Trans-Lucky Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 А ДРОГУ НИКО НЕ СПОМИЊЕ? ТО ШТО ОМЛАДИНА ШМРЧЕ КОЈЕКАКВЕ ДЕРИВАТЕ СПИДА НИКОМЕ НИШТА? 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Jedan drugar 10 meseci nema culo mirisa. Nije verovao u koronu 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 pa kako onda mirise? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 SmrdiPoslano z mojega motorola edge 20 pro z uporabo Tapatalk 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 @absolute nemke brale džabe si krečio: Quote Krvna plazma pacijenata koji su se oporavili od kovida 19 ne bi trebalo da se koristi u lečenju obolelih jer nema dovoljno dokaza da poboljšava njihove šanse za oporavak, poručila je Svetska zdravstvena organizacija (WHO). Plazma onih koji su se oporavili od zaraze ne smanjuje ni potrebu za ventilatorima, naglasio je WHO. Teza je da bi upotreba plazme zbog antitela koje sadrži mogla da neutralizuje novi koronavirus, spreči njegovo replikovanje i ograniči štetu na tkivu, objašnjava Rojters. Nekoliko studija nije pokazalo nikakvu vidljivu korist u lečenju teško obolelih. Ispitivanje u SAD-u prekinuto je u martu nakon što je utvrđeno da plazma verovatno neće pomoći pacijentima s blagim i umerenim simptomima bolesti. Metoda je ujedno skupa i dugo traje, istakao je WHO u saopštenju. Panel međunarodnih stručnjaka izričito je preporučio da se plazma ne koristi u lečenju pacijenata s blagim oblikom bolesti, a prema njihovom mišljenju, ne bi trebalo da se koristi ni u lečenju pacijenata s teškim i kritičnim oblikom bolesti, navodi WHO. Izuzetak su samo nasumična kontrolna ispitivanja, dodaju. Preporuka je objavljena u "British Medical Journalu" (BMJ) i temelji se na dokazima iz 16 ispitivanja u kojima je sudelovalo 16.236 pacijenata s blažim, teškim i kritičnim oblikom zaraze kovidom 19. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Samo boca Srbina spasava! I ventilatori ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Quote Plazma onih koji su se oporavili od zaraze ne smanjuje ni potrebu za ventilatorima, naglasio je WHO. Naravno da me smanjuje, kad znaju da ko zavrsi na respiratoru ima 50% sanse da umre. TAKO DA SE POKLAPA SAD SVE, SVE JE TEORIJA I HOCE DA SMANJE POPULACIJU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 1 hour ago, Lucky said: @absolute nemke brale džabe si krečio: Jbm li ga...pokušali smo...ovi lekari sa kojima sam ja pričao su bili drugačijeg stava...kad kaže WHO ko su oni da protivreče... Nego.... Đoković i zvanično igra u Australiji, Srbija dobila rivale na ATP kupu (nova.rs) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Eto, ko sto rekosmo Vlada i ja, primio je Nole bocu, al ne na Sokocu heeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Nole vakcinisan Dule vakcinisan Mislim da je vreme da se proglasi pro-vax pobeda u celom svetu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 7 hours ago, absolute said: Jbm li ga...pokušali smo...ovi lekari sa kojima sam ja pričao su bili drugačijeg stava...kad kaže WHO ko su oni da protivreče... Nego.... Đoković i zvanično igra u Australiji, Srbija dobila rivale na ATP kupu (nova.rs) 5 hours ago, Dule_smor said: Eto, ko sto rekosmo Vlada i ja, primio je Nole bocu, al ne na Sokocu heeee 20 minutes ago, leisure said: Nole vakcinisan Dule vakcinisan Mislim da je vreme da se proglasi pro-vax pobeda u celom svetu. Pa Dule je vakcinisan odavno, šta je tu novo? Može pobeda kad vidimo neke od ovih anti vax ili nedefinisanih vax ljudi sa foruma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 9 hours ago, absolute said: Jbm li ga...pokušali smo...ovi lekari sa kojima sam ja pričao su bili drugačijeg stava...kad kaže WHO ko su oni da protivreče... Tebi svaka čast na cimanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted December 7, 2021 Popular Post Report Share Posted December 7, 2021 Dule ce uskoro da bude duplo vakcinisan posto mu ovi fasisti ne priznaju Sputnika i ne daju da zivi bez njihove jebene boce. Posle jos i kinesku da primim i Bog da me vidi, al ne bukvalno heh. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Dule, padni mi na Ficer grudi! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 4 minutes ago, Dule_smor said: Dule ce uskoro da bude duplo vakcinisan posto mu ovi fasisti ne priznaju Sputnika i ne daju da zivi bez njihove jebene boce. Posle jos i kinesku da primim i Bog da me vidi, al ne bukvalno heh. Дуле држи свима морална предавања, а овамо примио СВЕ ДОЗЕ. ццц Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 bitno da je nho! kuj nema para, daj 5 vakcina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 11 hours ago, absolute said: Jbm li ga...pokušali smo...ovi lekari sa kojima sam ja pričao su bili drugačijeg stava...kad kaže WHO ko su oni da protivreče... ma zezam se, nego mi više žao što si se cimao ako ovi to zapravo nisu koristili. ako jesu, onda kul, bez obzira šta WHO kaže. Ja iskreno nisam ispratio nijednu neku vest ili objavu o korišćenju te plazme kod nas, kakvi su rezultati, kako je to prošlo itd. 1 hour ago, Dule_smor said: Dule ce uskoro da bude duplo vakcinisan posto mu ovi fasisti ne priznaju Sputnika i ne daju da zivi bez njihove jebene boce. Posle jos i kinesku da primim i Bog da me vidi, al ne bukvalno heh. pa šta imaš sad, dva sputnika i jedan fajzerino? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 On 12/1/2021 at 8:08 PM, qwert00 said: Pomagajte opet medicinari.ddimer mi je 610 a kao max je 442.. pijem aspirin 100mg od korone do danas.. Koliko je ovo lose? Idem lekaru opste prakse internisti? I nije hitno da ne mogu kroz drzavno ovaj put? A svakako od januara ili februar uplacujem zdravsteno privatno osiguranje..poucen koronom.. Antitela mrsavih ,53 ali dosta za zeleni sertifikat. Moram.li sutra hitno kod dr ili moze polako? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 😄 dr rece da se ne opterecujem toliko i da pijem aspirin 100mg 🙂 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Od najgoreg oblika dođosmo do najblažeg 🙂 Quote Vodeći američki epidemiolog Anthony Fauci rekao je za AFP da, iako će biti potrebni tjedni za procjenu ozbiljnosti nove varijante omikron, rane naznake upućuju na to da nije gori od prethodnih sojeva, već da je vjerojatno i blaži. Norveški državni epidemiolog Frode Forland rekao je da je golem broj ljudi zaraženih na ovom događaju dokaz da je omikron znatno zarazniji od delta varijante. "To je nada. To je najbolji scenarij koji možemo imati", rekao je. "To što postaje sve blaži, većina ljudi će se zaraziti i dobit će prirodni imunitet", dodaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Jel se to navire da ce pustiti ljude da zive mozda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Da li će reći da je prirodni imunitet bolji....ma ne nee....nemoguće...nemogućeeee.... A RNK boce, a bonusi za Pfizer, a jadni farmaceuti....neće valjda ostati bez mrvica profita..... Ne može čovek biti zdrav, ako ne primi bocu....ne može!!!!111!!!11 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Ah...evo...mora ipak... Studija: Dve doze Fajzera nisu dovoljne da obuzdaju omikron, neophodna treća (nova.rs) RTS :: Šekler o omikronu: Glavni klinički znak je stravični zamor – kao da je auto prešao preko vas Glavni simptomi kod omikrona su zamor, znojenje, bol u grlu, nema kašlja, nema curenja nosa, nema upale pluća, temperature kratko traju, liči na kratkotrajnu prehladu. Ja bih dodao da, onako iskustveno, kad auto pređe preko nekog ipak daje malo teže kliničke slike od navedenih...ali tu je bbbbooocccaaaa...spas!!! 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 14 minutes ago, absolute said: Ah...evo...mora ipak... Studija: Dve doze Fajzera nisu dovoljne da obuzdaju omikron, neophodna treća (nova.rs) RTS :: Šekler o omikronu: Glavni klinički znak je stravični zamor – kao da je auto prešao preko vas Glavni simptomi kod omikrona su zamor, znojenje, bol u grlu, nema kašlja, nema curenja nosa, nema upale pluća, temperature kratko traju, liči na kratkotrajnu prehladu. Ja bih dodao da, onako iskustveno, kad auto pređe preko nekog ipak daje malo teže kliničke slike od navedenih...ali tu je bbbbooocccaaaa...spas!!! ali stravični zamor :)) sama fraza je vrh 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted December 8, 2021 Popular Post Report Share Posted December 8, 2021 jebote bukvalno mi dodje da popijem imervektin i flogocid da umrem i ne gledam sta lupaju 4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts