a polovina ostane u kremu pa se smoriš kao pašteta, što bi se reklo 90ih mada kada bolje razmislim, bile su te neke kifle sa kremom, i kifla je nekako uvek bila slankasta, ali nije bila zalivena solju kao ove iz futoga a bile su svuda one kao velike krofne sa džemom, a od džema ostalo samo koliko su obrisali malu kašicu po krofni, pa se opet smoriš kao pašteta i na kraju dođeš kući i za klopu, pašteta sa ajvarom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 Nekada sam isao biciklom kod baba i deda po voce/povrce/sveze i suvo meso/kinder jaje/sok od zove, a danas idem u: Spoiler 😪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 4 hours ago, Dende said: Nekada sam isao biciklom kod baba i deda po voce/povrce/sveze i suvo meso/kinder jaje/sok od zove, a danas idem u: Hide contents 😪 i jel si nastokovao Lane! 7 hours ago, reki said: hej lucky, mogao bi neki topik o hrani da se otvori, sa receptima forumasa, da vidimo kako se hranimo. meni prvom ponestaje ideja sta da jedem pa ti otvori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 22 hours ago, togFU said: inace poznato mi je ovo o cemu @manson pise, lepinja sa tim kao umakom, bilo vrh ali se brzo zatvorio taj crveni kiosk ako se dobro secam I ti si išao u osnovnu u Padinjaku? 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 29 minutes ago, manson said: I ti si išao u osnovnu u Padinjaku? 🙂 da... zapravo ne, išao sam u treći razred osnove u Ivanjici, tamo je bio takav crveni kiosk. posle od 4. razreda u NS (nije Futog jebiga) a onda smo se preselili u Togfu negde na kraju osmog razreda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 4 hours ago, Lucky said: i jel si nastokovao Lane! Ima mljevenog i u komadu u dovoljnim kolicinama da leci nostalgiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 On 6/16/2022 at 8:59 PM, Dende said: Ima mljevenog i u komadu u dovoljnim kolicinama da leci nostalgiju! ako, pošto realno ta plazma ni za šta drugo nije :)) ja sam je vol'o u mleku umočenu, to mi je nekako jedino bilo prihvatljivo, ovako "suvu" nikad nisam razumeo što je ljudi jedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 jesam ja lud ili su promenili recept za plazmu? tipa, ima hrskavo nesto unutra (pored samog keksa jel), kao keks hrskne, ali bude jos nesto hrskavo. kao tipa crunch cokolada sto ima hrskavu komponentu, ne znam kako dobjasnim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Убацили су парче дехидрираног сендвича, да народу буде милије. 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 15 hours ago, digrejzo said: jesam ja lud ili su promenili recept za plazmu? tipa, ima hrskavo nesto unutra (pored samog keksa jel), kao keks hrskne, ali bude jos nesto hrskavo. kao tipa crunch cokolada sto ima hrskavu komponentu, ne znam kako dobjasnim hm, ne bi trebalo, možda ti je zapala neka bajatija ili tako nešto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 21, 2022 Report Share Posted June 21, 2022 Danasnja Plazma nije ni "P" od one stare, kao i sve drugo offc.... mislim da se to najvise oseti kad se hrsa plazma-torta koja je nekada bila gusta ko pesak i9 jakog izrazitog ukusa dok je ovo danas bezukusno govno, kakav god receopt da koristis...... Ja ne znam da li ISTA ima isti ukus kao pre 30 godina od tih konditorskih i sl. proizvoda...... 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2022 Report Share Posted June 21, 2022 52 minutes ago, fatboy said: Danasnja Plazma nije ni "P" od one stare, kao i sve drugo offc.... mislim da se to najvise oseti kad se hrsa plazma-torta koja je nekada bila gusta ko pesak i9 jakog izrazitog ukusa dok je ovo danas bezukusno govno, kakav god receopt da koristis...... Ja ne znam da li ISTA ima isti ukus kao pre 30 godina od tih konditorskih i sl. proizvoda...... naravno da se menjaju recepture - bilo bi zanimljivo videti na ovim pakovanjima retro da li je neko sačuvao pa da vidimo šta piše šta je bio sastav. gomila stvari se sada i uvozi koja nije pre a i to donosi razliku, tipa čokoladni preliv više ne mute kod nas nego uvoze od preko, a i kad su mutili kod nas pitanje je dal je kakao iz albanije ili brazila dolazio i tako to. ima tu neki QA ali vrlo skroman za sve te stvari 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 21, 2022 Author Report Share Posted June 21, 2022 Uvek se nešto muti Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2022 Report Share Posted June 21, 2022 6 hours ago, absolute said: Uvek se nešto muti nadalina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 On 6/21/2022 at 9:39 AM, fatboy said: Danasnja Plazma nije ni "P" od one stare, kao i sve drugo offc.... mislim da se to najvise oseti kad se hrsa plazma-torta koja je nekada bila gusta ko pesak i9 jakog izrazitog ukusa dok je ovo danas bezukusno govno, kakav god receopt da koristis...... Ja ne znam da li ISTA ima isti ukus kao pre 30 godina od tih konditorskih i sl. proizvoda...... kao mali nisi pusio u pio pa su ti i tastebuds bili osetljiviji 🙂 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Neptune Posted June 23, 2022 Popular Post Report Share Posted June 23, 2022 Moji "na selu" još uvek domaći paradajz gaje, tu se najviše vidi razlika između domaće i industrijske hrane. Jes' da ga krvlju zalivaju i pola uvek propadne, ali kad odsečeš pljosku pa staviš na sendvič, nema ništa bolje, i ne može da se poredi sa ovim mokrim sunđerom što "nam prodaju" na pijaci i u marketu. 4 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Ima par likova sto furaju autohtona domaca i strana semena za paradajze...... ludilo kakvog su ukusa, uzimao sam od njih sveze...... neke sorte su fazon 1-1.5kg u JEDNOM paradajzu, socno do besvesti, miris i ukus bas onaj koji me vraca u 80te..... po pijaci i prodavnicama vise ni ne gledam to povrce.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted June 23, 2022 Popular Post Report Share Posted June 23, 2022 24 minutes ago, Neptune said: Moji "na selu" još uvek domaći paradajz gaje, tu se najviše vidi razlika između domaće i industrijske hrane. Jes' da ga krvlju zalivaju i pola uvek propadne, ali kad odsečeš pljosku pa staviš na sendvič, nema ništa bolje, i ne može da se poredi sa ovim mokrim sunđerom što "nam prodaju" na pijaci i u marketu. Odlicna upotreba znakova navodnika 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 2 hours ago, Neptune said: Moji "na selu" još uvek domaći paradajz gaje, tu se najviše vidi razlika između domaće i industrijske hrane. Jes' da ga krvlju zalivaju i pola uvek propadne, ali kad odsečeš pljosku pa staviš na sendvič, nema ništa bolje, i ne može da se poredi sa ovim mokrim sunđerom što "nam prodaju" na pijaci i u marketu. ima i dalje na pijaci da se nađe ok paradajz samo moraš da znaš od koga kupuješ i da izbegneš preprodavce. u prodavnicama odavno nema dobrog paradajza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2022 Author Report Share Posted June 23, 2022 95% je preprodavaca, jedino rano ujutru kad dođeš ponekad možeš neku bakicu da zatekneš u nekom šteku što prodaje nešto što bi moglo da bude ono što podrazumevamo kao domaće :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 mala blasfemija - ovde ubelgiji je bolji paradajz. Ima maksi paradajz - bljutavo I ima da se bira od 3-15 eur/kilo....ali vec za 3/4 moze da se nadje top P.S i paprka je bolja 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 23, 2022 Popular Post Report Share Posted June 23, 2022 ostani tamo kad ti je bolja 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2022 Author Report Share Posted June 23, 2022 Ne pominje Igor krastavac, al znamo svi da mu je on najbolji Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 1 hour ago, absolute said: 95% je preprodavaca, jedino rano ujutru kad dođeš ponekad možeš neku bakicu da zatekneš u nekom šteku što prodaje nešto što bi moglo da bude ono što podrazumevamo kao domaće :c zavisi na kojoj pijaci... na kaleniću je npr tako, na đermu i dušanovačkoj nije, na cvetku je 50/50 itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 1 hour ago, absolute said: Ne pominje Igor krastavac, al znamo svi da mu je on najbolji kuržet, kuržet! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts