Lucky Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 21 minutes ago, togFU said: I meni je ova prica koju guraju u poslednje 3-4 godine sumnjiva jako... sta kao BG je pre 5 god bio skroz kul sto se vazduha tice? pa nije ali nisu merili tj. nisu ljudi pratili to 🙂 gledam sad da li postoje neki istorijski podaci, ne mogu da nađem. ovaj neki kvazi portal ima samo iz 2019 naovamo - http://www.sepa.gov.rs/index.php?menu=2019&id=208&akcija=showAll ali ne znam šta bi bio razlog "sumnjivosti"? na ovom -https://www.iqair.com/world-air-quality-ranking sajtu ex-yu dominira 🙂 pored kine i još ponekog tipa Kabula i Dubaija 🙂 Mislim, kome je target ceo ex-Yu? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 9 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: Ма јесте, 8 сати сваки дан, то можда у ратним условима. Друго, мешаш бабе и жабе, ти људи су изабрали свој позив за разлику од људи којима је то наметнуто. Треће, зар ти стварно треба Гугл да би сагледао ствари реалистички? Keva moja svaki dan nosi masku 8 h na poslu, radi u apoteci, nije to nista strasno toliko(znam da smara jako), skida je samo kad je pauza iliti kad jede/pije kafu, u Kini je nosenje maske sasvim najnormalnije ali oni nose i kisobrane kad greje sunce tako da ono, nisu merodavni 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted November 1, 2021 Popular Post Report Share Posted November 1, 2021 2 minutes ago, Lucky said: Mislim, kome je target ceo ex-Yu? 🙂 DE, CH (ciji je taj glavni sajt za merenje) - skontali su da moraju jos malo da unaprede "employer branding" pa sada i vazduh koriste kao alat da privuku najvrednije radnike (ex-yu) u svoje drzave! Zvuci kao teorija zavese, znam, ali sasvim je realno i legitimno da predstavljaju svoje sunce kao "sunce koje ce vas bolje ogrejati", odnosno vazduh lol Evo related retard post, naravno #nijesedesilo ali kakvih debila ima mozda je i istina... 1 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 3 hours ago, Johnn1e said: PPI lobi izguro h2 blokere 😅 Salu na stranu, sto rece Dule oni su generalo bolji, ali bi morao da ih pijes na prazan stomak, tj. pre jela a ne tek kad zagusti. 😁 Zasto bih ikada pio pre jela, to mi je trebalo kad legnem da spavam a nesto me probada kao nozem a ne obicna gorusica a pre toga pojeo kilo testa i mesa jer sam svinja 😁, jbg, radno vreme mi je do ponoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Ahaha pretpostavio sam da je taj neki rad. 😁 Probaj sodu bikarbonu jednu kafenu kasicicu, trebalo bi da neutralise kiselinu, to meni pomogne. Dusmani bi rekli da soda nije dobra i da jos dodatno pospesi lucenje kiseline al bmk, mene radi. 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Sta vi pijete da vam prodje glava? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted November 1, 2021 Popular Post Report Share Posted November 1, 2021 Rakiju 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 53 minutes ago, togFU said: DE, CH (ciji je taj glavni sajt za merenje) - skontali su da moraju jos malo da unaprede "employer branding" pa sada i vazduh koriste kao alat da privuku najvrednije radnike (ex-yu) u svoje drzave! Zvuci kao teorija zavese, znam, ali sasvim je realno i legitimno da predstavljaju svoje sunce kao "sunce koje ce vas bolje ogrejati", odnosno vazduh lol Evo related retard post, naravno #nijesedesilo ali kakvih debila ima mozda je i istina... ahahaha, odgovor me je dočekao nespremnog. pazi, u takvu teoriju zavere bih i mogao da poverujem. ali nije jedini taj CH sajt, ima i drugih koji isto rade merenja. plus ako naši takođe potvrde takva merenja u lokalu (pa i zataškavaju, pa ih otkriju da to rade :)) onda je malo nategnuta teorija. šta ga znam. 48 minutes ago, mohr said: Zasto bih ikada pio pre jela, to mi je trebalo kad legnem da spavam a nesto me probada kao nozem a ne obicna gorusica a pre toga pojeo kilo testa i mesa jer sam svinja 😁, jbg, radno vreme mi je do ponoci. izbaci testo, jedi samo meso, ima da spavaš kao bela lala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 10 hours ago, Johnn1e said: Ahaha pretpostavio sam da je taj neki rad. 😁 Probaj sodu bikarbonu jednu kafenu kasicicu, trebalo bi da neutralise kiselinu, to meni pomogne. Dusmani bi rekli da soda nije dobra i da jos dodatno pospesi lucenje kiseline al bmk, mene radi. 😅 Nestore...vrati Johniju nalog... Nije loša soda, al bolje je da debelo ograničite unos `leba i peciva i umesto toga žitarice (kuvana heljda npr.)...hleb je pun raznih e-ova i aditiva... Oh noes, Nestor hakovao i moj nalog... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 33 minutes ago, absolute said: Nestore...vrati Johniju nalog... Nije loša soda, al bolje je da debelo ograničite unos `leba i peciva i umesto toga žitarice (kuvana heljda npr.)...hleb je pun raznih e-ova i aditiva... Oh noes, Nestor hakovao i moj nalog... pa velika istina 🙂 da je to ono neki pravi 'leb pa i ajde, ovo sve što se kupuje posebno po pekarama skoro da nema više brašna od tih svih dodataka i aditiva i e-ova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Nista onda nego pekac pa da pecemo? Jel ti bese laki indalje peces hleb? Ja generalno malo jedem hleba ali mozda nije lose i za to malo pekac pa sam ispeces 🙂 od brasna koje zelis Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted November 2, 2021 Popular Post Report Share Posted November 2, 2021 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Fajzer: $20 buster doza, x1 svakih 6 meseci Ivermektin: $95 po kutiji x20 tableta. 9 kutija svakih 6 meseci (x1 tableta dnevno), $855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 znaci realisticno je pretpostaviti da je ovo sve novartis engineerovao da bi povecao prodaju ivermektina! 7d chess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Ahaha...win win...iskreno, nije mi jasno ko pije te ivermektine i slične gluposti... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 4 hours ago, qwert00 said: Nista onda nego pekac pa da pecemo? Jel ti bese laki indalje peces hleb? Ja generalno malo jedem hleba ali mozda nije lose i za to malo pekac pa sam ispeces 🙂 od brasna koje zelis ne pečem hleb otkad sam ga izbacio iz upotrebe, a ima tome već jedno 5-6 godina 🙂 dok sam pekao realno nije bilo ničeg boljeg nego kad u pekaru staviš sve i namestiš tajmer da se završi pečenje u 7 ujutru, taman ustaneš a ono miriše svež lebac. A još ako je napolju sneg ili kiša i hladno pa ti još draže što ne moraš napolje! 🙂 u svakom slučaju preporuka i dalje za one koji jedu hleb 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 To je put u 100 ++ kila Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 1 hour ago, mladenq said: znaci realisticno je pretpostaviti da je ovo sve novartis engineerovao da bi povecao prodaju ivermektina! 7d chess Još da otkupe patent za pavlovićevu mast i ostvarili su Domination victory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 23 minutes ago, absolute said: To je put u 100 ++ kila slažem se 🙂 mislim, ja sam izbacio iz upotrebe delimično i zbog tih razloga, ali ko sam ja da drugome stojim na putu sreći! :)) mislim, meni ne smeta tj. ne nedostaje mi toliko, ali znam da ima onih koji ne mogu bez 'leba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 3 hours ago, absolute said: To je put u 100 ++ kila 2 hours ago, Lucky said: slažem se 🙂 mislim, ja sam izbacio iz upotrebe delimično i zbog tih razloga, ali ko sam ja da drugome stojim na putu sreći! :)) mislim, meni ne smeta tj. ne nedostaje mi toliko, ali znam da ima onih koji ne mogu bez 'leba. Sve na temu pekaca hleba su ODLICNO obradili u ovoj epizodi :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 23 hours ago, Jose Jimenez said: Fajzer: $20 buster doza, x1 svakih 6 meseci Ivermektin: $95 po kutiji x20 tableta. 9 kutija svakih 6 meseci (x1 tableta dnevno), $855 Заборавио си Ветеринарски Завод из Суботице и Флогоцид Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 On 11/2/2021 at 1:58 PM, Lucky said: ne pečem hleb otkad sam ga izbacio iz upotrebe 😮 pa s čime jedeš pasulj? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 1 minute ago, Neptune said: 😮 pa s čime jedeš pasulj? Kad se naviknes moze i pasulj bez hleba 😄 iako je pasulj nekako prirodno uz hleb 😄 ali opet moze i bez hleba kao i sva druga jela...samo stvar navike 🙂 opet verujem da laki kad izbegava hleb izbegava i ovu hranu koja nadima 😄 volim pasulj ali ga retko jedem Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 42 minutes ago, Neptune said: 😮 pa s čime jedeš pasulj? pa bez 'leba 😞 🙂 što bi rek'o vic 🙂 39 minutes ago, qwert00 said: iako je pasulj nekako prirodno uz hleb 😄 ali opet moze i bez hleba kao i sva druga jela...samo stvar navike 🙂 opet verujem da laki kad izbegava hleb izbegava i ovu hranu koja nadima 😄 ma jok, nemam problem sa tim, šta više volim pasulj a posebno prebranac! ali prosto bez 'leba 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 nadam se da je turšija bar prisutna? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts