Lucky Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 56 minutes ago, dovlagsi said: Prošlo 50 god pa smeju da koriste dizajn? 😁 Zapravo su ga dobro uradili, neobično mi se sviđa. Inače su od ranije poznati po Cat modelu: pa šta ima da ti se ne dopada u copy-paste modelu bube? 🙂 bukvalno su samo farove promenili, ostatak identičan auto 🙂 svakako je bliži originaloj bubi nego onaj kvazi pokušaj modernizacije koju je VW uradio sa novom bubom tamo dvehiljaditih ili kad već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 (edited) 1 hour ago, Lucky said: pa šta ima da ti se ne dopada u copy-paste modelu bube? 🙂 bukvalno su samo farove promenili, ostatak identičan auto 🙂 pa dovoljno da promene te farove pa da mi ne sviđa 🙂 baš je užaš, dok mi je VW (prva nova) čak i kul bila, ova najnovija je isto ok, ali su malo ubili dizajn da bih poboljšali funkcionalnost, odnosno malo su produžili krov da bi bilo više mesta za glavu nazad, ali time su ubili liniju krova malo. btw mislim da ovo nisam nikad video uživo Edited February 10, 2022 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 Just now, togFU said: pa dovoljno da promene te farove pa da mi ne sviđa 🙂 baš je užaš meni na neki neobičan način idu ti farovi 🙂 tačno nekako prate tu estetiku mada mogu naravno da ti se ne dopadnu. a buba kao buba (i ova nova a i kineska) mi je prosto nepotreban auto tj. auto čiji dizajn i funkcionalnost i oblik ne odgovara vremenu u kojem se nalazimo. slično kao onaj nesretni PT cruiser onomad :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 20, 2022 Author Report Share Posted July 20, 2022 GAC GS8 ne jebu ti kinezi baš te EV varijante - 2,0 turbo 400Nm ili tojotin hibridni sistem su opcije Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 On 7/21/2022 at 12:38 AM, dovlagsi said: ne jebu ti kinezi baš te EV varijante - 2,0 turbo 400Nm ili tojotin hibridni sistem su opcije a i dizajnere nešto ne plaćaju baš :)) osim ako ne treba da kopiraju nešto od drugih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 24, 2022 Author Report Share Posted July 24, 2022 Ma nije.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 ovo mora da su neki dizajneri što idu na it akademiju pa završe dizajn za šest meseci 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 kolko je uzasno 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Dobro, u njihovu odbranu, vole ovo Ameri 🙂 Nije da pola njihovih SUV-ova ne izgledaju ovako 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 25, 2022 Author Report Share Posted July 25, 2022 Da da, ovo je totalno ne-euro dizajn i realno pripada *onom* topiku 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 1 hour ago, dovlagsi said: Da da, ovo je totalno ne-euro dizajn i realno pripada *onom* topiku Lincoln fazon rln. Ali su ga dodatno poružneli ovim elementima na grilu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 realno izgleda kao ovaj smajli - 😭 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 25, 2022 Author Report Share Posted July 25, 2022 💩 više ko ovaj 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 9 Author Report Share Posted October 9 šta mislimo o ovome? https://www.instagram.com/p/DA5mxK6i7Ov/?igsh=YXczdTZlbHJlOHdr Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 9 Report Share Posted October 9 realno vozicemo kineze za par godina ako se nesto bitno ne promeni 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts