Popular Post manson Posted September 15, 2023 Popular Post Report Share Posted September 15, 2023 Tek sad provalio da mi istekla kartica koju koristim za internet gluposti, poslali mi mejlove Netflix, Amazon i Dizni, ne mogu da uzmu pare. Ko ih jebe, neću ni da reaktiviram :) jeste li ponosni na mene? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 15, 2023 Report Share Posted September 15, 2023 pa sad uzmi HBO, ionako je najbolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2023 Report Share Posted September 15, 2023 8 hours ago, manson said: Tek sad provalio da mi istekla kartica koju koristim za internet gluposti, poslali mi mejlove Netflix, Amazon i Dizni, ne mogu da uzmu pare. Ko ih jebe, neću ni da reaktiviram 🙂 jeste li ponosni na mene? sad tih 30 evra više upotrebi za roštilj i rakiju u kafani, odmah ćeš se bolje osećati! možda i stekneš nova prijateljstva, zabaviš se, opustiš! ovako si samo kod kuće za trosedom i gledaš stvari na ekranu, kvariš oči! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 29, 2023 Report Share Posted September 29, 2023 sad sam skontao da je ovaj neflix izbacio southpark iz ponude kakvi retosi, ugasio bih ga odmah, ali ga seruje pa za uzvrat dobijam HBO i Dizni 😛 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 28 Report Share Posted July 28 Zanimljivo. Dizni, Hulu i Maks u jednom paketu, za sada samo u USA https://www.theverge.com/2024/7/25/24205865/disney-plus-hulu-max-streaming-bundle-price-availability Ali, Prices start from $16.99 per month for an ad-supported tier (as opposed to the monthly $25.97 price to pay for each service’s ad-supported tier separately), or $29.99 per month to go ad-free (versus $47.97). Ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28 Report Share Posted July 28 10 minutes ago, manson said: Zanimljivo. Dizni, Hulu i Maks u jednom paketu, za sada samo u USA https://www.theverge.com/2024/7/25/24205865/disney-plus-hulu-max-streaming-bundle-price-availability Ali, Prices start from $16.99 per month for an ad-supported tier (as opposed to the monthly $25.97 price to pay for each service’s ad-supported tier separately), or $29.99 per month to go ad-free (versus $47.97). Ccc... Max inače prenosi Olimpijske igre i kod nas, što je zanimljivo, imaju tipa 40 prenosa u istom trenutku sa skoro svih živih nekih mečeva. Tako da pored RTS i Eurosport ima i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29 Report Share Posted July 29 Max je ozbiljno objasnio koliko je bolji od Netlix sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29 Report Share Posted July 29 Nisam neki korisnik plaćenih servisa pa ne znam ni sam tačno koji bi bio bolji od kojeg što se tiče UI i slično, ali mi deluje da je Netflix tu ipak na prvom mestu i po količini sadržaja a i po načinu serviranja, izgledu itd. Max je dobar, posebno sad za ovo sa OI, ali ceo program nije ništa bolji od Stremia koji je opet besplatan i za torente itd. Očekivao bih nešto više. Netflix na svakom koraku pokazuje da su u poslu već deceniju i više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 29 Report Share Posted July 29 Netflix opasno smara sa preporukama na pocetnoj strani, ali kada znas sta bi gledao, mozes dosta dobre (starije posebno) filmove i serije da nadjes, a koji nisu uopste "highlightovani". HBO max bih uzeo na keca dodatno, ali je u Svici blokiran, tamo je Sky, koji vecinu stvari ima samo na nemackom jeziku, ili bez engleskog prevoda, pa smara. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29 Report Share Posted July 29 Real Debrid sub + Kodi/Stremio + VPN (ako si van Srbije) i lagan si 😄 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29 Report Share Posted July 29 1 hour ago, alfa said: Real Debrid sub + Kodi/Stremio + VPN (ako si van Srbije) i lagan si 😄 a Real Debrid upada u priču kao šta, CDN? Pošto njega nemam na Streamio ali mi generalno ništa ne fali na Stremiou, radi normalno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29 Report Share Posted July 29 "Čist" Stremio je top u većini slučajeva, ali realno nema taj momenat instant streaming servisa i nekad ume zauvek da zabada zbog opterećenosti, sa nekim starijim/nepopularnim naslovima ćeš se obično mučiti, visoka rezolucija je isto često problem. RD to rešava tako što kešira torente na svojim serverima i on se tako instant skine preko HTTPS-a. Tako da uz neku stvarno smešnu naplatu dobiješ SVE sa brzinom popularnih strim servisa. Za 16e dobiješ pola godine i 800 nekih poena, a kad skupiš 1000 poena možeš da dobiješ mesec dana za dž. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 29 Report Share Posted July 29 Ne znam, plaćanje piraterije, nekako mi ne ide jedno sa drugim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29 Report Share Posted July 29 Ti zapravo plaćaš luksuz, jer održavanje servera košta. Sa druge strane, plaćaš kompanije koje podržavaju Izrael 😄 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29 Report Share Posted July 29 1 hour ago, alfa said: "Čist" Stremio je top u većini slučajeva, ali realno nema taj momenat instant streaming servisa i nekad ume zauvek da zabada zbog opterećenosti, sa nekim starijim/nepopularnim naslovima ćeš se obično mučiti, visoka rezolucija je isto često problem. RD to rešava tako što kešira torente na svojim serverima i on se tako instant skine preko HTTPS-a. Tako da uz neku stvarno smešnu naplatu dobiješ SVE sa brzinom popularnih strim servisa. Za 16e dobiješ pola godine i 800 nekih poena, a kad skupiš 1000 poena možeš da dobiješ mesec dana za dž. aha, jasno, thx, primetio sam par puta za neke matorije filmove da "baferuje" dosta, na kraju to rešim što odgledam film u nekoj 480 rezoluciji gde je fajl tipa 50 megabajta :)) ali u pravu si, i veće rezolucije umeju da zabadaju. videću, 16e nije puno, slažem se sa masonom da "plaćaš pirateriju" ali opet, podržimo i male igrače u odnosu na slivanje 20 evra mesečno netflixu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 15 Report Share Posted August 15 haha jbt, ovo kao da sklopiš dil sa djavolom https://www.bbc.com/news/articles/c8jl0ekjr0go Quote Disney World is arguing a man cannot sue it over the death of his wife because of terms he signed up to in a free trial of Disney+. Jeffrey Piccolo filed a wrongful death lawsuit against Disney after his wife died in 2023 from a severe allergic reaction after eating at a restaurant at the theme park. However, Disney argues its terms of use, which Mr Piccolo agreed to when creating his Disney account in 2019, means they have to settle out of court. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15 Report Share Posted August 15 1 hour ago, manson said: haha jbt, ovo kao da sklopiš dil sa djavolom https://www.bbc.com/news/articles/c8jl0ekjr0go Razumem zašto bi Dizni na arbitražu a ne pred porotu, ali ako dobro kapiram lik traži 50.000 dolara? Trebalo je da mu ponude 150.000 dolara i da završe priču. Osim ako liku baš nije do PR i javnosti momenta, što mogu da razumem, ali kad je bal nek je vašar trebalo je da traži odmah pola miliona pa šta na kraju dobije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20 Report Share Posted August 20 Ako je tačno, Disney se ipak malo uplašio cele PR ujdurme: At Disney, we strive to put humanity above all other considerations. With such unique circumstances as the ones in this case, we believe this situation warrants a sensitive approach to expedite a resolution for the family who have experienced such a painful loss,” he said in the statement. “As such, we’ve decided to waive our right to arbitration and have the matter proceed in court.” Naravno I sama izjava je genijalna I još uvek potencira da oni imaju pravo na arbitražu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 16 Report Share Posted September 16 Stiže mejl od Netflixa, ono kada nove stvari izbace.Otvaram, kad ono.Prepao se, kao u hororima kada iskoči nešto :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts