Dick Warlock Posted August 6 Report Share Posted August 6 Nije photoshoptaza 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6 Author Report Share Posted August 6 Šta je ova poslednja četvrtina a zatim i produžetak bio, kao basket iz kraja sa svim ovim krađama, izgubljenim loptama i promašenim zicerima :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 6 Report Share Posted August 6 A Jokara dobio produzetke, nema sta 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6 Report Share Posted August 6 JEBI BIVSE ENGLEZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6 Report Share Posted August 6 1 hour ago, absolute said: A Jokara dobio produzetke, nema sta Sad pogledah snimak prroduzetaka, izdominirao covek, pogotovo u odbrani...posle kazu Jokic ne igra odbranu https://x.com/statmuse/status/1820834377590243837 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6 Author Report Share Posted August 6 Odlično, sad samo da Brazilci iznenade USA! :)) Šteta i za naše devojke u odbojci, glupo izgubile prvi set, ove ih posle oprale drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 6 Report Share Posted August 6 Šteta za devojke u odbojci, malo je falilo - da je dobijen taj prvi set, priča bi verovatno otišla na našu stranu. Mora da se pomene, a videćete to i po vestima - još je gore što smo ostali bez selektora na način na koji jesmo, jer kad ovaj fratello ode u etar sa ponašanjem našeg saveza (nedostatak komunikacije oko produžetka ugovora i slično), svaki ozbiljni strani trener će dobro razmisliti pre nego što prihvati našu klupu... Naravno, ako sve to nije deo "lukavog plana" nekog našeg Boldrika da se ubaci naš trener u celu priču, ali opet, čak i da je to bio slučaj, trebalo je drugačije. Šta znam - sve u svemu, svaka čast devojkama za sve što su uradile i što rade za nas! 🙂 GGwp za Maju Ognjenović, ode mi generacija u reprezentativnu penziju 😄 Matori smo i za odbojku 😄 Sreća pa i dalje aktivno možemo da se bavimo šahom i streličarskim sportovima 😄 😄 😄 Košarkaši protiv Amera? Realno teško, ali da je nemoguće, Ameri bi uvek nosili kući samo zlato... Tako da srećno našima, da padne i prva pobeda protiv Amera u košarci na Olimpijadi (do sad smo ih u zvaničnim utakmicama pobeđivali samo na SP)! 🙂 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 7 Report Share Posted August 7 meanwhile kiksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7 Author Report Share Posted August 7 8 hours ago, Faramir said: GGwp za Maju Ognjenović, ode mi generacija u reprezentativnu penziju 😄 Matori smo i za odbojku 😄 Sreća pa i dalje aktivno možemo da se bavimo šahom i streličarskim sportovima 😄 😄 😄 Ja sam bio iznenađen da ona i dalje igra zapravo ... dal je moguće da nemamo neku naslednicu ili je ona toliko dobra, ali ono vidiš sve ove klinke po 20 godina i onda maja ognjenović sa 40 cepa :))) 8 hours ago, Faramir said: još je gore što smo ostali bez selektora na način na koji jesmo, jer kad ovaj fratello ode u etar sa ponašanjem našeg saveza (nedostatak komunikacije oko produžetka ugovora i slično), svaki ozbiljni strani trener će dobro razmisliti pre nego što prihvati našu klupu... za ovo iskreno nikad ne znam šta da mislim, i dalje sam bliži scenariju da naši ljudi treba da budu i treneri i igrači, pa jbg, kakvi smo takvi smo. malo mi se gubi poenta toga da se dokazuje nacionalna selekcija a trener italijan ili igračica amerikanka itd. Slično mi je kao kad oni evroazijci osvajaju za nas medalje u rvanju itd. kul je to, ali kao ne znam tačno šta nam to donosi... ne verujem da će iko da se opredeli za džudo jer je Sakašvili koji je Srbin od pre nedelju dana doneo medalju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7 Report Share Posted August 7 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7 Author Report Share Posted August 7 2 hours ago, Zwerko said: Iskren da budem, trebalo bi svugde da ih rebnu. Ajd svi gotivimo Jokića ali brate ako si superstar, to povlači sa sobom i obaveze kao što je i da pričaš sa medijima. Gledam sad baš kad smo na temi tenisa, prva sekunda po okončanju meča trče da stave sat na ruku :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 7 Report Share Posted August 7 iskren da budem, sere mi se od tog tripa sa nekakvim megazvezdama, ako neko nece da bude megazvezda zasto bi to morao ? taj americki fejk vajb neka ostane amerima, niko zivi to ne gotivi na tom niovu u celom svetu sa amerima tesko, da imamo jos 2 igraca koja bi imala ludu glavu kao avramovic, onda bi mozda i mogli, ovako smo previse meakani, previse fer, previse respekta imamo prema svima. Kao sto smo videli treba nam mozda previse toga da se desi da postignemo dovoljnu agresivnost u igri (mozda ono pickaranja Pesica treba da bude jos malo jace) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7 Author Report Share Posted August 7 2 hours ago, G!!! said: iskren da budem, sere mi se od tog tripa sa nekakvim megazvezdama, ako neko nece da bude megazvezda zasto bi to morao ? taj americki fejk vajb neka ostane amerima, niko zivi to ne gotivi na tom niovu u celom svetu sa amerima tesko, da imamo jos 2 igraca koja bi imala ludu glavu kao avramovic, onda bi mozda i mogli, ovako smo previse meakani, previse fer, previse respekta imamo prema svima. Kao sto smo videli treba nam mozda previse toga da se desi da postignemo dovoljnu agresivnost u igri (mozda ono pickaranja Pesica treba da bude jos malo jace) ne znam, ne slažem se - ako zarađuješ milione zbog nas, gledalaca, onda ima i da ispoštuješ nas, gledaoce. u suprotnom nek igraju košarku na zatvorenom terenu bez kamera, baš da vidim dal' bi tad imali milione. ko neće da bude mega zvezda može da bude pomoćni trener nekoj ekipi ili da predaje fizičko u školi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 7 Report Share Posted August 7 Svaka cast za vaterpoliste. 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7 Author Report Share Posted August 7 8 minutes ago, daniiL said: Svaka cast za vaterpoliste. au, šta bi ovo u vaterpolou :)) stvarno svaka čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted August 7 Author Popular Post Report Share Posted August 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 8 Report Share Posted August 8 Iju, ja ubedjen bio ovo samo Rusi rade... https://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti/47491/skandal-amerikanci-priznali-da-su-se-dopingovali-pa-sve-zataskali/vest Američka antidoping agencija (USADA) priznala je da je zataškala slučaje dopinga u svojim redovima. Ali samo slučajevi između 2011. i 2014. 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8 Author Report Share Posted August 8 Bože ova košarka, šta se ovde događa ... lakše bi mi bilo da su ameri vodili celu utakmicu nego ovo 😞 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 8 Report Share Posted August 8 Suđenje, blago je reći, retardirano. Toliko od mene. 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8 Author Report Share Posted August 8 Jedini silver lining iz ovoga koji imam je što Vučić ne može da ide da se "hvali" kako smo osvojili još jednu medalju nego ćemo da završimo Olimpijadu sa 2, od kojih država nije zaslužna ni za jednu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 8 Report Share Posted August 8 Svaka čast na igri, neverovatna utakmica. Bez obzira što smo izgubili možemo baš da budemo ponosni na fenomenalnu igru. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8 Author Report Share Posted August 8 što stvari čini još gorim :)) ono, ne znam, lakše mi bi bilo da su izgubili sa 20 razlike kao prvi meč, ovo je baš "glupo" izgubljena partija. kad smo krenuli da ubacujemo one neke frljoke na kraju a ameri sve bez koske, već sam znao neće dobro da prođe 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted August 8 Popular Post Report Share Posted August 8 On 8/8/2024 at 10:49 PM, Lucky said: Jedini silver lining iz ovoga koji imam je što Vučić ne može da ide da se "hvali" kako smo osvojili još jednu medalju nego ćemo da završimo Olimpijadu sa 2, od kojih država nije zaslužna ni za jednu 🙂 Laki ajd ne moras bas c/p komentare drugosrbijanskih botova sa sajta Danas... sta reci, stvarno bedak kako smo izgubili, malo sreca, malo sudije, malo panika u glavi na kraju i jbga...nisam se ovako smorio otkako su nas Turci pokrali u onom polufinalu prvenstva kod njih 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 8 Report Share Posted August 8 (edited) prelomno ono kad su dali dve trojke za jedan napad, em to, em i jokic tad cetvrtu i kasnije sve na njega igrali nije mi samo jasno, neka me neko prosvetli, kako je to uopste moguce? da dobiju faul nad jednim igracem, a istovremeno se prizna kos drugog igraca moguce da je neko regularno pravilo, ja ono prvi put vidim Edited August 8 by mladenq 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8 Report Share Posted August 8 Ranije nije bilo tako, cini mi se da je to neko novo pravilo od skora. I da, Stef Kari da pusi kurac, govno malo, da je dao 30 poena, mi bismo pobedili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts