mohr Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 A Kinezi inace koji imaju taj tip ociju su najbolji u tom sportu od kako su ga izmislili 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2021 Author Report Share Posted July 28, 2021 8 hours ago, mohr said: A Kinezi inace koji imaju taj tip ociju su najbolji u tom sportu od kako su ga izmislili 🙂 kapiram da je lik podsvesno i to znao i zapravo na tu temu i hteo da se našali ali avaj, nije 2021 godina više za to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Aahahahaa.... Jbt, dajte meteor...Dule postavljaj magnet da privuče nešto veliko.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2021 Author Report Share Posted July 28, 2021 Quote Топлотни удар Бадосе, Медведев пита ко ће бити крив ако умре Због огромне влажности ваздуха, која данас у Токију износи 72 одсто, и температуре изнад 30 степени, тенисери имају велике тешкоће, а шпанска тенисерка Паула Бадоса доживела је топлотни удар током меча против Маркете Вондрушове. Паула Бадоса је морала да преда меч након првог сета и у колицима је напустила терен. Još samo fali onaj tajfun što su najavili i to je to 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2021 Author Report Share Posted July 28, 2021 Basketaši izgubili od Rusije, praktično istim rezultatom ja čak mislim kojim su ih prethodno dobili 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 nubare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Jbg...nije im bio dan...a ovi Rusi ko od brega odvaljeni jbt... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2021 Author Report Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, absolute said: Jbg...nije im bio dan...a ovi Rusi ko od brega odvaljeni jbt... Ajd' ipak uzeli bronzu, makar još jedna medalja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Rusi drogoši!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 (edited) On 7/27/2021 at 5:05 PM, G!!! said: na telu nose oklop sa senzorima, kojih ima ponajvise sa strane i na sredini, isto je i za kacigu (pored toga stitnik se nosi na podlakticama, potkolenicama, preponama i medj zubima) na stopalima imaju papuchice sa magnetima valjda, i svaki udarac registruje komp, takodje i na rukama imaju rukavice sa magnetima/senzorima Još mi žena prokomentarisala "koja im je fora sa šutiranjem u bok kao pozdrav", a ja debil odgovaram "valjda se tako pozdravljaju, kao bokseri što udaraju rukavicama" 😄 Sad kapiram da je provera da li oprema pravilno registruje šut. Edited July 28, 2021 by Jose Jimenez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 10 hours ago, Jose Jimenez said: Još mi žena prokomentarisala "koja im je fora sa šutiranjem u bok kao pozdrav", a ja debil odgovaram "valjda se tako pozdravljaju, kao bokseri što udaraju rukavicama" 😄 Sad kapiram da je provera da li oprema pravilno registruje šut. jeste, to je praiskonski nacin pozdravljanja na ulicama koreje 😄 ince je popularnosti tekvondoa umnogome doprinela zastitna oprema, pa koliko sam cuo razmatra se i u jos nekim borilackim vestinama uvodjenje iste ili slicne tekvondo poceh da pratim zbog klinke koja trenira 4-5 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2021 Author Report Share Posted July 29, 2021 Odbojkašice očekivano razbiše Keniju. Quote Нина Радовановић убедљиво до четвртфинала боксерског турнира al ova što mlati :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 koji smo mi niggers of europe 😄 basket u hood-u, pucanje, tuča, uskoro verujem i reket. Jedino će odbojkašice da iskaču iz cele priče ako osvoje 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 1 hour ago, togFU said: koji smo mi niggers of europe 😄 basket u hood-u, pucanje, tuča, uskoro verujem i reket. Jedino će odbojkašice da iskaču iz cele priče ako osvoje 😄 Odbijanje odgovornosti za genocid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 On 7/27/2021 at 8:27 PM, Lucky said: ERT je saopštio da je raskinuo ugovor sa voditeljem Demostenisom Karmoirisom, pošto je u jutarnjem sportskom programu dao rasističke komentare o korejskim stonoteniserima, prenosi RTS. On je u emisiji komentarisao uspehe južnokorejskih stonotenisera i pokušao da bude "duhovit", rekavši: "Kako im uopšte uspeva da vide lopticu tim kosim očima?" Nastavljamo u istom ritmu :) https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/zanimljivosti/4461548/biciklizam-nemacka-jahaci-kamila-rasizam.html Quote Први човек немачких бициклиста назвао афричке такмичаре „јахачима камила“ Директор за бициклизам Немачког олимпијског комитета Патрик Мостер послат је кући из Токија зато што је бодрећи своје бициклисте назвао двојицу такмичара из Африке „јахачима камила“. Немачки олимпијски комитет одмах је због расистичких коментара послао кући Мостера, који се извинио правдајући се да га је понела атмосфера такмичења. Док је немачки бициклиста Никиас Арндт јурио за двојицом такмичара из Африке, Мостер га је бодрио речима и више пута викнуо: „Држи те јахаче камила.“ Арндт је у том тренутку покушавао да стигне Алжирца Азедина Лагаба и Еритрејца Амануела Гебрајгзабира. Током живог преноса, коментатор немачке ТВ АРД Флоријан Нас остао је запањен. „Ако сам добро разумео оно што је викао, то је било потпуно погрешно. Не знам шта да кажем. За тако нешто нема места у спорту“, рекао је Нас. Упркос томе што је Мостерово извињење прихваћено као искрено, из Немачког олимпијског комитета је саопштено да је он прекршио „олимпијске вредности“. „Нема компромиса када су у питању фер плеј, поштовање и толеранција“, саопштили су из Немачког олимпијског комитета. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2021 Author Report Share Posted July 29, 2021 4 hours ago, togFU said: koji smo mi niggers of europe 😄 basket u hood-u, pucanje, tuča, uskoro verujem i reket. Jedino će odbojkašice da iskaču iz cele priče ako osvoje 😄 još kad bi bilo i neko trčanje, čisto zbog bežanije :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Ciganski triatlon...ode na adu švercom u busu, pliva, ukrade bicikl da se vrati kući...tako beše nešto... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2021 Author Report Share Posted July 29, 2021 Ђоковић и Стојановићева у полуфиналу Новак Ђоковић и Нина Стојановић пласирали су се у полуфинале тениског турнира у микс дублу, јер су савладали немачки пар Зигемунд–Кравиц са 6:1, 6:2. ali će ovo zato biti zanimljivo: Зверев противник Ђоковића у полуфиналу тениског турнира Немачки тенисер Александер Зверев биће противник Новака Ђоковића у полуфиналу Олимпијских игара у Токију. Зверев је потврдио сјајну форму у престоници Јапана и тријумфовао над Жеремијем Шардијем, резултатом 6:4, 6:1. 8 minutes ago, absolute said: Ciganski triatlon...ode na adu švercom u busu, pliva, ukrade bicikl da se vrati kući...tako beše nešto... uvek kad neko ispriča ovaj vic setim se nekog strica/dede nemam pojma šta mi dođe koji je otišao da pliva na adi pa dok je bio u vodi ukrali mu garderobu sa plaže :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Jel moze neko da mi objasni kako je izvesna hrvatica Matea Jelic takodje osvojila zlatnu medalju u tekvondu? Upravo sam saznao ovo... Nije valjda da imaju i kategorije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 A nije ti bilo čudno što je Tijana Bogdanović osvojila bronzu tri dana pre zlata Milice Mandić? :) postoje tezinske kategorije kao i u većini borilačkih sportova, Tijana Bogdanović je valjda do 49 kg, Milica Mandić je preko 67 kg a ova hrvatica je do 67 kg. Sent from my M2101K6G using Tapatalk Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 kako glup ovaj tofgu uzas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Author Report Share Posted July 30, 2021 Pobedio Mikeca, a sada traže da mu se oduzme zlato Aktivisti traže od MOK istragu protiv iranskog strelca osvajača zlata u Tokiju, čoveka koji je pobedio Damira Mikeca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 4 hours ago, beba isus said: kako glup ovaj tofgu uzas realno jesam, al' kontao sam šta koji moj žene ima da imaju kategorije, to je sve jedna kategorija : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Izgubi Nolo... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Author Report Share Posted July 30, 2021 9 minutes ago, absolute said: Izgubi Nolo... kao dve paralelne stvarnosti, znači prvi set i 0:2 u drugom gledam, ovaj greši ne zna gde je, novak sve nabada, haos - i onda samo preokret, sve obrnuto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts