Lucky Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 negde smo pričali o logou, možda ovde... za razliku od pežoa koji mi se ne dopada, novi (stari) za Reno mi je nekako ok. Jednostavan je a odmah znaš šta je, iako je romb. Doduše vidim da su išli na varijantu ovog iz sedamdesete samo modernizovan: Znam da će se @Dule_smor najviše dopasti ovaj izu 1919 :)) Šalu na stranu, ima ovaj neki koncept sa primenom novog logoa, ali me zanima kako će izgledati na standardnim modelima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Meni je kul taj novi reno logo, samo ni ja nisam siguran kako će to da izgleda kad se primeni na automobil. Izgleda da je došao na red i da automobilski brendovi svi redom promene logo iz 3D u minimalizam neki, pre par godina to je uradio i VW Na svu sreću, nema puno razlike kada je primena na automobilu u pitanju (u odnosu na ranije) Takođe bitno - mnogi proizvođači koriste ovaj deo gde je logo da tu ubace one senzore (radar) za lane assist i slične sisteme, međutim to zahteva da znak bude ravan, da nema ispupčenja onako... što je verovatno jedan od glavnih razloga zbog koja je Reno maltene MORAO da promeni logo... jer da su samo "zaravnili" stari, to ne bi ni šta ličilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 ljudi evo da vam odam ja jednu dizajnersku tajnu dizajn je subjektivan nego je dobio dosta para da flattenuje logo there is no deeper meaning 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 46 minutes ago, togFU said: Izgleda da je došao na red i da automobilski brendovi svi redom promene logo iz 3D u minimalizam neki, pre par godina to je uradio i VW guglaj inače novi dacia logo :)) ako ništa nije više otvarač za pivo 🙂 8 minutes ago, beba isus said: ljudi evo da vam odam ja jednu dizajnersku tajnu dizajn je subjektivan nego je dobio dosta para da flattenuje logo there is no deeper meaning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Za topic o dizajnu! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2021 Author Report Share Posted June 8, 2021 NSFW nova kia sportage OK WHAT Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Можда се кореанцима допада :) ко ће знати. Јес ружњикаво ... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 56 minutes ago, dovlagsi said: NSFW nova kia sportage OK WHAT pa brate, vidiš da je novi Tucson samo malo promenjen sa strane da ne bude baš kompletno novi tucscon, ali ovo "saće" je tu i izmišljotine za farove 🙂 edit: A vidim i KIA je promenila logo 🙂 Eto i tu odgovora. Moram reći i ovaj je nekako bezličan plus piše KI ćirilično :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2021 Author Report Share Posted June 8, 2021 Haha, KI Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 20 hours ago, dovlagsi said: Haha, KI inače, i GM je predstavio svoj novi logo, ovaj je kao neki brend za startap koji pravi pametne kućne uređaje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2021 Author Report Share Posted June 10, 2021 zašto liči na nekakvog slona? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 1 hour ago, dovlagsi said: zašto liči na nekakvog slona? zato što su najveća firma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 ovaj matori je car, inače bivši dizajner u BMW-u između ostalog, dizajnirao prvi X5, skroz mu je kul kanal, a za ovu priliku izdvajam ovaj video :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 nikolo, evo da ti kazem, besmisleni su ti dizajneri automobila mogu da naprave sta god i da im prodje postoji jedan dobar dizajn forme automobila i to je ovo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 On 6/15/2021 at 10:04 PM, beba isus said: nikolo, evo da ti kazem, besmisleni su ti dizajneri automobila mogu da naprave sta god i da im prodje aj napravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2021 Report Share Posted August 31, 2021 Nije baš pitanje ovog dizajna čemu je posvećen topic, ali opet sam danas video novi Tucson, čak se vozio iza njega na ulici i ono, koliko god da je ružan napred, pozadi je pet puta ružniji... čak ni na slici nabudženi model ne može da ispadne ok ... ovi uspravni farovi pa ove kao "bravure" na plastici tipa ovo iznad zadnjeg točka, ne zna se šta je gore. Ovi prelomi na vratima, bukvalno SSangYong onaj matori... kako ovo neko kupuje ja ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 31, 2021 Report Share Posted August 31, 2021 ti prelomi sa strane su najjači, ako slučajno malo ulubiš vrata neće ih ni bog limara ispraviti 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 1, 2021 Author Report Share Posted September 1, 2021 ali prodaju se ko alva i ljudi ga vole, pa sad vivite štaćete bolje je svakako od ovog sranja 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 33 minutes ago, dovlagsi said: ali prodaju se ko alva i ljudi ga vole, pa sad vivite štaćete bolje je svakako od ovog sranja Novi KI Isto sranje kao tucson rln 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2021 Author Report Share Posted October 18, 2021 eo ga još jedan divan novitet na našem tržištu 🤡 hyundai bayon 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 Takmice se ko moze da napravi ruzniji i bezlicniji model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 9 hours ago, dovlagsi said: eo ga još jedan divan novitet na našem tržištu 🤡 hyundai bayon 🙂 video sam bilbord, pomislih da je opet neki elektro pa bih to kao "razumeo" jer kao što rekosmo tu i dalje tolerišemo "iživljavanje" 🙂 inače i ovaj otpozadi je jednako lep! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 au, ovo je lagano kandidat za najružniji auto IKADA 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 multipla pravi happy noises Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 9 hours ago, togFU said: au, ovo je lagano kandidat za najružniji auto IKADA 😄 ova nakaza i najnoviji I20 se trkaju (iako bi I20 vozio, kad bi mogao da se odsece zadnji deo) u stvari sad sam bacio pogled na ostatak nove HJUNDAI GAME, ovo je neko bez ruku i ociju crtao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts