dovlagsi Posted April 14, 2022 Author Report Share Posted April 14, 2022 MOZDA JE UZIVO LEP Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Vratite vreme BMW-a kad su pravili kamatarku i kockicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 I vreme kad je Porse pravio tenkove 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 15, 2022 Author Report Share Posted April 15, 2022 (slika Spajdija koji u krevetu gleda uramljenu sliku Benglove Sedmice i plače) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 20, 2022 Author Report Share Posted April 20, 2022 LEP JE I OTPOZADI Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 jooooj ako ništa biće zanimljivo pratiti šta će se dalje dešavati, da svet nije retardiran predviđao bih propast BMW-a, ali pošto čekamo kometu ovo će se verovatno i prodavati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Otpozadi izgleda kao onaj deda sa mimova što liči na popaja sa izbačenom donjom vilicom i kombinacije sa onim robotom iz diznijevog crtanog što mi je sad stao mozak kako se zove. ali taj donji deo i branik deluje kao sa Renoa da je "sišao" a ne da je BMW. ne znam samo kako će domaći krimosi i šabani da se pomire sa tim da ne mogu u isto vreme i da voze ovaj auto ali i da na zadnjem sedištu gledaju nešto na ovom 30 inča ekranu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 20, 2022 Author Report Share Posted April 20, 2022 35 minutes ago, Lucky said: ali taj donji deo i branik deluje kao sa Renoa da je "sišao" a ne da je BMW. HEJ! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 reno najbolji auto šalim se! sećam se i dalje kao juče da je bilo kad smo išli na neki put Renoom 25 i onda je sve vreme na svakih minut francuski glas saopštavao neku verovatno bitnu informaciju ali pošto niko od nas nije znao francuski nismo ni znali šta hoće da nam kaže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 20, 2022 Author Report Share Posted April 20, 2022 "LE ENGINEUEX FAILEURIET" možda? (čita se L EN FO naravno) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 6 minutes ago, dovlagsi said: "LE ENGINEUEX FAILEURIET" možda? (čita se L EN FO naravno) haha, ne ... na kraju se mislim ispostavilo da tipa gepek nije bio zatvoren ili nije radila sijalica u gepeku ili tako neka trivijalnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 20, 2022 Author Report Share Posted April 20, 2022 IMA I SPORCKA majko mila pa čak i ona veća kao sedmica pozadi, sve je preružno Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 ali brate black on black on black - nema greške! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 21, 2022 Author Report Share Posted April 21, 2022 misliš kao crno pa se ne vidi? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 23 minutes ago, dovlagsi said: misliš kao crno pa se ne vidi? dođi u pet do pet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 moram priznati da u crnoj varijanti izgleda malo bolje, odnosno manje ružno, upravo iz razloga koji je dovla naveo - manje se vidi TO sad opet gledam i kontam koliko su nekako podigli tu liniju i celu haubu, kao da su imali već gotov normalan dizajn i onda neko rekao "hej, moramo dodati ove tanke farove gore, samo dodaj 15 cm ka gore i tu ih smesti, pa onda tih 15 cm da bude viša ta cela glavna linija sa strane" ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 21, 2022 Author Report Share Posted April 21, 2022 4 hours ago, togFU said: moram priznati da u crnoj varijanti izgleda malo bolje, odnosno manje ružno, upravo iz razloga koji je dovla naveo - manje se vidi TO sad opet gledam i kontam koliko su nekako podigli tu liniju i celu haubu, kao da su imali već gotov normalan dizajn i onda neko rekao "hej, moramo dodati ove tanke farove gore, samo dodaj 15 cm ka gore i tu ih smesti, pa onda tih 15 cm da bude viša ta cela glavna linija sa strane" ... Kapiraš da bi bio 100x lepši kada ne bi imao te LED daylight gore i uopšte taj gornji deo grilla, ali kad ne bi to imao onda bi bio isti Rolls Royce, zar ne? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 22, 2022 Author Report Share Posted April 22, 2022 prvi auto koi ima ekrane na ručkama od vrata, svi prijatelji da vam se oduševe! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 već vidim klince sa ekranom, markerom, čokoladom i svim ostalim radostima 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 On 4/13/2022 at 10:14 AM, Zwerko said: Inače videh uživo novi Suzuki S-Cross, kao na slikama je delovalo da može da bude malo pristojniji od prethodnog, ovo su zvanične slike Kao deluje da bi mogao biti relativno ok. Uživo je potpuni pakao, ništa ružnije skoro nisam video... bamliga, meni je sasvim gotivan uzivo. bio u Eurosumaru iz nekog petog razloga i bacio pogled, meni je sasvim dobar. seo u njega, udoban, mogu da ubacim i pozicioniram noge kako treba. mada, ja nisam objektivan jer sam vozio SX4 sedan koji mi je savrseno odgovarao, a ovaj bi trebalo da bude (valjda) treca generacija SX4 ako se ne varam. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 27 minutes ago, Junkie said: već vidim klince sa ekranom, markerom, čokoladom i svim ostalim radostima 😄 ovo je odmah i meni palo napamet plus naravno slučajno lomljenje, nabadanje rendom tastera i koječega. ovo me podseća na gimik kao Apple što je stavio onaj "touchbar" koji u suštini nije ničemu služio pa su ga izbacili iz kasnijih iteracija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 22, 2022 Author Report Share Posted April 22, 2022 56 minutes ago, oddball said: ja nisam objektivan jer sam vozio SX4 sedan Uf! 1 hour ago, Junkie said: već vidim klince sa ekranom, markerom, čokoladom i svim ostalim radostima 😄 Ko ima sitnu decu i vozi novu sedmicu? Toga nema danas više 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 2 minutes ago, dovlagsi said: Uf! zasto "uf"? :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 37 minutes ago, oddball said: zasto "uf"? 🙂 zato što je i sx4 sedan prelep! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts