Dule_smor Posted April 13, 2022 Author Report Share Posted April 13, 2022 Lol pa ja imam vec sigurnosni sraf, vidi se na onoj jednoj slici da je jedan razlicit, imam nastavak za njega u gepeku...doduse sto kaze Kili, to svaki lvl 2 lopov moze da skine verovatno...a ovo sto je Togfu okacio su samo plasticni poklopci, imao sam i njih, pasuju na stare original audi felne, ali na ove nove ne pasuju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Dovoljno ti je onda to, i samo nemoj parkirati na Ceraku 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2022 Author Report Share Posted April 13, 2022 A ni na Medaku i Karaburmi, jerli tako Kili i Reki! Btw, ako dolazim kolima tamo uzecu neku garazu u SDu dok sam na odmoru...sad da ovde ugradjujem neke alarme i kurce/palce je glupo po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: Lol pa ja imam vec sigurnosni sraf, vidi se na onoj jednoj slici da je jedan razlicit, imam nastavak za njega u gepeku...doduse sto kaze Kili, to svaki lvl 2 lopov moze da skine verovatno...a ovo sto je Togfu okacio su samo plasticni poklopci, imao sam i njih, pasuju na stare original audi felne, ali na ove nove ne pasuju Onda si bezbedan! 1 hour ago, Dule_smor said: A ni na Medaku i Karaburmi, jerli tako Kili i Reki! Btw, ako dolazim kolima tamo uzecu neku garazu u SDu dok sam na odmoru...sad da ovde ugradjujem neke alarme i kurce/palce je glupo po meni Opa, imate garaze u SD-u Uzmi kasko ili ugradi tracker u auto i boli te uvo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 ako ga parkiras u garazi u sd, da li si ga uopste i kupio? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2022 Author Report Share Posted April 13, 2022 Imam vec full kasko, al ne bih da se cimam sa nemackom birokratijom posle niti da ostanem bez kola dok sam u Srb Ahaha Reki car...ofc preko dana idem na kafu kolima u centar i parkiram preko puta baste kafica! Inb4, na kafu, sure thing 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: ovo sto je Togfu okacio su samo plasticni poklopci, imao sam i njih, pasuju na stare original audi felne, ali na ove nove ne pasuju Hm... Kako ovo? Mislim, znam da postoje razliciti precnici centralnog otvora, ali ako ti ove felne pasuju 100% kao fabricke, onda bi trebalo da pasuje i cep... Osim ako si na fabrickim imao kao onaj "cvet" sto imaju neke audi felne... U svakom slucaju i da je razlicit precnik, opet moze da se nabavi taj poklopac... Probaj da se iscimas oko toga kad budes sledeci put menjao gume, jer naravno sad je cimanje skidati tocak samo da bi stavio cep... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2022 Author Report Share Posted April 14, 2022 Dada, nije samo poklopac vec kao cvet koji pokriva svaku rupu gde idu srafovi, zato ne pasuju...ma nebitno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 pa onda ti poklopci koje sam ja okačio (bez tih cvet dodataka koji pokrivaju šrafove) ODGOVARAJU ! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Vidiš da neće te da stavi čovek, a ne bih ni ja! Nađi neke tipa sa logoom Heroja 3 ili naravno grb srbije ili iskombinuj na svakom točku različit brending! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2022 Author Report Share Posted April 14, 2022 pa onda ti poklopci koje sam ja okačio (bez tih cvet dodataka koji pokrivaju šrafove) ODGOVARAJU ! :))Veroatno, ali takav centralni vec imam kao sto se vidi na slici...mislio sam sa cvet dodacima da pokrije sve rupe! Mada nebitno potpuno, bas ce neko da mi zagleda u rupe heh...nho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2022 Author Report Share Posted April 14, 2022 Znaci ladno su mi uvalili jednu falicnu felnu...sad primetih ovu malu nepravilnost, kad da nije lepo izlivena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Trebao si čelične od 20 evra i Tigar gume 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 И то два сета, да се не зајебаваш са скидањем гума за сезоне! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 10 hours ago, Dule_smor said: Znaci ladno su mi uvalili jednu falicnu felnu...sad primetih ovu malu nepravilnost, kad da nije lepo izlivena Das ist falsch! Sad je kasno, to si imao mogucnost prvog dana da se zalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 13 hours ago, Dule_smor said: Znaci ladno su mi uvalili jednu falicnu felnu...sad primetih ovu malu nepravilnost, kad da nije lepo izlivena prošla "radna garancija"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 15, 2022 Author Report Share Posted April 15, 2022 Das ist falsch! Sad je kasno, to si imao mogucnost prvog dana da se zalisPa ovo se vidi da nije ostecenje, niti je moglo da nastane na tom mestu...a prvi dan kad sam uzeo je pljustala neka kisa i zurih nazad na posao tako da i ne primetih...nebitno, ovo je bukvalno 1-2mm, nikakvu strukturalnu/funkcionalnu vaznost nema 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 A i ono, kažeš da ćeš dovoziti auto u Srbiju - posle 100km naših puteva će ti to biti najmanje oštećenje na felnama 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 15, 2022 Author Report Share Posted April 15, 2022 Ahaha...veruj mi, kvalitet ulica u Triru je katastrofa, kao kod nas...vidi se da je najstariji nemacki grad heh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 10 hours ago, Dule_smor said: 12 hours ago, killYg0r said: Das ist falsch! Sad je kasno, to si imao mogucnost prvog dana da se zalis Pa ovo se vidi da nije ostecenje, niti je moglo da nastane na tom mestu...a prvi dan kad sam uzeo je pljustala neka kisa i zurih nazad na posao tako da i ne primetih...nebitno, ovo je bukvalno 1-2mm, nikakvu strukturalnu/funkcionalnu vaznost nema samo kad budeš prodavao auto reci da baba što je vozila do crkve samo nedeljom auto nije baš najbolje videla i zakačila jednom prilikom stubić na crkvenom parkingu i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 A devetnaestice felne je stavila da maksimizuje obrtni moment kad driftuje ka crkvi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 39 minutes ago, voodoo_ said: A devetnaestice felne je stavila da maksimizuje obrtni moment kad driftuje ka crkvi nije nego je mangupi naložili da pošto joj je kraća desna noga pa nikad gas nije mogla da stisne više od polovine da će ovako sa većim felnama brže da stigne do crkve (u koju ide samo nedeljom, da podsetimo). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 On 3/18/2022 at 12:30 PM, dovlagsi said: Gume da, felne baš i ne. Za normalan automobil, koji nije terenac ili sportski, i za normalnog vozača - kineske kopije su odlične. Uostalom, lik ih valja već godinama i to na svim klasama vozila, sad je krenuo da radi i forged. Felna je mekša i kriviš je 100% ako zabodeš rupu, sem toga nema mane. Ne spada boja, ima zaštitu mašinski obrađenog aluminijuma, nema neke anomalije neočekivane. Možda sam ja imao sreće, al kažem lik ih baš dosta prodaje već godinama. Evo sad imamo i zvanicno. Da ne bi gledali ceo test: Alu -> Celicne po izdrzljivosti Alu original - > Alu kineske PK za kineze \o o/ @togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 Kao i uvek kod SAT emisija i segmenata moram da skrenem pažnju na PR momenat tako da iako verovatno u dobroj meri u pravu, sve te "testove" treba uzeti sa blagom rezervom, posebno recimo kad je dosta dominantno prikazan gumefelnedanko 🙂 plus i kadrovi snimaka felni u prodavnici i tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 kili jel ti glasaš za vučića čoveče? 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts