Popular Post Lucky Posted November 1, 2020 Popular Post Report Share Posted November 1, 2020 Deste ljudi, Kao što možda znate ili ne, ali još letos je nova garnitura majica 2020 okačena i puštena na sajtu. Moj propust, nisam okačio tradicionalni topic ovde, kriv sam! www.rekt.shop Dobar deo cele te serije je otišao, ima tu još ponečega u nekim veličinama, ali manje-više je spisak updateovan na sajtu pa možete da bacite oko ako nekoga nešto još zanima. Zbog godišnjice, pre nedelju dana smo uradili novu seriju retro RUR majica samo sa uglastim zagradama, omaž starim dobrim quake danima 🙂 https://rekt.shop/product/rur/ Pošto smo svi u nekoj čudnoj godini, odlučili smo da ove majice podelimo potpuno free forumašima, dokle god ima zaliha, samo i isključivo forumašima. Da, to podrazumeva i izvesne forumaše, širimo ljubav, sreću i veselje! Sistem je sledeći: Odete na link - https://rekt.shop/product/rur/ izaberete veličinu i boju Kao kupon upišete "ssikmij" (bez navodnika) - to će da vam spusti cenu za 999 din tj. cenu majice Prilikom checkouta OBAVEZNO UPIŠITE NICK SA FORUMA u polju Ime i Prezime ili Kompanija (sve je jedno, odaberite gde vam je lakše). Ovako ćemo verifikovati da je zapravo forumašu otišla majica. Ako se šalje pouzećem, plaćate trošak slanja. Ako uzimate lično u redakciji, onda je naravno sve free. Ako pored ove majice poručite još neke, ova je i dalje besplatna, plaćate ostale. Kao bonus poklon dobijate RUR masku covid19 edišn! :)) Napomena - sve majice koje _nisu_ 2020 se naručuju po porudžbini i čekaju 7 dana, 2020 su na stanju (šta je ostalo). U svakom slučaju kada neko poruči biće iskomunicirano sa njim mailom kakva je situacija. Čisto da znate i to. Eto - to je to. Osigurajte sebi deo istorije sa ovom unikatnom majicom i izmamite uzdahe pod maskama! 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2020 Author Report Share Posted November 2, 2020 Dodatak: Ko hoće uživo da dođe, može od 9 do 17h svakog dana - Vele Nigrinove 2 - 99% je neko tu, ali nije zgoreg da se najavite (može na pm, mail šta god, telefon) Kod je napravljen tako da skida cenu sa svake majice tog tipa, što znači da ako uzmete dve ili tri iste (bez ozbira na boju i veličinu) on će sa svake da svuče cenu - dok ne ispravimo kod računajte da je prva free ostale su po punoj ceni. EDIT - Fixed 🙂 Sačekaćemo danas i sutra pa šaljemo majice u jednoj turi svima koji su poručili za slanje, tako da ih očekujte do kraja nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 A ženske majice? 😉😋 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2020 Author Report Share Posted November 2, 2020 5 hours ago, rbds said: A ženske majice? 😉😋 ima, piše na sajtu šta sve ima! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 \o/ 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 9 hours ago, Lucky said: Dodatak Kod je napravljen tako da skida cenu sa svake majice tog tipa, što znači da ako uzmete dve ili tri iste (bez ozbira na boju i veličinu) on će sa svake da svuče cenu - dok ne ispravimo kod računajte da je prva free ostale su po punoj ceni. Je li realno da je neko hteo da izabjuzuje ovo? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2020 Author Report Share Posted November 2, 2020 1 hour ago, FATA said: Je li realno da je neko hteo da izabjuzuje ovo? Nije abjuz nego naš sistem - prosto neko je hteo dve majice u različitoj boji, jednu da plati, ali je automatski shop skinuo sa obe jer nismo lepo napravili kod, taj isti se odmah javio PM tako da all good 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 @Lucky jesu strukirane majice ili su za debele obicne ljude? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2020 Author Report Share Posted November 2, 2020 15 minutes ago, digrejzo said: @Lucky jesu strukirane majice ili su za debele obicne ljude? well... 🙂 pomalo su strukirane ako hoćeš dođi probaj pa oceni 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2020 Author Report Share Posted November 8, 2020 Svi koji su poručili prošle nedelje, trebalo bi da vas je Miloš do sad već kontaktirao oko isporuka. Možda je nekima od vas već i stiglo, ne znam. U svakom slučaju dosta veličina je otišlo, ko još hoće neka požuri 🙂 Kad ode recimo 80% javiću ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 14, 2020 Report Share Posted November 14, 2020 ovogodisnje RUR maje ? wtf ja nisam uopste video, i smorio sam se jer generalno kupujem maje u nesto vecim kolicinama 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2020 Author Report Share Posted November 15, 2020 19 hours ago, G!!! said: ovogodisnje RUR maje ? wtf ja nisam uopste video, i smorio sam se jer generalno kupujem maje u nesto vecim kolicinama 🙂 jbg, pisaću ti direktno nadalje! 🙂 Ima sve na www.rekt.shop btw, svi forumaši koji su poručili u ovoj nedelji za nama (drago mi je da vidim neka stara lica koja vrebaju iz prikrajka) očekujte u utorak verovatno slanje, opet će vas pingovati Miloš sve. I da zamolim Dejana koji je danas poručio da nam javi koji mu je username jer ga nije upisao samim tim neće mu biti poslata majica ,a ovako po imenu i prezimenu ne mogu da provalim ko je 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 I ako može za sledeći put da stvarno bude na stanju i neka od ovih većih dimenzija, nisam valjda jedino ja deb'o ovde? :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Problem je isključivo što previše ima nas debelih 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 jedan je Debeli ostalo su kopije. :p stvarno, bar 50% moraju da budu xxxxxxl modeli. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2020 Author Report Share Posted November 16, 2020 11 hours ago, manson said: I ako može za sledeći put da stvarno bude na stanju i neka od ovih većih dimenzija, nisam valjda jedino ja deb'o ovde? 🙂 Pa znaš kako, uvek napravimo više tih baš velikih, ali naravno kao po marfiju, kad god smo napravili više tih velikih, još iz vremena ćose, aleta i kojota, onda se nekako ti veliki "izgube" i onda ostanemo sa šatorskim majicama koje nikome ne odgovaraju 🙂 Ali daleko od toga da ne pravimo u tim old-school forumaškim veličinama 😛 🙂 8 hours ago, Atomic said: Problem je isključivo što previše ima nas debelih 😞 sve to došlo iz amerike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Eto motivacije da smršate 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 old-school forumaške veličine 😁😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2020 Author Report Share Posted December 12, 2020 Otišle su sve (ostalo nešto sitnih veličina) ove free majice za forumaše, hvala svima koji su se javili i poručili, nadamo se da odgovaraju veličine ... planiramo da nešto ranije krenemo naredne godine sa majicama (to uvek kažemo pa budu u julu :)) tako da bićete obavešteni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Ja narucio jos pre mesec dana al nije mi jos stiglo 😞 Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2020 Author Report Share Posted December 31, 2020 On 12/12/2020 at 7:18 PM, shiki said: Ja narucio jos pre mesec dana al nije mi jos stiglo 😞 e sori propustio sam ovaj post - sad ću da vidim sa kolegom šta se desilo, poručio si pod ovim username? shiki? šaljem sad. On 12/12/2020 at 7:18 PM, shiki said: Ja narucio jos pre mesec dana al nije mi jos stiglo 😞 provereno - bila su dva mladena, otišlo je samo jednom ... biće sređeno po završetku praznovanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Hvala @Lucky 🙂 1 Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Pa desilo se i meni 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 ja nisam naručio, ali mi nije stiglo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 1, 2021 Report Share Posted January 1, 2021 11 hours ago, Debeli said: ja nisam naručio, ali mi nije stiglo. Isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts