Jump to content

Covid 19 - diskusija & offtopic

Recommended Posts

42 minutes ago, SATAN said:

Ко то овде једе пасуљ без `леба?
Лаки, бан одма и то перма!

pa ne mogu samog sebe banovati! 😞

10 minutes ago, G!!! said:

pasulj bez 'leba...

kako onda jedes palacinke ?? bez leba ?

ne jedem palačinke :((

au zivote... ne znam stvarno

ja treniram kao konj za ove moje (nase?) godine, i neki rezultati bi bili vidniji da vodim vise racuna,  al stvarno nemam snage da budem u nekom slicnom rezimu, valjda nisam toliki karakter... mislim mogu da se uskratim od tih hrana/pice uzivanja po 4-5 meseci, ali posle mi dodje period godine kada ne znam gde bijem i to je poslednja stvar na koju bih se trosio/nervirao  

inace sam se bas lomio za ovaj pekac hleba, bas sam bio u fazonu to je spas, pravi mali zdravi hleb za celu porodicu 😄 

fallout_table.gif

dobitak u kilazi od pekaca je takav da se sklanja nakon par meseci
Ona skapiras kakav hleb u stvari jedemo kad je ovaj iz pekaca tolko bolji

Onda prestanes da jedes hleb

Onda postanes MAMIL

Onda umres \o/

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

43 minutes ago, G!!! said:

au zivote... ne znam stvarno

ja treniram kao konj za ove moje (nase?) godine, i neki rezultati bi bili vidniji da vodim vise racuna,  al stvarno nemam snage da budem u nekom slicnom rezimu, valjda nisam toliki karakter... mislim mogu da se uskratim od tih hrana/pice uzivanja po 4-5 meseci, ali posle mi dodje period godine kada ne znam gde bijem i to je poslednja stvar na koju bih se trosio/nervirao  

inace sam se bas lomio za ovaj pekac hleba, bas sam bio u fazonu to je spas, pravi mali zdravi hleb za celu porodicu 😄 

pa znaš kako, delimično karakter delimično ako ti smeta a meni smeta - boli me glava užasno i spava mi se i stomak (otuda onaj nimulid što sam predložio mladenu tamo negde 🙂 I prosto posle ispitivanja i izbacivanja toga svega nemam više tih problema. tako da ono, sve je stvar navike. Iako kao što rekoh obožavao sam taj hleb iz pekare kad sam ga nabavio 🙂

i meni je slično bilo, dosta treninga a nikakvi rezultati, ali kad sam izbacio hleb počelo je da se primećuje 🙂

10 minutes ago, f4ts0 said:

dobitak u kilazi od pekaca je takav da se sklanja nakon par meseci
Ona skapiras kakav hleb u stvari jedemo kad je ovaj iz pekaca tolko bolji

možda je i zato što je "gust" 🙂 jedno parče tog hleba kao 4-5 običnih parčića 'leba Sava, a realno niko ne pojede 4-5 Save, ali zato ovde možeš opušteno 2-3 iz pekare.

9 hours ago, absolute said:

Ali kad postaneš MAMIL onda ti džaba i leba i sarme i boca i sve ostalo... to je gore nego da primiš bocu, piješ ivermektin za glavu i jedeš pasulj sa hlebom...

Сад ми паде идеја, уместо леба и масти, леба и флогоцида, па отвориш капсулу ивермектина и посолиш уместо алеве одозгоре. 

• Upvote (+1) 1

Svenevideći

Maro,

Ili ako neko drugo def zna...ja kako razumeh ako imam.antitela i radim u drzavnom analizu to je samo 90 dana zelni karton? Tj 3 meseca? Svakako cu da radim za 2-3 nedeljd

Da sad sam.video ..def je 90 dana..nije 6 meseci ali ni to nije lose

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

10 hours ago, SATAN said:

Сад ми паде идеја, уместо леба и масти, леба и флогоцида, па отвориш капсулу ивермектина и посолиш уместо алеве одозгоре. 

I roze kečap ofc...

Čekaj, raspust deci su produžili, a šta je sa kafanama...od 8 do 12? Ili od 8 do 1? Ili...?

• Like +1 2

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

koji sputnjik se pravi kod nas ? jel to ovaj lajt buster monster fazon ili  ?

matorac uredno isao po pozivu po trecu dozu sputnjika, i na kraju je 5 puta isao i sve nesto kao eee evo nestalo pre 10 min

ali bukvalno su ga nazvali telefonom, on se spremio i otisao i dzabe... te se onda pitam sta mi proizvodimo i u kojim kolicinama 

fallout_table.gif